Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν φορητοι που ξεφτιλιζουν Desktop, αυτοι κανουν και παρακανουν για παιχνιδια.

Γενικα εμενα το θεμα μου ειναι με τις γενικα μικρες οθονες που δεν ειναι ισαξιες με μια καλη Desktop οθονη.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Υπαρχουν φορητοι που ξεφτιλιζουν Desktop, αυτοι κανουν και παρακανουν για παιχνιδια.

Γενικα εμενα το θεμα μου ειναι με τις γενικα μικρες οθονες που δεν ειναι ισαξιες με μια καλη Desktop οθονη.

ο κανονας ομως ειναι οτι τα περισσοτερα λαπτοπ δεν ειναι για παιχνιδια

ps ρε αδελφε βγαλε αυτο το σημα απο κει ειναι ντροπη για τα ιαπωνικα αυτοκινητα,θα σου δωσω ενα ιδιο απλα στην θεση του νισσαν ειναι VW :lol::lol:

μονο που στη πραγματικοτητα τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα :devil:

Δημοσ.

Ποιος οριζει τον κανονα ? Αλλο να λεμε τα "Φτηνα" φορητα δεν ειναι για παιχνιδια και αλλο να λεμε γενικα. Παντα υπηρχαν Flagship μοντελα με SLI/CF που επαιζαν τα παντα, τωρα πια εχουμε και Quad SLI/CF φορητα που πετανε....Κατα κανονα λοιπον τα "οικονομικα" φορητα δεν ειναι για παιχνιδια.

Δημοσ.

Τι λετε ρε παιδια; Αμα δε μπορει να σηκωσει το λαπτοπ το παιγνιο να τρεχει με μικρα framerate η καθολου. Οχι και να καει τις καρτες. Ελεος!

Δημοσ.

Αλλο αυτο...Εκει ομως μην ξεχνας πως δεν υπαρχει η ψυξη που εχεις εσυ στο Desktop, οι ψυκτρες ειναι μισο δαχτυλο σε παχος και πιεζονται πολυ. Οταν λοιπον ο αλλος παει με ενα οικονομικο φορητο να παιξει ενα απο τα πλεον βαρια παιχνιδια της αγορας ε δεν ειναι και δυσκολο να συμβει. Δεν θα επρεπε, αλλα δεν μου κανει και εντυπωση.

Δημοσ.
Αλλο αυτο...Εκει ομως μην ξεχνας πως δεν υπαρχει η ψυξη που εχεις εσυ στο Desktop, οι ψυκτρες ειναι μισο δαχτυλο σε παχος και πιεζονται πολυ. Οταν λοιπον ο αλλος παει με ενα οικονομικο φορητο να παιξει ενα απο τα πλεον βαρια παιχνιδια της αγορας ε δεν ειναι και δυσκολο να συμβει. Δεν θα επρεπε, αλλα δεν μου κανει και εντυπωση.

ακριβως αυτο λεω κι εγω, στα ακριβα ομως δε νομιζω οτι γινονται και θαυματα (στα πολυ ακριβα, στυλ alienware δε ξερω)

το δικο μου οταν το χα παρει εκανε κανα 800αρι+ με 9600 gt πανω, αλλα ειχε θεμα ζεστης με δυνατα παιχνιδια του τοτε

επισης αν πιασουν σκονη τα λαπτοπ με το καιρο γινονται ψησταριες και στο σερφαρισμα, θελουν κι αυτα το καθαρισμα τους

Δημοσ.

Απορώ γιατί πάτε την κουβέντα σε laptop vs desktop;

Τα μόνα laptop που και καλά ξεφτιλίζουν τα desktop είναι τα alienware που και πάλι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα έπαιρνε

διότι στα λεφτά που τα αγοράζεις, απλά παίρνεις 2 desktop που ξεφτιλίζουν τα alienware...

και μην μου πείτε ότι υπάρχουν σοβαροί gamers που θέλουν να γ@μ@νε, την ώρα που χέζουν και χρειάζονται τέτοιο laptop! μόνο κάτι χαζό enthusiast θα τα αγόραζαν...

Τα laptops ΔΕΝ είναι για gaming!!!! αν ήταν φτιαγμένα για gaming, δεν θα υπήρχαν μόνο 1-2 μοντέλα που μπορούν να παίξουν σωστά τα παιχνίδια...

Δημοσ.

1. τιμη
  2. υψηλες θερμοκρασίες απο την μειωμένη ροη αερα
  3. αδυναμια αναβαθμισης.
  4. και το βασικο αν εχεις σκοπο να κλειστεις σπιτι σου και να παιζεις παιχνιδια γιατι να αγορασεις φορητο υπολογιστη;

Δημοσ.

Και η Toshiba και η Alienware και αλλες 10 αμερικανικες και ευρωπαικες εταιρειες ( οχι τοσο γνωστες ) φτιαχνουν τετοια φορητα.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος πως η toshiba και οι άλλες 10 που λες ούτε τα μισά fps δεν πιάνουνε από ότι η Alienware...

Αλλά και να τα πιάνουνε, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι όλες οι εταιρίες βγάζουν Super duper high end laptop...

ποιος ο λόγος να πάρεις αν είναι στην τιμή του, να φτιάχνεις το απόλυτο desktop pc;

Στην τελική ξέχνα όλα τα παραπάνω... ποιος ο λόγος (διορθώστε με αν κάνω λάθος) να παραπονεθεί ότι του κάηκε η κάρτα και γενικά το laptop όταν έπαιξε το game με ένα απλό laptop...(το διορθώστε με πάει στο ότι αν κατάλαβα καλά ο τύπος δεν το έπαιξε με κάνα high end...)

Δημοσ.

Γιατι εσενα αν σου καιγοταν σε απλο φορητο δεν θα σου κακοφαινοταν ? Ετσι του κακοφανηκε και εκεινου.

Περα απο αυτο τοσο η Alienware οσο η Toshiba και οι αλλες εταιρειες χρησιμοποιουν τα ιδια εξαρτηματα με διαφορες κυριως στα panel των οθονων και στο design. Τωρα γιατι καποιος να παρει ενα Super Duper φορητο των 5000ε ? Γιατι του περισευουν, η ποιο λογικη απαντηση.

Δημοσ.

Κανενα game δεν μπορεί να είναι υπεύθυνο για την καταστροφή μιας κάρτας γραφικών (εκτός αν πάρετε το κουτί του game και κοπανήσετε την κάρτα)

γενικά οποιοδήποτε software είναι ακίνδυνο εκτός από software για oc που αλλάζει τάσεις και χρονισμούς :P

Δημοσ.

Αν σου καψω τις καρτες σε οσα φορητα μου φερεις απλα παιζοντας 2-3 rolling demo παιχνιδιων για κατι ωρες τι κερδιζω ?

Δημοσ.

Στην τελική ξέχνα όλα τα παραπάνω... ποιος ο λόγος (διορθώστε με αν κάνω λάθος) να παραπονεθεί ότι του κάηκε η κάρτα και γενικά το laptop όταν έπαιξε το game με ένα απλό laptop...(το διορθώστε με πάει στο ότι αν κατάλαβα καλά ο τύπος δεν το έπαιξε με κάνα high end...)

Θεωρείς δηλαδή απόλυτα λογικό ότι το laptop έκαψε κάρτα γραφικών επειδή έπαιζε ένα παιχνίδι ;;!;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...