qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 πρωτα απο ολα δεν ειδε οτι μετα απο καποια ωρα αρχισαν να πεφτουν τα frames? δεν ενιωσε το χερι του να καιγεται , ωστε να σταματησει εγω αυτο παθαινα στο δικο μου λαπτοπ σε απαιτητικα για την gpu παιχνιδια κατι δε παει καλα.. οπως και να το κανουμε στο δικο μου pc το συγεκριμενο παιχνιδι με ολες τις ρυθμισεις ultra και αναλυση 1920 x 1080 εχω πολυ πιο μικρες θερμοκρασιες, απο πολλα παιχνιδια ( metro, assasin's creed 2, far cry 2, bad company και αλλα..) απλα του συγκεκριμενου μαλλον ετυχε να του πεθανει εκεινη τη στιγμη η καρτα και αποφασισε να πει τη βλακεια του..
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τα Cutscenes του SC2 καθως και παρα πολλες μοναδες με τα γραφικα ολα στο μαξ ειναι ΠΟΛΥ βαρια.
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αν σου καψω τις καρτες σε οσα φορητα μου φερεις απλα παιζοντας 2-3 rolling demo παιχνιδιων για κατι ωρες τι κερδιζω ? εκει δε φταιει τοσο το προγραμμα που θα τρεξεις , αλλα το hw και η ψυξη αμφιβαλω αν θα το καταφέρεις με την καρτα σε stock παντως εκτός αν βάλεις τα laptop στο φούρνο
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 εκτος αν εχει πιασει σκονη, η οποια ειδικα για τα λαπτοπ ειναι πολυ υπουλος εχθρος το δικο μου πριν καθαριστει iddle ειχε τη cpu στους 60κατι και gpu στους 70κατι τα 100αρια δεν ηθελαν και πολυ να ερθουν, αν και παντα (και πριν σκονιστει δηλαδη) δε συμπαθουσε τα βαρια παιχνιδια ενιωθα μια ζεστη στο χερι μου
Darth_Fanis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Υπερβολές. Μια κάρτα καίγεται μόνο απο υπερβολική τάση ή υπερθέρμανση. Εκτός και αν είναι καμιά κινέζικη.
Stean_202 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Να ζεσταθεί πολύ το καταλαβαίνω και λογικό αφού ζορίζεις την κάρτα άντε στην χείριστη περίπτωση να βλέπεις artifacts απ'την θερμοκρασία ή να βαράει το σύστημα restart , για να το κάψεις θέλει προσπάθεια. Ok το sc2 με όλα στα ultra είναι βαρύ αλλά δεν είναι και crysis για να θέλει alienware.
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τι να πω, υποκλινομαι στην σιγουρια μερικων......Προφανως το παιδι ειχε βαλει το φορητο μεσα στον φουρνο μικροκυματων....
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τι να πω, υποκλινομαι στην σιγουρια μερικων......Προφανως το παιδι ειχε βαλει το φορητο μεσα στον φουρνο μικροκυματων.... εσυ δηλαδη τι πιστευεις οτι φταιει? το sc δεν ειναι βαρυ παιχνιδι πώς να το κανουμε δηλαδη?
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οχι δεν ειναι βαρυ παιχνιδι......Σε αναλυσεις μεχρι 1280χ1024......Σε οτιδηποτε πανω απο αυτο σε Ultra και με AA και AF εξαναγκασμενα ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ παιχνιδι. Να σου τραβηξω βιντεακι απο Cutscene να δεις να γονατιζει GTX470 και 5870 σε 2560χ1600 ? Ναι η αναλυση ειναι μεγαλη αλλα τα περισσοτερα φορητα εχουν 10 φορες χειροτερες καρτες.
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ναι σου ξαναλεω εγω δεν το παιζω σε 1280 x 1024 , αλλα 1920 x 1080 (ultra τα παντα) με οχι τοσο καλη καρτα σαν τη 5870 και εχοντας απο τις πιο ζεστες υλοποιησεις της ηδη πολυ ζεστης και ρευματορουφηχτρας 4890 παρολα αυτα δεν εχω θεμα θερμοκρασιας , φτανω το πολυ 68-70 βαθμους οταν σε αλλα πραγματικα βαρια παιχνιδια βαραω 85αρες!! το οτι ειναι κακογραμμενο και συνεπως ανουσια βαρυ για τα αστεια γραφικα που εχει ειναι γεγονος , αλλα υπαρχουν αλλα πραγματα που θα μπορουσαν να στειλουν τις καρτες μας στον αλλο κοσμο πολυ γρηγοροτερα. οχι το sc
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μιλας για Desktop. Μια καρτα που σε Desktop χτυπαει 70 βαθμους στο φορητο θα χτυπαει Ανετα 100.
Darth_Fanis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ναι σου ξαναλεω εγω δεν το παιζω σε 1280 x 1024 , αλλα 1920 x 1080 (ultra τα παντα) με οχι τοσο καλη καρτα σαν τη 5870 και εχοντας απο τις πιο ζεστες υλοποιησεις της ηδη πολυ ζεστης και ρευματορουφηχτρας 4890 παρολα αυτα δεν εχω θεμα θερμοκρασιας , φτανω το πολυ 68-70 βαθμους οταν σε αλλα πραγματικα βαρια παιχνιδια βαραω 85αρες!! το οτι ειναι κακογραμμενο και συνεπως ανουσια βαρυ για τα αστεια γραφικα που εχει ειναι γεγονος , αλλα υπαρχουν αλλα πραγματα που θα μπορουσαν να στειλουν τις καρτες μας στον αλλο κοσμο πολυ γρηγοροτερα. οχι το sc Συμφωνώ, και άλλωστε το SC2 είναι παιχνίδι στρατηγικής οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις η CPU αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο του τρεξίματος του προγράμματος.
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ολα τα parts των υπολογιστών είναι φτιαγμένα για να τρέχουν σε full load για μερες σε stock χωρις να "καιγονται" (και συνήθως χωρις το παραμικρό πρόβλημα). Αντε να φαει κανα κολλημα η κανα restart το pc. Αν καιγόντουσαν οι καρτες γραφικών απο βαριά παιχνίδια η benchmarks σκεψου ποσα laptops θα γυρνούσανε ακλαφτα για επισκευή αλλαγη στην εταιρία. Δεν θα συνέφερε καν η παραγωγή τους..
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μιλας για Desktop. Μια καρτα που σε Desktop χτυπαει 70 βαθμους στο φορητο θα χτυπαει Ανετα 100. ναι σε αυτο συμφωνω απολυτα αλλα οταν φτασει στα ορια δεν πρεπει πριν καει να σβησει? απο cpu γνωστων μου που ειχαν τετοια εμπειρια , αυτο συνεβαινε για αυτο πιθανολογω οτι η καρτα του συγκεκριμενου ισως ηταν στα τελευταια της και απλα ετυχε να συμβει με το συγκεκριμενο παιχνιδι
Stean_202 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αν κουμπωσεις το laptop σε 30άρα οθόνη θα δεις 2560x1600 και εκεί ναι θα είναι πολύ βαρύ . Μην χρησιμοποιείς ένα desktop που έχει φτιαχτεί με κυρίως προσανατολισμό το gaming σαν μετρο σύγκρισης .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα