therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εχω διαβασει τα διαφορα τοπικ, απλως ανοιγω το δικο μου, με βαση τα δικα μου κριτηρια. Ας κανω συγκεκριμενες ερωτησεις και θα απευθυνω τις αποριες μου για να υπαρξη καλυτερη προταση. -Καταρχας, καλωδιο vs cordless? Υπαρχει λογος κανεις να προτιμησει καλωδιο? ΠΧ οτι τα ασυρματα laggaroun κτλ. Το θεμα παντως μπαταριας δεν με ανυσηχει, γιατι εχω επαναφορτιζομενες+ φορτιστες. -Τα DPI τι ρολο βαρανε και πως μεταφραζετε η τιμη τους σε επιδοσεις? Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει και 4 mouse (2+2 Microsoft/Logitech) και τεινω προς Logitech. Δεν ξερω, απλως μου γεναιτε πιο σοβαρη σε αυτον τον τομεα. Απο κει και περα, η χρηση να αναφερω πως θα ειναι all- around Και desktop δηλαδη, αλλα με μεγαλη εμφαση στο gaming. Η εμφανιση δεν με τρελλαινει. Ειμαι πιο πολυ της ουσιας. Προτιμω κατι με την καλυτερη λειτουργια, παρει ενα ομορφο στολιδι που να στερειται επιδοσεις. Θελω: Κατι εργονομικο Καλη ανταποκριση σε πληθωρα επιφανειων Βολικο μεγεθος και συνολικος σχεδιασμος/καλουπι Και στην τελικη απο τιμη οσο βγει. Αλλωστε τα Mouse πανω απο 80-100 δεν πανε. Οποτε αν κατι αξιζει ισως να μαζεψω χρηματα για να το παρω. Εδω που παντως που διαβασα, πολυ εμφαση για RAZER βλεπω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=205875&page=2
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 1) Wired ειναι παντα καλυτερα, δεν υπαρχουν ενδεχομενες παρεμβολες και σιγουρα το οτι δεν χρειαζεσαι φορτιση καθε 2-3 μερες ειναι θετικο. 2) DPI = Resolution, με λιγα λογια οσο μεγαλυτερο τοσο ποιο γρηγορο ενα ποντικι. Βεβαια πολλοι θεωρουν και τα 3200 πολλα, αλλοι θελουν 5040 και αλλοι πανε για 6000. Θεωρω πως πανω απο 5040 ειναι υπερβολικα ( ακομα και αυτα πολλες φορες ειναι . ) Τωρα οσο αφορα την μαρκα και η Logitech και η MS ειναι καλες αλλα δεν τις λες Gaming μαρκες οσο αφορα τα ποντικια, οχι hardcore εστω. Τα Razer παλι πολυ καλα αλλα δυστυχως τα σχεδια τους δεν ειναι και οτι καλυτερο προκειμενου να τα συνηθισεις γρηγορα. Με λιγα λογια αυτη την στιγμη σου προτεινω η το Gigabyte Ghost M8000X ( 6000DPI ), Qpad 5K ( 5040DPI ), Storm Sentinel Advance ( 5600DPI ).
therock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Desktop vs Gaming Mouse τι διαφορες εχουν? Οτι τα gaming Και καλα εχουν ολα αυτα τα side buttons που προγραμματιζεις για shortcuts? Το οτι τα καλωδιομενα ειναι καλυτερα ακομα δεν μπορω να το καταλαβω αν δεν δωθει εμφαση. Προιοντα οπως πληκτρολογια και ποντικια που ανετα βγαινουν ασυρμαυτα τα προτιμω για να απαλασσομαι απο καλωδια. Ειδικα στο λαπτοπ βαλε-βγαλε με εχει φτασει στο αμην. Τα προιοντα αυτα που αναφερεις τα εχεις δοκιμασει εσυ? Ακουγονται πολυ ψαγμενα, και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να τα παραγγειλω απεξω και χωρις πρωτα να τα δοκιμασω, οπτοε προκειται για δυσκολη αγορα.
Ypnovatis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ιδαιτερη επεξηγηση. Επιδεχονται παρεμβολες απο αλλες συσκευες, θελουν φορτιση κ ειναι αργα... Οσο να ναι κατι ενσυρματο ειναι πολυ πιο γρηγορο απο κατι ασυρματο... Laws of physics Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Αντε βαλτα ολα wireless να φωσφοριζεις στο σκοταδι.
