Vatos_locos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εσένα σε νοιάζει να κάνεις δουλειά ή να πάρεις κάτι που είναι ήσυχο ; κάτι μου λέει οτι στα τόσα va δύσκολα θα βρεις passive θα πρέπει να είναι πολύ γομάρι για να μην κλάνει ο inverter από ζέστες δεν ξέρω πόσο θόρυβο κάνει όσα έχω δεί είναι σε servers σε εταιρίες οπότε καταλαβαίνεις οτι το ίδιο το δωμάτιο που είναι μέσα είναι σαν εργοστάσιο...
Dr41k Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εσένα σε νοιάζει να κάνεις δουλειά ή να πάρεις κάτι που είναι ήσυχο ; κάτι μου λέει οτι στα τόσα va δύσκολα θα βρεις passive θα πρέπει να είναι πολύ γομάρι για να μην κλάνει ο inverter από ζέστες δεν ξέρω πόσο θόρυβο κάνει όσα έχω δεί είναι σε servers σε εταιρίες οπότε καταλαβαίνεις οτι το ίδιο το δωμάτιο που είναι μέσα είναι σαν εργοστάσιο... Κοίταξε , το pc είναι στο υπνοδωμάτιο οπότε είτε θα πρέπει να κλείνω και το UPS μαζί με το PC το βράδυ , το οποίο νομίζω οτι δεν είναι 100% σωστό , είτε να επιλέξω κάποιο με όσο το δυνατόν αθόρυβη λειτουργία... Μπορεί να ζητάω πολλά σε αυτή την τιμή , αλλά καλύτερα να έχω ψάξει κάλα το θέμα μέσα από τις προτάσεις σας παρά να κλαίω κατόπιν εορτής
Vatos_locos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 δεκτό αλλά εγώ ποτέ δεν την έψαχνα ήσυχα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω :/
Dr41k Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 δεκτό αλλά εγώ ποτέ δεν την έψαχνα ήσυχα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω :/ No worries , στο ψάξιμο είμαι ακόμα όλες οι προτάσεις είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτες , αλλιώς δεν θα ζητούσα την βοήθεια του Insomnia.
Captain Nemo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εγώ εχω ενα MUSTEK POWERMUST 1000VA πολλά χρόνια και έχει αποδειχτεί σκυλί (24/7 λειτουργία).Το είχα επιλέξει μετά απο πρόταση περιοδικού πληροφορικής που έκανε αφιέρωμα και αξιολόγηση σε πολλά μηχανήματα και δεν βγήκα χαμένος.Σε ένα φίλο μου εχουν καεί 2 Turbo X τώρα είναι στο τρίτο απορώ πως τα παίρνει ακόμα ? Και στο δεύτερο ενώ ηταν σε εγγύηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την εργασία και για την μπαταρία νομίζω γιατί του είπαν οτι η εγγύηση καλύπτει βλάβες στο μηχάνημα και οχι την μπαταρία του
Dr41k Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εγώ εχω ενα MUSTEK POWERMUST 1000VA πολλά χρόνια και έχει αποδειχτεί σκυλί (24/7 λειτουργία).Το είχα επιλέξει μετά απο πρόταση περιοδικού πληροφορικής που έκανε αφιέρωμα και αξιολόγηση σε πολλά μηχανήματα και δεν βγήκα χαμένος.Σε ένα φίλο μου εχουν καεί 2 Turbo X τώρα είναι στο τρίτο απορώ πως τα παίρνει ακόμα ? Και στο δεύτερο ενώ ηταν σε εγγύηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την εργασία και για την μπαταρία νομίζω γιατί του είπαν οτι η εγγύηση καλύπτει βλάβες στο μηχάνημα και οχι την μπαταρία του Ε εντάξει τι να πώ μετά από αυτό....όχι UPS ,ούτε αναπτήρα turbox δεν θα σκεφτώ να πάρω πότε στην ζωή μου!
