Προς το περιεχόμενο

μετατροπη ταινιας σε dvd ?

tsi.dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη αλλα εχω παλι προβλημα ειχα φτιαξει ενα post παλια και ελεγα με πιο προγγραμμα μπωρο να κανω τισ ταινιες μου σε dvd για να παιζουν στο dvdplayer μου .

ok ελεισα αυτο το θεμα ως προς την μετατροπη του οταν το βαζω στο pc μου το dvd ξεκιναει και παιζει μια χαρα και πολυ καλα αλλα οταν βαζω το dvd στο dvdplayer τοτε ομως μου βγαζει error dvd γιατι ??????

μηπως εχει σχεσει οτι την ταινια που πηγα να της κανω μετατροπη με το προγραματακη ηταν σε μορφη .avi και ηθελε μια αλλα για να παιζει στο απλο dvdplayer που εχω σε μορφη .wma ???????????

:-(:-(

Δημοσ.
Αν το αρχειο σου ειναι .avi χρησιμοποιησηε το ConvertXtoDVD.

με αυτο το προγραμμα κανω την μετατροπη και η ταινια μου ειναι σε .avi και δεν παιζει γιατι ? μηπως δεν υποστηριζει το dvdplayer μου ?

Δημοσ.
Πιθανον αν ειναι παλιο το dvdplayer σου να μην υποστηριζει αναπαραγωγη avi για αυτο με το προγραμμα αυτο το μετατρεπουμε σε dvd format το avi οποτε να παιζει σε ολα.

μα ειναι σε .avi σε του κανω μετατροπη σε dvd αλλα δεν παιζει μηπως θελει αλλη πιοτητα ?

Δημοσ.
μα ειναι σε .avi σε του κανω μετατροπη σε dvd αλλα δεν παιζει μηπως θελει αλλη πιοτητα ?

Μήπως δημιουργείς ανάλυση που δεν υποστηρίζεται ?

Δημοσ.
Μήπως δημιουργείς ανάλυση που δεν υποστηρίζεται ?

δεν νωμιζω επειδη δεν εχει να σου επιλεξει μηπως θελει πιοτητα .wma ?

Δημοσ.

εγω να ρωτησω κατι αλλο? γιατι πιο παλια με το κονβερτχ η μετατροπη επιανε ενα ολοκληρο ντιβιντι ενω τωρα με το ζορι 1.8γιγα? στισ ρυθμισεισ ειναι κανονικα στο dvd5...

Δημοσ.
δοκιμασε τα dvd σε αλλο player να δεις αν παιζουν εκει

εχω γραψει παραπανω οτι τα εχω δοκιμασει αλλα τιποτα :mad:

---------- Προσθήκη στις 09:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:23 ----------

η διαδικασεια που κανω με το converterxtodvd ειναι .

1)ανοιγω το προγραμμα

2)παταω add τις ταινιας την επιλογω

3)παταω μετατροπη και ξεκιναει

4)οταν τελειωσει βαζω ενα dvd μεσα και ξεκιναει το καψυμο του dvd

αυτο κανω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...