giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σας. Θέλω σε μια σελίδα να χρησιμοποιήσω έναν Animated λογότυπο, και όπως είναι λογικό, δε χρησιμοποιώ Flash για ευνόητους λόγους. Υπάρχει τρόπος να εξάγω αρχείο .gif σε ποιότητα ισάξια jpeg ή και png; Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλό σας μεσημέρι.
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Υπάρχει κάποιο άλλο Format που να μου δίνει δυνατότητα κίνησης και να μη με περιορίζει;
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Για πολύ απλό animation περιορίζεσαι σε gif αρχεια (με save ως gif89a πρότυπο) με περιορισμό τα 256 χρώματα. Αν θέλεις full color, εργάζεσαι με εναλλαγή εικόνων (png ή jpg) με ένα από τα παρακάτω: -Flash -Javascript -Java
TheoKent Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ίσως βοηθήσει αν μεγαλώσεις λίγο την ανάλυση του gif και το αναγκάσεις να δημιουργήσει patterns ή noise για να καλύψει (κάπως) το χάσμα των χρωμάτων... Με τι πρόγραμμα το προσπαθείς;
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Το προσπάθησα με διάφορα, έως και με PhotoShop.
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αν το animation είναι μεγάλων διαστάσεων τότε η χρήση vector graphics όπως του flash είναι πολύ καλύτερο από gif λόγω μεγέθους τελικού αρχείου.
TheoKent Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://img268.imagevenue.com/img.php?image=65880_gif_noise_filter_122_130lo.jpg είναι διαφορά σε 200% zoom σε ένα gif χωρίς difussion και με noise difussion, η διαφορά είναι μεγάλη, τώρα, αν εσένα σε βολεύει, παίξε με τις ρυθμίσεις του photoshop, μην ξεχάσεις να βγάλεις το web-snap. Ωστόσο θα συμφωνήσω με τον Isay, nothing beats flash ειδικά σε animation
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δε θέλω Flash γιατί ο άλλος αν δε τον έχει εγκατεστημένο, δε θα βλέπει τον λογότυπο. Ο λογότυπος θα είναι μικρός. Κάπου στα 250χ71Pixels.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.