firewalker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 nai ειναι Must θα ελεγα.πολλες αλλαγες ειδικα σε θεματα που οταν σκιζεις το wireless κανει reboot.αξιζει στεγνα.εχει ανοιχτει θεμα εδωμεσα και οποιος το εβαλε μονο καλα λογια λεει.ειναι λιγο εως πολυ χαλια το original firmware. Μπορείς να μου στείλεις link με το firmware; Οι ρυθμίσεις μεταξύ των δύο εκδόσεων είναι συμβατές (user.ini);
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 https://www.yousendit.com/download/T1VtSkhkNEg5eFh2Wmc9PQ nai παιζουν τα user.ini
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ξεχασα να πω.firmware update παντα με καλωδιο στην πρωτη ethernet.β.κλειστα firewall κτλ.ελπιζω οχι απο windows 7 διοτι δεν ειναι για windows 7 Ο wizard.επισης το firmware οχι wireless.και καρφωτα Ip στο tcp ip για να παιξει.
hammerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 γιατι αλλο fgirmware δεν μπορεσες να περασεις?εγγυηση? ηταν εκτος εγγυησης..και παγωνε και πανω στην διαδικασια του upgrade.. 2 φορες προλαβα να φτασω μεχρι εκει..τεσπα..δεν πειραζει..
kosmasgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εγώ με αυτόματα tcp/ip και win 7 δεν αντιμετώπισα προβλήματα στα updates
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 καποιοι με το wizard που εστειλα εγω δεν επαιζε σε 7.σιγουρα θα υπαρχει πιο καινουριο.εκτος αν δεν παιζει σε 64 bit.για τον φιλο δυο ποστ πιο πριν εχει κατι παραξενιες και κολπα καμια φορα γιανα πετυχει το update αλλα αφου το πεταξες... δεν εχει ποια νοημα.
hammerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 απο wizard δοκιμασα μεχρι και τον τελευταιο 2010 μπας και..αλλα..τιποτα..το ιδιο το ρουτερ 1 στις 10 μπορουσε να φτασει μεχρι login στο interface, και οταν εφτανε..παγωνε χωρις να κανεις τπτ και μετα φτου και απ την αρχη..
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ειχες δοκιμασει να του τραβηξεις reset default η να ξεκινησεις το Thomson με πατημενο το ρεσετ default ωστε να γινει πορτοκαλι το Power και να κανεις μετα το Update?
hammerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ναι..και περιμενα να γινει πορτοκαλι ,και ξεκινησα την διαδικασια με πατημενο το reset και μονιμα πορτοκαλι..τζιφος..
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 τοτε....τυπικα αν δεν το ειχες πεταξει δοκιμη και σε ενα αλλο pc.
hammerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μπα δεν νομιζω να φταιει το pc η και 2 ethernet που εχει επανω..εχω τεσταρει,αναβαθμισει καμια 25αρια modem/router απο ολους σχεδον τους providers..ετσι και αλλιως το προβλημα το εκανε και χωρις ethernet cable επανω του..
firewalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε το 8.2.6.5; Αυτό που είχε ανεβάσει ο poulinos είναι το 8.2.2.5 και τρώει συνέχεια reboot όταν "ζορίζεται" το wireless. ---------- Προσθήκη στις 20:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:02 ---------- Άκυρο... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=408771
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 to 8.2.6.5 εχω ανεβασει οχι το 8.2.2.5.το 8.2.2.5 πρεπει να το ειχα ανεβασει πολυ παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.