strat92man Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Λοιπον ως ασχετος στο κομματι Hardware εχω καποιες αποριες.. Εχω το προηγμούμενο Laptop μου στην συνταξη και σύμφωνα με τα νεα μέτρα της κυβερνησης πρεπει να μαζέψει επιπλεον ενσυμα :lol::lol:(θελω να το παιρνω μαζι μου) και θελω να του κανω μια αναβάθμιση.. ειναι το HP Pavilion DV4000 εχει μια καρτα Ram 504 MB 782 MHZ και θελω να βαλω κατι καλυτερο... η ερωτηση μου ειναι που μπορω να δω μεχρι ποσες Ram μπορω να δω? ειναι δυνατο να βαλω μια 800 MHZ? θα υπαρχει εμφανής διαφορα αν π.χ βαλω μια Ram 2Gb.? επειδη ο υπολογιστης ήτανε WIndows Xp θα έχω προβλημα να βάλω τα 7 ..??? ευχαριστω.!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
vasilisga Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 στο manual του laptop σου θα γραφει ποσες θεσεις εχει για μνημες και μεχρι τι μεγεθος υποστηριζει... τωρα εχεις 504 mb ram??? αν ναι αμφιβαλω αν μπορεις να βαλεις κατι παραπανω στην καλυτερη περιπτωση απο αλλα 512mb... κατσε στα windows που εχεις...
orotoi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ...ειναι το HP Pavilion DV4000 εχει μια καρτα Ram 504 MB 782 MHZ και θελω να βαλω κατι καλυτερο... Καλό μήνα! Το οτι έχει ενα τσιπάκι ραμ 512 το χεις δεί ή το υποθέτεις? Λογικά έχει 2χ256ΜΒ. Οπότε τα βγάζεις, τα κάνεις μπρελόκ και στη θέση τους βάζεις 2χ1GB. Για λειτουργικό και γώ θα σου λεγα να μείνεις σε XP αν και πολλοί ισχυρίζονται οτι τα 7 ακόμα και σε παλιά πισιά είναι καλύτερα απο τα XP.. δε ξέρω..
vasilisga Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το οτι έχει ενα τσιπάκι ραμ 512 το χεις δεί ή το υποθέτεις? Λογικά έχει 2χ256ΜΒ. Οπότε τα βγάζεις, τα κάνεις μπρελόκ και στη θέση τους βάζεις 2χ1GB. δεν μπορεις να βγαζεις και να βαζεις οτι θες... ολες οι μητρικες εχουν ενα οριο αν το συγκεκριμενο laptop εχει 512mb ram απο την μανα του, τοτε το πιο πιθανο ειναι να παιρνει ακομη 512 δηλαδη συνολο 1gb
orotoi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 δεν μπορεις να βγαζεις και να βαζεις οτι θες...ολες οι μητρικες εχουν ενα οριο αν το συγκεκριμενο laptop εχει 512mb ram απο την μανα του, τοτε το πιο πιθανο ειναι να παιρνει ακομη 512 δηλαδη συνολο 1gb Συμφωνώ οτι έχουν ένα όριο. Αλλα δε νομίζω οτι το όριο σε 5ετιας υπολογιστη είναι το 1γίγα. Το συγκεκριμένο έχει 512 (2χ256 όπως λέει το site της HP) ---------- Προσθήκη στις 12:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:55 ---------- Εδώ λέει οτι παίρνει μέχρι 2gb http://www.laptopmemoryupgrade.com/memory/HewlettPackardPaviliondv4000Memory.html Τσέκαρε το και με το manual να δείς και ακριβώς τι μνήμη παίρνει. Και έφυγες για αγορά! [υπάρχουν 2 μοντέλα τέτοια που έχουν διαφορετικές μνήμες το καθένα...]
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ειναι το HP Pavilion DV4000 εχει μια καρτα Ram 504 MB 782 MHZ και θελω να βαλω κατι καλυτερο... Θα κοιτάξεις στην κάτω μερια του υπολογιστη για ποιο ακριβως μοντελο εχεις. Μετα θα πας http://welcome.hp.com/country/gr/el/support.html και θα βρεις το μοντελο σου. Εκει γραφει πόση μνημη ερχεται απο τη μανα του (π.χ 2x256) και πόση σηκώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.