Προς το περιεχόμενο

Usb Κάρτα ήχου

zachaoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε αν χρησιμοποιεί κανείς usb καρτα ήχου , αν αξιζει και ποιες ειναι οι καλυτερες για επαγγελματικη χρηση.ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν γράφεις γιατί τη θέλεις το επαγγελματική χρήση είναι πολύ αόριστο. Αν είναι για ηχογραφήσεις σε κάποιο home studio ρίξε μια ματιά εδώ.

http://www.musicorama.gr/eshop/index.php?c_id=2203&ck=a763af26326a17407cc17827d3521624

http://www.elina.gr/

http://www.artsound.gr/catalog/index.php?cPath=286_181&page=1&sort=4a

Δημοσ.

Οπως λένε και τα παιδιά.. για πες λιγα παραπάνω. Και περίπου και τα λεφτά που θες να δώσεις.

Αν είσαι σε χαμηλό μπάτζετ.. πας λογικά για καμια maudio. Εγω έχω την audiophile (firewire) Και είναι μια χαρά για οικονομική λύση. Η αντίστοιχη της που παίζει τώρα νομίζω είναι η solo οπου έχει επιπλέον είσοδο για κιθάρα, αλλα νομίζω λιγότερες εξόδους.. δε θυμάμαι..

Το σημαντικότερο είναι το ποσα θες να δώσεις και για τι χρήση την θές..

Δημοσ.

Ημουν πολυ γενικος ναι.λοιπον αρχικα θελω για ηχογραφησεις και λοιπα και τωρα ψαχνομαι για προγραμμα μουσικης στον υπολογιστη που θα μπορεις να κανεις αλλαγες.δηλαδη να ειναι η κανονικη καρτα ηχου του υπολογιστη και η usb.πιο πολυ γι αυτη ενδιαφερομαι.η αλλη ειναι για φιλο.τιμες ολες δεκτες αρκει να ειναι αριστες.

Δημοσ.

Τι είδους ηχογραφήσεις? Απο όργανα/μικρόφωνα? η ψηφιακΆ?

Για να έχεις πρόγραμμα για "DJ" ( αν κατάλαβα καλά) πχ to Traktor.. δε χρειάζεσε δευτερη κάρτα ήχου.

---------- Προσθήκη στις 13:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ----------

αν είναι για επαγγελματική χρήση τότε εδω ειχει παρα πολλές (νομιζω) & εδω

Απο πότε ρε παιδιά εγινε η sound blaster κάρτα για επαγγελματική χρήση??!

Πήγαινε δες εκεί που σου λέει ο probe για να πάρεις μια γευση..

Δημοσ.

ηχογραφησεις απο οργανα και μικροφωνα..δεν το ηξερα οτι με το τρακτορ δεν χρειαζεται δευτερη καρτα ηχου.με το virtual dj?

Δημοσ.

Νομίζω ουτε το virtual dj.. Πιστευω το Τρακτορ πάντως είναι καλύτερο.

---------- Προσθήκη στις 14:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ----------

και λεφτΆ που θες να δώσεις?

Τα μεγέθη που παίζεις είναι

150-300ευρώ για 'μικρή' κάρτα, λίγες εισόδους/εξόδους και πιο enrtry-level.

700-1000ευρω για κάτι καλύτερο επεξεργαστικά, αλλα και με σαφώς περισότερες εισόδους/εξόδους

1000+ευρω για επαγγελματικές λύσεις.

Αν πάς τώρα σε ακριβές κάρτες, θές και ακριβά monitor (εκτος αν εχεις).

Αν είσαι στα ξεκινήματα, εγώ θα σου έλεγα μια κάρτα μέχρι 200-250 ευρω και καμιά κονσόλα με 100-150...

Σε νοιάζει μόνο η κάρτα? Όλα τα άλλα υπάρχουν? Μικρόφωνα, καλώδια, μόνιτορ κτλ..?

Αν είσαι σε desktop pc, Μπορείς να πας και σε PCI λύση..

Δημοσ.

καταλαβα..υπαρχουν ολα τα αλλα απλα αυτο σεφτομασταν μονο..αλλα ενταξει εχω κατατοπιστει τωρα για το τι ακριβως χρειαζεται.

Δημοσ.
Τι είδους ηχογραφήσεις? Απο όργανα/μικρόφωνα? η ψηφιακΆ?

Για να έχεις πρόγραμμα για "DJ" ( αν κατάλαβα καλά) πχ to Traktor.. δε χρειάζεσε δευτερη κάρτα ήχου.

χρειαζεσαι καρτα ηχου αν θες να κανεις αλλαγες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...