Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με lsass.exe

tatis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, είμαι καινούριος στο site αυτό και συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος όμως είμαι απελπισμένος. έχω πρόβλημα με το lsass.exe που δεν ξερω καν τι είναι.. όταν ανοιγω το pc μου βγαζει ένα παράθυρο που λεει error και οταν παταω οκ. το κομπιουτερ κανει ρεισταρτ αυτόματα. δεν μπορώ καν να μπω στα γουίντους. και οταν δοκιμάζω να μπω με safe mode έχω ακριβώς το ιδιο προβλημα. τί να κάνω ρε παιδιά;; Βοηθήστε με σας παρακαλώ. δεν θελω να κάνω φορματ πάλι επειδή εχω 1000αδες ταινίες και σειρές που θα χαθούν αδικά!!! please heeeelp:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Αν δεν πατησεις το ΟΚ στο παραθυρο δεν σε αφηνει να κανεις τιποτα αλλο στα windows?

Αν το αφησεις χωρις να το πατησεις και μπεις κανονικα στα win, κατεβασε ενα free anti-spyware/trojan και κανε ενα scan, γιατι το συγκεκριμενο proccess μαρκαρεται ως trojan

Δημοσ.

όχι φίλε.. δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.. αφου δεν μου βγαζει ουτε τον κωδικό μου να βάλω για να ανοίξουν τα windows μου έχει μια μαυρη οθόνη και αυτό το μήνυμα! τί να κάνω ρε παιδιά;;; βοηθήστε με σας ικετεύωωω

Δημοσ.

Το lsass.exe υπό κανονικές συνθήκες είναι απαραίτητη διεργασία/υπηρεσία του λειτουργικού σου .. Για κάποιον λόγο δεν ξεκινά σωστά (ιός; κάτι άλλο; ποιος ξέρει) και έτσι σαν ντόμινο πιθανώς δεν ξεκινάνε και άλλες υπηρεσίες που βασίζονται σε αυτό.

Όταν κάποιες υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για το λειτουργικό δεν ξεκινάνε .. είναι ρυθμισμένες να εμφανίζουν αυτό το παραθυράκι και να κάνουν αυτόματα επανεκκίνηση μετά λίγη ώρα.

Αν μπορέσεις να παρακάμψεις το αρχικό μήνυμα.. μια καλή αρχή όπως πρότειναν και οι συνάδελφοι θα ήταν να ερευνήσεις για ιούς.. ίσως το αυθεντικό εκτελέσιμο των windows έχει αντικατασταθεί από κάποιο fake :fear:

Δημοσ.

μα αφου ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. δεν μου δίχνει τίποτα. αφου δεν προλαβαίνει να δείξει ούτε την μπάρρα ουτε κάποιο εικονίδιο.. δοκίμασα safe mode όμως κάνει το ίδιο.. μονο οκ μπορώ να πατήσω και αμέσως κάνει restart

δεν μπορώ να το φτιαξω μεσω repair console ή κάτι;; :(

Δημοσ.

Βρες και κατέβασε το Kaspersky Rescue Disk 2010 είναι free. Το γράφεις σε ένα cd και κάνεις boot από αυτό. Το κανεις update και μετά κάνεις ένα scan για πιθανούς ιούς.

Αν δεν γίνει τίποτα, θα βρούμε άλλη λύση το πρωί.

Δημοσ.

Πριν πατήσεις OK στο μήνυμα σφάλματος .. Δοκίμασε WIN+R σου ανοίγει το παραθυράκι ; Αφού δεν φορτώνει explorer μάλλον όχι ε ; :fear:

Αν ωστόσο στο ανοίξει γράψε sfc /scannow και ΟΚ.

Ίσως να δοκιμάσεις την ίδια εντολή από το repair console.. απλά δεν γνωρίζω αν είναι διαθέσιμη εκεί... κάνε μια προσπάθεια.

Δημοσ.

ok θα το δοκιμάσω όμως ξέχασα να πω κάτι.. στην αρχη μου εβγαζε προβλημα με tο system32 config system. και εψαξα 1000 sites για να βρω λύση και νόμιζα το εφτιαξα.. και μετα μου εβγαζε αυτό με το lsass.exe και νόμιζα πως ήταν κάτι του system32 και ξαναδοκίμασα να το φτιαξω μέσω recovery console αλλα δεν έγινε τίποτα αντιθέτως μου ξαναβγάζει το μήνυμα τώρα του system 32 και όταν προσπαθώ να ξανακάνω αυτό που έκανα όταν το έφτιαξα στο recovery condole μου λεει "δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του καθορισμένου αρχείου ή καταλόγου απο το σύστημα" και είμαι και πάλι απο την αρχή.. τί στο καλο γίνεται ρε παιδιά;;

Δημοσ.

Έχεις το CD του λειτουργικού σου ;

Έτσι όπως τα λες ... Υπάρχει και η λύση της επανεγκατάστασης :X

Μετά την επανεγκατάσταση με το καλό .. βάζεις antivirus και σαρώνεις τους δίσκους σου.. να δεις τι γίνεται. Τίμια πρόταση.

Δημοσ.

ναι έχω το cd.. όμως με την επανεγκατάσταση δεν θα χαθούν όλα μου τα αρχεία;; δεν μπορώ να τα χάσω όλα ρε παιδία! :'(

Δημοσ.

Όχι τίποτα δεν θα χαθεί ... Όταν "μπουτάρεις" με το CD μετά από λίγα Next στον Wizard εγκατάστασης... θα φτάσεις στο σημείο όπου βρίσκει την "παλιά σου εγκατάσταση" και εμφανίζονται κάποιες επιλογές.. αν θες "νέα εγκατάσταση" ή να διορθώσει την παλιά ...

Είναι αυτονόητο τι θα επιλέξεις ... :-)

Περίπου έτσι θα τα συναντήσεις τα πράγματα ..

Δημοσ.

οκ φίλε θα το δοκιμάσω.. μήπως υπάρχουν κάποιες φώτος ή ακριβέις λεπτομέριες για το τι να κάνω επειδή φοβάμαι πολύ μήπως χαθούν τα πράγματα μου;;;

Δημοσ.

τα data (μουσική.. ταινίες κτλ) είναι στο ίδιο partition με τα windows?

Με αυτό που λέει ο γεωσκώληξ πάντως θα κάνεις δουλειά και σίγουρα πιο γρήγορα απο άλλους τρόπους.

Μη φοβάσαι, δε χάνεις κάτι. Απλώς θέλει προσοχή. Μη κάνεις κανα φορμάτ ξερω γω και τέτοια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...