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μήπως γνωρίζεις κατά πόσο κάνει θόρυβο; Μιάς και έχω διαβάσει οτι τα UPS που χρησιμοποιούν fan δεν είναι και πολύ ήσυχα παιδάκια EDIT: Και κάτι άλλο , τι παίζει με τις εισόδους ICE ; Σκοπεύω να βάλω πολύπριζο πάνω στο UPS αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει σούκο. Υπάρχει κάποιου είδος βύσματος που θα μπορούσα να αγοράσω; ειτε θα παρεις απο το πλαισιο πολυπριζο που καταληγει σε τετοιο βυσμα η πολυ απλα θα παρεις ενα τετοιο βυσμα απο καποιο με ηλεκτρονικα θα παρεις και ενα πολυπριζο με σουκο και θα κοψεις το καλωδιο και θα βαλεις το βυσμα.10 λεπτα δουλεια ειναι αλλα αν βαριεσαι παρε 2 πολυπριζα τετοια απο το πλαισιο.4 ευρω το ενα και εχουν 4 πριζες.δυο τετοια εχω βαλει στο 550 μου γιατι οι μισες συσκευες που εχω πανω εχουν κανονικη πριζα.vatos οκ αν εχεις το turbox για τα ρουτερ τοτε δεν ειναι θεμα. της apc το συγκεκριμενο που εβαλε ο φιλος νομιζω ειναι σαν τα smart.δηλαδη το fan ειναι αρκετα μεγαλο 8αρι και δουλευει παρα πολυ ηρεμα οταν το ups ειναι στο ρευμα.το fan θα το ακουσεις να δουλευει δυνατα μονο οταν κοπει το ρευμα επισης πανω κατω στα ιδια λεφτα απλα πιο μουρατο αλλα λιγοτερα va ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701141 δεν ξερω βεβαια με το fan τι παιζει.αλλα κατα τα αλλα+1 για το ups to rs to 1500 που ειπε ο φιλος πιο πανω.συνδεεται και με pc και εχει ωραιο προγραμμα.τωρα σε κατι Ups nova eaton το φαν εκανε σαν υστερικο. Κοίταξε , το pc είναι στο υπνοδωμάτιο οπότε είτε θα πρέπει να κλείνω και το UPS μαζί με το PC το βράδυ , το οποίο νομίζω οτι δεν είναι 100% σωστό , είτε να επιλέξω κάποιο με όσο το δυνατόν αθόρυβη λειτουργία... Μπορεί να ζητάω πολλά σε αυτή την τιμή , αλλά καλύτερα να έχω ψάξει κάλα το θέμα μέσα από τις προτάσεις σας παρά να κλαίω κατόπιν εορτής δεν εχει θεμα να κλεινεις το Ups αλλα δεν υπαρχει λογος να το κανεις.δυσκολο να ακουσεις το fan στο apc.πρεπει να εισαι στα 20 εκατοστα αποσταση. Ε εντάξει τι να πώ μετά από αυτό....όχι UPS ,ούτε αναπτήρα turbox δεν θα σκεφτώ να πάρω πότε στην ζωή μου! πεσταααααα.ειδικα σε θεμα ρευματος δεν θα επαιζα με noname.εχωδει απειρα ups να μην παθαινουν κατι και το Pc να καιγεται.η το αναποδο.ειχα τοσα χρονια smart και εγω και καμποσοι φιλοι μου και κανενα προβλημα.πρεπει να εχω αλλαξει/δοκιμασει περι τα 10 -15 Ups apc smart 620,420,750,1000,1500 rs 550 και δεν θυμαμαι τι αλλο και ολα τελεια.ποτε δεν εκαψα τιποτα στο pc ουτε καν δισκος να χτυπησει.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 και επισης η μπαταρια αλλαζει ευκολα απο τον χρηστη.
Dr41k Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Πλέον δεν έχω αμφιβολίες , και όλες μου οι απορίες απαντήθηκαν , ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Το μόνο που πρέπει να περιμένω είναι το επόμενο 15ήμερο ωστέ να έχω τα απαραίτητα λεφτά , αφού θα πάρω κάποιο από τα δυο APC που προτείνατε. Καλύτερα 250 ευρώ τώρα παρά 700 αύριο.. Cheers!
