Προς το περιεχόμενο

μαλλον ψοφησε το tg585v7 μου..

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nai ειναι Must θα ελεγα.πολλες αλλαγες ειδικα σε θεματα που οταν σκιζεις το wireless κανει reboot.αξιζει στεγνα.εχει ανοιχτει θεμα εδωμεσα και οποιος το εβαλε μονο καλα λογια λεει.ειναι λιγο εως πολυ χαλια το original firmware.

Μπορείς να μου στείλεις link με το firmware;

Οι ρυθμίσεις μεταξύ των δύο εκδόσεων είναι συμβατές (user.ini);

Δημοσ.

ξεχασα να πω.firmware update παντα με καλωδιο στην πρωτη ethernet.β.κλειστα firewall κτλ.ελπιζω οχι απο windows 7 διοτι δεν ειναι για windows 7 Ο wizard.επισης το firmware οχι wireless.και καρφωτα Ip στο tcp ip για να παιξει.

Δημοσ.
γιατι αλλο fgirmware δεν μπορεσες να περασεις?εγγυηση?

ηταν εκτος εγγυησης..και παγωνε και πανω στην διαδικασια του upgrade..

2 φορες προλαβα να φτασω μεχρι εκει..τεσπα..δεν πειραζει..

Δημοσ.

καποιοι με το wizard που εστειλα εγω δεν επαιζε σε 7.σιγουρα θα υπαρχει πιο καινουριο.εκτος αν δεν παιζει σε 64 bit.για τον φιλο δυο ποστ πιο πριν εχει κατι παραξενιες και κολπα καμια φορα γιανα πετυχει το update αλλα αφου το πεταξες... δεν εχει ποια νοημα.

Δημοσ.

απο wizard δοκιμασα μεχρι και τον τελευταιο 2010 μπας και..αλλα..τιποτα..το ιδιο το ρουτερ 1 στις 10 μπορουσε να φτασει μεχρι login στο interface, και οταν εφτανε..παγωνε χωρις να κανεις τπτ και μετα φτου και απ την αρχη..

Δημοσ.

ειχες δοκιμασει να του τραβηξεις reset default η να ξεκινησεις το Thomson με πατημενο το ρεσετ default ωστε να γινει πορτοκαλι το Power και να κανεις μετα το Update?

Δημοσ.

ναι..και περιμενα να γινει πορτοκαλι ,και ξεκινησα την διαδικασια με πατημενο το reset και μονιμα πορτοκαλι..τζιφος..

Δημοσ.

μπα δεν νομιζω να φταιει το pc η και 2 ethernet που εχει επανω..εχω τεσταρει,αναβαθμισει καμια 25αρια modem/router απο ολους σχεδον τους providers..ετσι και αλλιως το προβλημα το εκανε και χωρις ethernet cable επανω του..

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...