Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με lsass.exe

tatis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό λεω και εγώ..μην κάνω καμιά βλακεία και τρέχω μετα... δεν με εμπιστευομαι!! προτιμώ να βλέπω κάποιες οδηγίες ή φώτος και να πηγαίνω βηματάκι βηματάκι! :P

Δημοσ.

orotoi για XP

Εγώ για Windows 7

Δεν μπορείς να πείς... σε καλύψαμε πλήρως !! :lol:

Στα 2:00 λεπτά όπως τα δείχνει το Video.. ίσως σου εμφανίσει κάποια επιπλέον επιλογή.. όπως Repair ... Δεν το γνωρίζω. Αν κάποιος έκανε την διαδικασία πρόσφατα και θυμάται πως πάει ας βοηθήσει την κατάσταση.

Αν τα συναντήσεις όπως φαίνονται στο βίντεο επέλεξε Upgrade ας πούμε και βλέπεις.

Απλά μείνε μακριά από τις λέξεις format/Διαμόρφωση και όλα θα πάνε καλά :lol:

Είναι απλή φάση... Αν ωστόσο φτάσεις σε κάποιο σημείο στο Wizard.. όπου δεν είσαι σίγουρος για την διαδικασία, μην αγχωθείς .. απλά κλείσε το pc.. μέχρι να αρχίσει να αντιγράφει αρχεία δεν συμβαίνει καμία αλλαγή στο πσ σου. :-)

Δημοσ.

φίλε στο λεπτό 1.12 δεν καταλαβαίνω τι να πατήσω.. το r για repair; ή το esc για να κάνει install ένα νέο;

xp έχω εγώ.. ρε παιδιά συγγνώμη για τις βλακίστικες ερωτήσεις και ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε αλλα είμαι λίγο ψηλο άσχετος και φοβάμαι.. τεσπα.. δεν καταλαβα αν θα κάνω repair ® ή install a fresh copy (esc)

Δημοσ.

oκκ 100 ευχαριστώω και πάλι θα σας ενημερώσω σε λίγο για το τί θα γίνει!!! :)

---------- Προσθήκη στις 01:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:38 ----------

παιδιά στην αρχή πάτησα enter και μετα f8 όμως μετά δεν μου βγάζει τα ίδια με το βίντεο. μου βγάζει 3 επιλογές αντι 2..

- για να εγκαταστησετε τα windows xp στο επιλεγμενο αρχειο πατήστε εντερ

- για να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα στον μη κατανεμημένο χώρο πατηστε c

- για να διαγράψετε το επιλεγμένο διαμέρισμα πατήστε D

και στο παράθυρο μου έχει: c: διαμέρισμα1 [ntfs] 238465mb

μη καταμενημένος χώρος 8 mb

τί κάνω τώρα;; δεν μου έχει κάπου repair! :s

Δημοσ.
Άρα έχεις XP.. κάτι ήξερε ο orotoi :-)

R πατάς και καθάρισες .. μετά πάει μόνο του :-)

ναι.. ;-ρ κλασική λαλακία το lsass στα xp.

Takis..

Σίγουρα δεν έκανες κανα φορμάτ? Απ οτι θυμάμαι αν υπάρχει ήδη εγκατάσταση σου βγάζει κατι του στυλ C:\WINDOWS blah blah blah...

εκτός αν δε βλέπει την εγκατάσταση.. περίεργο όμως. ή μήπως πάτησες ESC αντι για R?

Λογικά είναι η πρώτη επιλογή.

Αν θυμάται κανείς ας πει..

Δημοσ.

μη μου λες τέτοια να με βρει κανα καρδιακό.. αποκλείεται να έκανα φορματ εγώ.. εχτός και αν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα/ιός που τα έσβησε μόνο του;; :o :s

Δημοσ.

μπα όχι.. μην αγχώνεσε γιατι αντε να πιάσεις γραμμή στο 166 τέτοια ώρα :-ρ

Αλλα επειδή το μυαλό τωρα δεν είναι καθαρό δε θέλω να σου πω κάτι άλλο..

Δημοσ.

Πάντως, αν θέλεις να σώσεις σίγουρα τα αρχεία σου και να νιώθεις ασφαλής να κάνεις format / αρκεί να έχεις έναν σκληρό (εξωτερικό καλύτερα , αλλιώς έναν δεύτερο όπου δεν είναι περασμένα τα windows) αρκετό σε μέγεθος για να χωρέσει τα αρχεία σου. Αν έχεις λοιπόν έναν τέτοιο σκληρό αρκεί να κατεβάσεις και να κάψεις ένα live cd (ubuntu θα έλεγα) να bootαρεις με αυτό και να αντιγράψεις τα αρχεία σου στον 2ο δίσκο που σου ανέφερα.

P.S. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια ή δεν κατάλαβες κάτι από αυτά που έγραψα εδώ είμαστε :D

Δημοσ.

θα ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό φίλε, φτάνει να σωθούν τα αρχεία μου.. μπορείς να μου δώσεις περισσότερες οδηγίες και λεπτομέριες;;

επίσης γιαυτό που μου είπαν τα άλλα παιδια με την επανεγκατάσταση... σκεφτήκατε τί να κάνω;; :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...