Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση από iphone σε κάποιο android κινητό(HTC Desire,Samsung Galaxy S)

triggerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Καλοριζικο και απο μενα!

Οσον αφορα τον task manager δεν ειμαι τοσο σιγουρος πως χρειαζεται. Απο τα οσα εχω διαβασει καταληγω στο οτι κανει περισσοτερο κακο παρα καλο σε μια συσκευη με android...

Δημοσ.

Έχω ένα 3GS και από το Φεβρουάριο είχα κι ένα nexus one. Τελικά το έδωσα εδώ και μια εβδομάδα και πήρα και 2ο iphone. Δε μου άρεσε τελικά τόσο όσο νόμιζα. Ενώ είχα εντυπωσιαστεί στην αρχή και ενώ το iphone το έχω στα χέρια μου από την εποχή του 2G, δε με κέρδισε το android...

Δημοσ.

Κανω check μεσω του κινητου για καποιο update αλλα δεν μου βγαζει το froyo.Μηπως γινεται με καποιο αλλο τροπο το update?Eυχαριστω

Δημοσ.

Οκ τελικα το εκανα το update manually ακολουθωντας αυτον τον οδηγο :

http://www.geekword.net/manually-install-froyo-htc-desire/

Απ οτι διαβαζω ο λογος για τον οποιο μπορει να μην εμφανιζει το 2.2 update ειναι οτι η htc δινει προτεραιοτητα σε locked(σε καποια εταιρεια κινητης) συσκευες και στην συνεχεια σε unlocked.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που πήρα το HTC desire ξαφνικά (την ημέρα που έφευγα ήρθε η προσφορά 399 του Γερμανού), είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μετά από σειρά ΝΟΚΙΑ, Σόνυ και Windows mobile, το android με τον επεξεργαστή του desire μου φαίνεται πολύ γρήγορο.

μόνο μείον, ότι παρότι είχα αγοράσει χάρτες για Wm, τώρα δεν παίζουν στο android και ψάχνω κανένα θείο γιατί δεν λέει συνέχεια 40-60άρια σε κάθε συσκευή....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...