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Πλέον δεν έχω αμφιβολίες , και όλες μου οι απορίες απαντήθηκαν , ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Το μόνο που πρέπει να περιμένω είναι το επόμενο 15ήμερο ωστέ να έχω τα απαραίτητα λεφτά , αφού θα πάρω κάποιο από τα δυο APC που προτείνατε. Καλύτερα 250 ευρώ τώρα παρά 700 αύριο.. Cheers! αυτο ακριβως ειχα πει και εγω καποτε.καλυτερα 400 ευρω για ups παρα 2500 και ευρω που εκανε το μηχανημα που ειχα.χαμενο δεν παει.μια ζωη το κρατας και εχουν και πολυ καλη εγγυηση με courier σου φερνουν καινουριο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 όχι μόνο για το μηχάνημα αλλά και για τα δεδομένα που έχεις στους δίσκους...
bluesattack Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εγώ εχω ενα MUSTEK POWERMUST 1000VA πολλά χρόνια και έχει αποδειχτεί σκυλί (24/7 λειτουργία).Το είχα επιλέξει μετά απο πρόταση περιοδικού πληροφορικής που έκανε αφιέρωμα και αξιολόγηση σε πολλά μηχανήματα και δεν βγήκα χαμένος.Σε ένα φίλο μου εχουν καεί 2 Turbo X τώρα είναι στο τρίτο απορώ πως τα παίρνει ακόμα ? Και στο δεύτερο ενώ ηταν σε εγγύηση έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την εργασία και για την μπαταρία νομίζω γιατί του είπαν οτι η εγγύηση καλύπτει βλάβες στο μηχάνημα και οχι την μπαταρία του +1 στο mustek απο εμενα , σαν κατοχος. Ρεσπεκτ βεβαια και στα apc , αλλα θελουν πιο βαθια το χερι στην τσεπη.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 όχι μόνο για το μηχάνημα αλλά και για τα δεδομένα που έχεις στους δίσκους... αν τα δεδομενα δεν τα εχεις σε δυο δισκους και καποιος βεβεα νομιζει οτι με ups δεν χτυπαει σκληρος τοτε σιγουρα θα την παθει και θα τρεχει.τα δεδομενα παντα εις διπλουν Minimum και κατα προτιμηση οχι στο ιδιο μεσα.δηλαδη οχι 2 εσωτερικοι δισκοι.ο ενας να ειναι εξωτερικος κτλ κτλ
Merdock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μιας και έλυσε ο φίλος την απορία τους ας ρωτήσω και εγώ μερικά πράγματα εδώ για να μην ανοίγω νέο thread. Έχω ένα monitor 20",τροφοδοτικό 750 Watt,Phenom X4 955,Ati 5850(ίσως μελλοντικά να μπει και δεύτερη),1 SSD,1 WD Green,1 500GB Seagate και μελλοντικά ίσως μπουν 1-2 σκληροί ακόμα. Σκεφτόμουν το http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007921 θα είναι οκ ή χρειάζομαι μεγαλύτερο; Btw έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ποιοτική μάρκα αλλά με λιγότερα γιούρια; Και τώρα το άλλο ερώτημα.Έχω ένα AccuPower 800VA από το προηγούμενο PC και για να μην κάθεται λέω να βάλω πάνω το Xbox 360,PS3,μια Samsung 26αρα LCD και το Wii αν τελικά το πάρω.Λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα ε;
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μιας και έλυσε ο φίλος την απορία τους ας ρωτήσω και εγώ μερικά πράγματα εδώ για να μην ανοίγω νέο thread.Έχω ένα monitor 20",τροφοδοτικό 750 Watt,Phenom X4 955,Ati 5850(ίσως μελλοντικά να μπει και δεύτερη),1 SSD,1 WD Green,1 500GB Seagate και μελλοντικά ίσως μπουν 1-2 σκληροί ακόμα. Σκεφτόμουν το http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007921 θα είναι οκ ή χρειάζομαι μεγαλύτερο; Btw έχετε να προτείνετε κάποια άλλη ποιοτική μάρκα αλλά με λιγότερα γιούρια; Και τώρα το άλλο ερώτημα.Έχω ένα AccuPower 800VA από το προηγούμενο PC και για να μην κάθεται λέω να βάλω πάνω το Xbox 360,PS3,μια Samsung 26αρα LCD και το Wii αν τελικά το πάρω.Λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα ε; Θα σου φτασει το 1200 αλλα υπαρχει και το 1500 το rs που ειναι στα ιδια λεφτα απλα ειναι σαν πιο παλιο style χωρις την lcd screen.λεω οτι θα φτασει επειδη δεν γινεται να τρως και τα 750 watt του τροφοδοτικου.αλλα για να εισααι πιο λασκα παρε το 1500.ιδια λεφτα ειναι σαν tower. ναι για το accupower δεν εχεις θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.