triggerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αύριο θα πάω για ανανέωση του συμβολαίου μου και κατ επεκταση για την την επιδοτηση που θα μου δωσουν.Εδω και 2 χρονια ημουν χρηστης του iphone 2g το οποιο και πουλησα προκειμενου να αγορασω το 4αρι.Απο τα οσα ειδα δεν εμεινα και τοσο ικανοποιημενος οποτε ειπα να αγορασω το 3gs το οποιο ειναι δοκιμασμενο.Πριν λιγες μερες ομως επεσε το ματι σε καποιο site το οποιο ειχε ενα hands on αρθρο για το htc desire και ομολογω οτι εντυπωσιαστικα.Και μαλιστα εντυπωσιαστικα ακομα περισσοτερο οταν ειδα την τιμη του η οποια ειναι γυρω στα 80 ευρω φθηνοτερη απο αυτην του 3gs το οποιο ειναι σε ολα χειροτερο απο το desire.Αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι το ποσο καλα θα αποκρινεται το συγκεκριμενο κινητο και το ποσο ευχρηστο ειναι το λειτουργικο που εχει(android).Οφειλω να ομολογησω οτι 2 χρονια που ειχε το iphone δεν ειχα κανενα προβλημα οποτε οπως καταλαβαινετε μου ειναι λιγο δυσκολο να αλλαξω και να περασω στο android κυριως λογω του οτι δεν εχω δει καποιο κινητο με android απο κοντα.Θα ηθελα λοιπον την γνωμη οσων εχουν το συγκεκριμενο κινητο(htc desire) και ακομα καλυτερα οσων ετυχε να εχουν και iphone.Επισης ειδα το samsung galaxy s(παλι σε review) και μου φανηκε πολυ καλο και ιδιαιτερα η οθονη του.Αν και ελαχιστα πιο ακριβο απο το 3gs ειναι και αυτο αναμεσα στις επιλογες μου.Και κατι τελευταιο.Επειδη εχω mac, υπαρχουν προγραμματα για syncing κινητων με android για mac και γενικοτερα θα μπορω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του τοσο οσο αν ειχα windows στα οποια φανταζομαι οτι θα υπαρχει πληθωρα προγραμματων για καθε πραμα. Ευχαριστω εκ των προτερων
gs20309 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 πιστεύω πως το desire όντως αξίζει.. το έχω δουλέψει για λίγο κ ομολογώ ότι είναι εντυπωσιακό..έχει καλή απόκριση στην οθόνη, έχω το iphone 3g 2χρόνια τώρα, δεν ξέρω αν θα το άλλαζα για το desire, αλλά αν το άλλαζα σίγουρα το desire θα ήταν από τα λίγα που με βάζουν σε πειρασμό.. κ το design του είναι ωραίο! όχι σαν την κουμούτσα το HD2..
Mcknizia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Το iPhone 3GS που έχω δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ . Στο προτείνο λόγω των πολλών εφαρμογών που έχει και της ταχύτητας του. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Mcknizia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 * προτείνω Sent from my iPhone using Insomnia.app
triggerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μπορει το 3gs να ειναι γρηγορο κτλ αλλα το desire ειναι σχεδον 2 φορες πιο γρηγορο και προσφερει πραγματα τα οποια προσφερει μονο το iphone 4.Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι το ποσο responsive θα ειναι η οθονη του(αν ειναι σαν του iphone ακομα καλυτερα) και γενικα αν το android με οτι αυτο συνεπαγεται θα με βολεψει ή οχι.Αν το παρουμε εντελως ορθολογιστικα το htc desire υπερεχει κατα πολυ του 3gs και ειναι συναγωνισιμο με το 4αρι.