-r0m- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ενα αλλο αντοιστιχο του Razer ειναι το steelseries,ριξε μια ματια εδω http://www.xsreviews.co.uk/reviews/peripherals/steelseries-ikari-laser/ (και η τιμη του δεν ειναι τεραστια)
Code_Assassin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Σίγουρα είναι καλυτερα να πάρεις ενσύρματο , πιο γρήγορο και πιο ανθέκτικο (προσωπική εμπειρια) . . Σίγουρα έιναι και τα steelseries πολύ καλά αλλα κατα εγώ θα διάλεγα Razer . . Razer Lachesis
Nik.K Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το ikari ειναι καλο αλλα δεν το συνιστω. Βεβαια το Xai σπερνει. Για φορητο το θελεις ?
therock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Α ναι και απο mousepad τι προτασεις εχουμε?
rafail1994 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Α ναι και απο mousepad τι προτασεις εχουμε? για δες αυτο ειναι λίγο ακριβούτσικο ποιο φτηνο
therock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Wow, το πρωτο κανει σχεδον οσο το mouse. Μα καλα γιατι αυτα τα mousepad ξεφευγουν τοσο πολυ? Να φανταστω οτι το R&D θα ναι αυτο που πληρωνεις?
ioankoukos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 1)Τωρα οσο αφορα την μαρκα και η Logitech και η MS ειναι καλες αλλα δεν τις λες Gaming μαρκες οσο αφορα τα ποντικια, οχι hardcore εστω. Τα Razer παλι πολυ καλα αλλα δυστυχως τα σχεδια τους δεν ειναι και οτι καλυτερο προκειμενου να τα συνηθισεις γρηγορα. Με λιγα λογια αυτη την στιγμη σου προτεινω η το Gigabyte Ghost M8000X ( 6000DPI ), Qpad 5K ( 5040DPI ), Storm Sentinel Advance ( 5600DPI ). Δεν εχω αποψη για τα Razer και τα αλλα ποντικια που αναφερεις, αλλά τα gaming ποντικια της Logitech είναι παρα πολυ καλα, γενικα καλο value for money, με πληρη υποστήριξη καλη αξιοπιστια και χρησιμοποιουνται κατα κορον απο τους gamers. Μπορει ομως απλα να εχω χασει τις εξελιξεις και οι ανταγωνιστες να εχουν ξεπερασει τη logitech και να κανω λαθος, αν θες ενημερωσε σχετικα...
Nik.K Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ολες οι εταιρειες αγοραζουν τοσο τους σενσορες οσο και τα κουμπια τους απο διαφορες εταιρειες του χωρου ( Βλ. Philips ) οποτε βασικα αυτα που αλλαζουν ειναι το σχεδιο και καποια εξτρα οπως συστηματα βαρους, εχτρα φωτακια κτλ κτλ κτλ. Το ζητημα ειναι πως οπως ολα τα πραγματα ετσι και τοσο οι αισθητηρες οσο και τα κουμπια εχουν ποιοτητες και αυτη την στιγμη τοσο η MS οσο και η Logitech δεν χρησιμοποιουν τα καλυτερα αυτο ειναι ολο. Απο την αλλη ακομα και ενας πολυ καλος αισθητηρας ειναι υπερ αρκετος για το 99% των Gamers εκει εξω. Απο εκει και περα το 1% ειτε επειδη θελει να εχει οτι καλυτερο ειτε επειδη εκμεταλευεται το οτι καλυτερο διαλεγει αλλες μαρκες.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Έχω δοκιμάσει 3-4 gaming ποντίκια, και κανένα δεν με έχει ικανοποιήσει στην αίσθηση που αφήνει στο χέρι. Κυρίως με κουράζουν στο παράμεσο και στο μικρό, όπου μετά από ώρα, μουδιάζουν. Ειδικά το Razor copperhead tempest blue(δεν το βλέπω στο site, καταργήθηκε; ) απλά δεν μπορούσα να το σφίξω χωρίς να πατάω τα κουμπιά αριστερά και δεξιά. Τελευταία χρησιμοποιώ (αποκλειστικά για gaming) το Logitech G500, στο οποίο θα ήθελα να είχε καλύτερη αίσθηση στα κουμπιά και στο ροδάκι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.