Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση από iphone σε κάποιο android κινητό(HTC Desire,Samsung Galaxy S)

triggerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο προγραμματα για mac πως τα παμε?Θα βρω δηλαδη προγραμματα ή θα πρεπει να βάλω windows για να μπορω να το διαχειριστω?Σε οτι αφορα την μπαταρια με μια μετρια χρηση δεν βγαζει τουλαχιστον 2 μερες?Το διαβαζω αυτο το πραγμα και ειναι το μονο που με κραταει απο το να κανω την μεταβαση.Ευχαριστω

το βλεπει σαν στικακι και ριχνεις μεσα οτι θες... απο κει και περα υπαρχουνε και προγραμματακια για συγχρονισμο με iTunes κλπ αλλα μην φανταστεις οτι κανει το ιδιο sync σαν το iPhone δλδ πιο περιορισμενο και θα χρειαστει να κανεις μερικα πραγματα χειροκινητα... 2 μερες δεν βγαζει - ισως με ελαχιστη χρηση ... κατα μεσο ορο βγαζει 1 μερα ... απο την αλλη και τα αλλα κινητα στην κατηγορια του δεν κρατανε πολυ περισσοτερο ισως μιση μερα παραπανω

αν το παρεις αυριο θα εχει σιγουρα amoled η οποια αποτι διαβασα ειναι καλυτερη της slcd

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το iphone που ειχα(2g) εβγαζε 3 μερες αλλα μην φανταστεις τρελλη χρηση.Τα πολυ βασικα.Με προβληματιζει αρκετα αν μου λες οτι κραταει μονο μια μερα....

Δημοσ.

Σαν hardware συσκευες το galaxy και το desire έιναι καλύτερες απο το 3gs . San λειτουργικά ios 4 και android έχουν διαφορές και πραματακια που αλλου είναι καλά υπερ του ενος ή του αλλου.

Στα πολλά + του Ios 4 έιναι ακομα το appstore και οι εφαρμογές που έχει.

Στο android έχει καλύτερο sync τα accounts στο gmail που ένδεχομένος καποιος έχει . ( σεταρεί καλύτερα τα contacts και ανα group ) πραμα που το iphone δεν κανει ακομα τουλάχιστον.

Ειχα ενα htc magic ( με περασμένη την 2,2 ) και ήταν πολύ καλό.

Στα αρνητικά του android έιναι πως δεν ξερουμε πως θα πανε οι μελοντικές αναβαθμίσεις σε κάθε συσκευη. ( Στο magic που είχα δεν έιχε βγει αναβαθμιση επισημη και έπρεπε να ψάξω τροπο να το κάνω. Δεν το κανει πολύ κοσμος αυτο όμως ! )

Δημοσ.

Μου φαίνεται αστείο ώρες ώρες ρε παιδιά όταν κάποιος παρουσιάζει σαν επιχείρημα το πόσες εφαρμογές παραπάνω έχει το appstore και τι γαμάουα παιχνίδια.Λες και θα εγκαταστήσει κάποιος και τις 500.000 εφαρμογές.

Εδώ και 20 μέρες είμαι κάτοχος του desire.Όλα μου τα κινητά ήταν ΝΟΚΙΑ με το τελευταίο να είναι το Ν95 8GB.Νιώθω ότι πήγα 100 βήματα μπροστά μ αυτή την αλλαγή.Και τα 3g/3gs μου φάνηκαν παιδάκια μπροστά στο desire.

Δημοσ.

Και πανω που ειχα παρει την αποφαση να παρω το desire ξαφνικα εχει εξαφανιστει απο παντου.Μαλλον τελειωσαν ολα τα κομματια με την προσφορα που ειχε ο γερμανος.Ελπιζω να ειναι αυτο και οχι η αλλαγη που θα κανουν στην οθονη του(απο AMOLED σε Super-Lcd).Απο iphone παντως τα αποθεματα καλα κρατουν!!!

Δημοσ.
Ελπιζω να ειναι αυτο και οχι η αλλαγη που θα κανουν στην οθονη του(απο AMOLED σε Super-Lcd)

το ένα δεν αποκλειει το άλλο...προφανώς ο Γερμανός βοήθησε την Ace Hellas να ξεστοκάρει πριν έρθουν τα καινούρια.

btw, η σύγκριση amoled-super Lcd ποιά βγάζει νικήτρια;

Δημοσ.
Και πανω που ειχα παρει την αποφαση να παρω το desire ξαφνικα εχει εξαφανιστει απο παντου.Μαλλον τελειωσαν ολα τα κομματια με την προσφορα που ειχε ο γερμανος.Ελπιζω να ειναι αυτο και οχι η αλλαγη που θα κανουν στην οθονη του(απο AMOLED σε Super-Lcd).Απο iphone παντως τα αποθεματα καλα κρατουν!!!

ετσι την επαθα και γω! οταν ημουν στο ψαξιμο ειχα βρει ενα καταστημα το οποιο ειχε ακομα 4 κομματια ... μεχρι να το παρω αποφαση ειχανε φυγει και επρεπε μετα να περιμενω καμια 10αρια μερες :cry:

Δημοσ.