damastes Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Υπάρχει θέμα για το desire, στο φόρουμ για να δείς απόψεις αυτών που το αγόρασαν. Στα πρόσφατα + του είναι ότι μόλις βγήκε η 2.2 επίσημη αναβάθμιση και υποστηρίζει και sync μέσω itunes. Από άποψη response δεν θα δείς καμία διαφορά με την οθόνη και μην ξεχνάμε και τον ταχύτερο browser του android. Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές, εξαρτάται τι έκανες με το iPhone για να σου πούμε αν υπάρχουν αντίστοιχες και αν το android θα σε καλύψει. sent from my HTC Magic using tapatalk
Mcknizia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μπορει το 3gs να ειναι γρηγορο κτλ αλλα το desire ειναι σχεδον 2 φορες πιο γρηγορο και προσφερει πραγματα τα οποια προσφερει μονο το iphone 4.Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι το ποσο responsive θα ειναι η οθονη του(αν ειναι σαν του iphone ακομα καλυτερα) και γενικα αν το android με οτι αυτο συνεπαγεται θα με βολεψει ή οχι.Αν το παρουμε εντελως ορθολογιστικα το htc desire υπερεχει κατα πολυ του 3gs και ειναι συναγωνισιμο με το 4αρι. Φίλε το apps store του iPhone έχει πολύπερισσότερες εφαρμογές. Sent from my iPhone using Insomnia.app
damastes Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αυτό δεν είναι κριτήριο, 70000 έχει το android, δεν είναι κσι λίγες. Το θέμα είναι τι έκανε με το iPhone και αν μπορεί στην παρούσα φάση νσ τον καλύψει το android sent from my HTC Magic using tapatalk
triggerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ναι δεν διαφωνω οτι εχει πολυ περισσοτερες εφαρμογες.Κι εγω iphone ειχα οπως ειπα και πιο πριν.Φανταζομαι ομως οτι οτι ψαχνω θα το βρω.Δεν χρησιμοποιω εξειδικευμενες εφαρμογες ουτε παιζω παιχνιδια οποτε φανταζομαι θα με καλυψει το android market.
BladeRunner Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 samsung galaxy s με super amoled και μην κοιταξεις ποτε ξανα πισω... android is the future. ---------- Προσθήκη στις 18:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:41 ---------- εκτος αν θες να την βγαζεις ειτε με μανω νυχιων(τρε σικ) ειτε ετσι.... http://www.proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=5229&t_mode=des (δεν εχει νοημα να παρεις 3gs,κατι δηλαδη χειροτερο τεχνολογικα,δεν εχει λογικη αυτο στο χωρο της τεχνολογιας.)
Vasilisxd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Κρίμα που το iPhone 4 έχει τέτοιο κατασκευαστικό σφάλμα και κρίμα που η Apple δεν το διορθώνει αλλάζοντας θέση στην εγκοπη , αλλά ούτως η άλλως θα εβαζες θήκη , οπότε "λύνεται" το πρόβλημα. Εάν είσαι ικανοποιημενος από το iOS και τις άπειρες εφαργογες που έχει , παρε το iPhone 4. Σε καμμιά περίπτωση όμως , μην πάρεις το 3Gs. Θεωρείτε παλιό...
triggerman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Το 3gs λοιπον απορριπτεται.Το desire ειναι πολυ καλυτερο.Λετε να εχω καποιο προβλημα με την επαφη μου με το android?Ειναι εξισου βολικο με το iOS?Σε οτι αφορα την μπαταρια του ποσο κραταει αυτη?Το iphone 2g που ειχα κρατουσε κανενα 3ημερο αλλα με πολυ ελαφρια χρηση.
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ειχα το iPod touch απο νοεμβριο και πηρα το Desire πριν 2 βδομαδες περιπου και ειμαι ακρως ικανοποιημενος! προχθες που πηγα να δω το iPhone 4 απο κοντα μου κακοφανηκε καπως διοτι εχει μεινει πισω σε καποια πραγματα (widgets,live wallpapers,customization,tools,utilities, ασυρματο sync με iTunes κλπ) ειδικα σημερα που πηρε και το update παει πραγματικα σφαιρα! το συνιστω ανεπιφυλακτα!
Aztec Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ειχα το iPod touch απο νοεμβριο και πηρα το Desire πριν 2 βδομαδες περιπου και ειμαι ακρως ικανοποιημενος! προχθες που πηγα να δω το iPhone 4 απο κοντα μου κακοφανηκε καπως διοτι εχει μεινει πισω σε καποια πραγματα (widgets,live wallpapers,customization,tools,utilities, ασυρματο sync με iTunes κλπ) ειδικα σημερα που πηρε και το update παει πραγματικα σφαιρα! το συνιστω ανεπιφυλακτα! Μπαμ μπαμ η htc το update
triggerman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Απο προγραμματα για mac πως τα παμε?Θα βρω δηλαδη προγραμματα ή θα πρεπει να βάλω windows για να μπορω να το διαχειριστω?Σε οτι αφορα την μπαταρια με μια μετρια χρηση δεν βγαζει τουλαχιστον 2 μερες?Το διαβαζω αυτο το πραγμα και ειναι το μονο που με κραταει απο το να κανω την μεταβαση.Ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 02:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:39 ---------- Σε οτι αφορα κατι που διαβασα για αντικατασταση της οθονης απο super lcd τι ισχυει ακριβως?Δηλαδη αν αυριο αγορασω το htc desire θα εχει amoled ή super lcd οθονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.