Δεν νομιζω να γινει η μεταβαση στην super lcd τοσο αμεσα(η ανακοινωση της htc εγινε 26 ιουλιου).Απο διαφορα forum που διαβαζω απ οτι λεγεται απο σεπτεμβρη λογικα θα κυκλοφορησουν τα καινουρια.Αλλωστε υπαρχει και ο απλος τροπος για να σιγουρευτει κανεις.Το γραφει πισω στην συσκευασια αν δεν κανω λαθος τον τυπο της οθονης.Α και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω.Η συσκευασια εχει καποια ταινια που να πιστοποιει οτι δεν εχει ανοιχτει η συσκευασια ή μηπως ειναι οπως αυτη του iphone που ειναι σφραγισμενο ολο με ζελατινα?Ευχαριστω

Δημοσ.
Μου φαίνεται αστείο ώρες ώρες ρε παιδιά όταν κάποιος παρουσιάζει σαν επιχείρημα το πόσες εφαρμογές παραπάνω έχει το appstore και τι γαμάουα παιχνίδια.Λες και θα εγκαταστήσει κάποιος και τις 500.000 εφαρμογές.

Εδώ και 20 μέρες είμαι κάτοχος του desire.Όλα μου τα κινητά ήταν ΝΟΚΙΑ με το τελευταίο να είναι το Ν95 8GB.Νιώθω ότι πήγα 100 βήματα μπροστά μ αυτή την αλλαγή.Και τα 3g/3gs μου φάνηκαν παιδάκια μπροστά στο desire.

...Κοίτα τα Nokia είναι/ήταν εύχρηστα κινητά. Ήταν τα iPhones των TouchPhone.

Αυτό και συν το γεγονός του ότι είναι όντως (για)παιδάκια , το κάνουν το καλύτερο κινητό ever.

Πρόσεχε , κινητό , όχι υπολογιστή με Linux ... Όπως είναι το Desire.

Επίσης στο iPhone μετράει η ποιότητα των εφαρμογών , οι μεγαλύτερες εταιρίες Παιχνιδιών γράφουν για το iPhone

με αποτέλεσμα να έχει άκρως εντυπωσιακούς τίτλους...

Δεν θέλω να θίξω ή να αρχίσω flame , το λέω για τον φίλο που θέλει να κάνει το Switch...

Τελικά θέλει ένα μίνι υπολογιστή με Linux ή ένα κινητό ευκολο και απλό...

Δημοσ.
...Κοίτα τα Nokia είναι/ήταν εύχρηστα κινητά. Ήταν τα iPhones των TouchPhone.

Αυτό και συν το γεγονός του ότι είναι όντως (για)παιδάκια , το κάνουν το καλύτερο κινητό ever.

Πρόσεχε , κινητό , όχι υπολογιστή με Linux ... Όπως είναι το Desire.

Επίσης στο iPhone μετράει η ποιότητα των εφαρμογών , οι μεγαλύτερες εταιρίες Παιχνιδιών γράφουν για το iPhone

με αποτέλεσμα να έχει άκρως εντυπωσιακούς τίτλους...

Δεν θέλω να θίξω ή να αρχίσω flame , το λέω για τον φίλο που θέλει να κάνει το Switch...

Τελικά θέλει ένα μίνι υπολογιστή με Linux ή ένα κινητό ευκολο και απλό...

Χτες εβαλα gameboy advance emulator! :P

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Το Gameboid έβαλες; Το lite η το full; Για πες εντυπώσεις. Το σκέφτομαι γιατί έχω παρα πολλές roms (το είχα λιώσει μια εποχή το Zelda στο emulator για pc). :-D

Δημοσ.

Παιδια τελικα τα καταφερα και βρηκα ενα htc desire.Το κινητο απλα τα σπαει.Μπορει καποιος να μου στειλει κανενα site για αγορα θηκης και screen protector?(Κατα προτιμηση απο ελλαδα).Ευχαριστω.Ποιες ειναι οι βασικες εφαρμογες που πρεπει να βαλω?Βασικα ψαχνω οπωσδηποτε για εναν καλο task manager.

Δημοσ.
Παιδια τελικα τα καταφερα και βρηκα ενα htc desire.Το κινητο απλα τα σπαει.Μπορει καποιος να μου στειλει κανενα site για αγορα θηκης και screen protector?(Κατα προτιμηση απο ελλαδα).Ευχαριστω.Ποιες ειναι οι βασικες εφαρμογες που πρεπει να βαλω?Βασικα ψαχνω οπωσδηποτε για εναν καλο task manager.

Καλοριζικο!! θηκη

LauncherPro, 3G Watchdog, Advanced Task Killer, App 2 SD, AppBrain, Aptoide, Barcode Scanner, Dolphin Browser HD, Dropbox, iSyncr, MoreLocale2, RockPlayer, SlideIT Keyboard, Tapatalk, Wifi File Explorer για αρχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...