alexisosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Θα ήθελα την γνώμη σας isomniacs ....... Πριν λιγες μέρες παρέγγειλα ένα PC με τα εξής χαρακτηριστικά : Επεξεργαστης : Intel Core i5 760 2.66 GH.Z Κάρτα γραφικών : Gigabyte GT240 1G Μνήμη RAM : 4G (2x2G) Σκληρός Δίσκος : 1terra byte (εσωτερικός) Λειτουργικό σύστημα : Windows 7 GR 842€ Θεωρείτε καλή την επιλογή μου;Μπορεί να με ικανοποιήσει στο gaming?
cabdik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 τα κομματια τα παραγγειλες εσυ? η το πηρες ετοιμο? αν τα παραγγειλες, θεωρω την επιλογη της καρτας γραφικων, τουλαχιστον ατυχή...! ειδικα αφου προκειται για gaming PC!! τι οθονη εχεις? παντως σε πρωτη φαση θα προτεινα στη χειροτερη περιπτωση http://www.skroutz.gr/s/75388/Palit-GeForce-GTS250-512MB.html ή http://www.skroutz.gr/s/86707/Sapphire-Radeon-HD4850-1GB-Bulk.html και σε καλυτερη περιπτωση http://www.skroutz.gr/s/255341/Asus-Radeon-HD5770-512MB.html Υ.Γ. αν και γενικοτερα με 850€ θα μπορουσες να εχεις ακομα καλυτερο συστημα, ειδικα για gaming..!!!! και καλο θα ηταν πρωτα να παρεις γνωμες και μετα να παραγγειλεις......!!
alexisosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 οχι το πηρα έτοιμο ..... γιατι τι έχει η κάρτα γραφικών ? ---------- Προσθήκη στις 11:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ---------- φιλε cabdic σε άλλα forum διαβασα πως η gt240 ειναι μετονομασια της GF9600...Είναι αληθεια? Και εκτος αυτου θεωρεις πως η GT240 δε μπορει να με ικανοποιήσει σε gaming?? Οθόνη προς το παρόν έχω 15'' αλλά πρόκειται να αγοράσω μια τουλάχιστον 18''
probe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Οι αναλύσεις για τις οθόνες που λές είναι χαμηλές ωστόσο θα ήταν καλύτερα στα ίδια λεφτά (της 240) μια 5670 και πολύ καλύτερα μια 5750. Τώρα βέβαια επειδή μιλάμε για ετοιματζίδικο δεν ξέρω αν θα σε δαγκώσουν χρηματικά αν ζητήσεις άλλη κάρτα. Αν το έχεις πάρει ήδη εντάξει θα παίζεις απλά με υποχωρήσεις. Το θέμα είναι ότι είναι δυσανάλογη η ισχύς του επεξεργαστή σου με της κάρτας. Με πολύ πιό αδύναμο δηλαδή επεξεργαστή και δυνατότερη κάρτα γραφικών θα είχες μακράν καλύτερα αποτελέσματα στο gaming. 850 ευρώ στο κάτω κάτω δεν είναι λίγα.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ολη η σειρα GTX 2xx ειναι GF9 απλα τροποποιημενη. Η GTX460 ειναι φτιαγμενη με νεο τσιπακι, για τις υπολοιπες δεν ειμαι σιγουρος. Παντως καλυτερα να τα επαιρνες κομματι-κομματι, και καλυτερα κομματια θα επαιρνες και πιο φθηνα θα εβγαινε.
cabdik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 φιλε cabdik σε άλλα forum διαβασα πως η gt240 ειναι μετονομασια της GF9600...Είναι αληθεια? Και εκτος αυτου θεωρεις πως η GT240 δε μπορει να με ικανοποιήσει σε gaming??Οθόνη προς το παρόν έχω 15'' αλλά πρόκειται να αγοράσω μια τουλάχιστον 18'' Οι αναλύσεις για τις οθόνες που λές είναι χαμηλές ωστόσο θα ήταν καλύτερα στα ίδια λεφτά (της 240)μια 5670 και πολύ καλύτερα μια 5750. Τώρα βέβαια επειδή μιλάμε για ετοιματζίδικο δεν ξέρω αν θα σε δαγκώσουν χρηματικά αν ζητήσεις άλλη κάρτα. Αν το έχεις πάρει ήδη εντάξει θα παίζεις απλά με υποχωρήσεις. Το θέμα είναι ότι είναι δυσανάλογη η ισχύς του επεξεργαστή σου με της κάρτας. Με πολύ πιό αδύναμο δηλαδή επεξεργαστή και δυνατότερη κάρτα γραφικών θα είχες μακράν καλύτερα αποτελέσματα στο gaming. 850 ευρώ στο κάτω κάτω δεν είναι λίγα. ακριβως αυτο που λεει και probe, εννοω κι εγω. ειναι δυσαναλογα ανισσοροπο το συστημα, για τα χρηματα που εδωσες! και στα λεμε αυτα, επειδη προκειται για gaming PC. αν μιλουσαμε για καποιο pc που θα ηθελε επεξεργαστικη ισχυ, τοτε ουδεν προβλημα! θα ηταν πολυ καλο. απο τη στιγμη ομως που ηδη σκεφτεσαι οτι θα παιζεις παιχνιδια, και οτι καποια στιγμη θα αλλαξεις και οθονη, εε.... καλυτερα θα ηταν να ειχε μια καλυτερη καρτα γραφικων..!!
alexisosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 οκ παιδια ευχαριστω ... παντως βλεπω video στο youtube με παιχνιδια που εχουν πολυ υψηλα γραφικα σε υπολογιστες με specs σαν τα δικα μου και λειτουργουν αψογα! π.χ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fhpH5ncr3kg[/ame] ---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ---------- Οι αναλύσεις για τις οθόνες που λές είναι χαμηλές ωστόσο θα ήταν καλύτερα στα ίδια λεφτά (της 240)μια 5670 και πολύ καλύτερα μια 5750. Τώρα βέβαια επειδή μιλάμε για ετοιματζίδικο δεν ξέρω αν θα σε δαγκώσουν χρηματικά αν ζητήσεις άλλη κάρτα. Αν το έχεις πάρει ήδη εντάξει θα παίζεις απλά με υποχωρήσεις. Το θέμα είναι ότι είναι δυσανάλογη η ισχύς του επεξεργαστή σου με της κάρτας. Με πολύ πιό αδύναμο δηλαδή επεξεργαστή και δυνατότερη κάρτα γραφικών θα είχες μακράν καλύτερα αποτελέσματα στο gaming. 850 ευρώ στο κάτω κάτω δεν είναι λίγα. οταν λες υποχωρησεις...??εννοεις πως δε θα μπορω να εχω τα high seetings σε ενα game ή ακόμα χειρότερα?
BIGSTELIOS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Θα ήθελα την γνώμη σας isomniacs .......Πριν λιγες μέρες παρέγγειλα ένα PC με τα εξής χαρακτηριστικά : Επεξεργαστης : Intel Core i5 760 2.66 GH.Z Κάρτα γραφικών : Gigabyte GT240 1G Μνήμη RAM : 4G (2x2G) Σκληρός Δίσκος : 1terra byte (εσωτερικός) Λειτουργικό σύστημα : Windows 7 GR 842€ Θεωρείτε καλή την επιλογή μου;Μπορεί να με ικανοποιήσει στο gaming? ποια M/b πηρες? οπως λενε και υπολοιποι εχεις παρεις μια πολλυ δυνατη CPU και μια αδυνατη καρτα γραφικων!
probe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ναι αυτό εννοώ. Εξαρτάται από το παιχνίδι βέβαια. Μπορεί να μπορείς να τρέξεις και high . Με μια 4670 που είχα παλιότερα που είναι ας πουμε κοντά στη δικιά σου σε επίδοση έπαιζα μια χαρά με υποχωρήσεις τυπου χωρις η μικρό antializing η μεσαία settings ή και με full high settings σε ανάλυση 1680*1050 με επεξεργαστή ε2200 2.20mhz. Εσύ θα παίξεις σε ακόμα μικρότερη ανάλυση οπότε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Αν θέλεις να πάρεις μια εικόνα για το ποιές είναι χοντρικά οι επιδόσεις των καρτών πήγαινε εδώ http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
alexisosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ναι αυτό εννοώ. Εξαρτάται από το παιχνίδι βέβαια. Μπορεί να μπορείς να τρέξεις και high . Με μια 4670 που είχα παλιότερα που είναι ας πουμε κοντά στη δικιά σου σε επίδοση έπαιζα μια χαρά με υποχωρήσεις τυπου χωρις η μικρό antializing η μεσαία settings ή και με full high settings σε ανάλυση 1680*1050 με επεξεργαστή ε2200 2.20mhz. Εσύ θα παίξεις σε ακόμα μικρότερη ανάλυση οπότε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Αν θέλεις να πάρεις μια εικόνα για το ποιές είναι χοντρικά οι επιδόσεις των καρτών πήγαινε εδώ http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html δηλαδη αν καταλαβα καλα αμα παρω οθονη με μεγαλυτερη αναλυση θα ειμαι αναγκασμενος να παιζω με medium seetings ενω αμα αφησω αυτην που εχω (1024x768) θα μπορω να παιζω ακομη και με high??
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 δηλαδη αν καταλαβα καλα αμα παρω οθονη με μεγαλυτερη αναλυση θα ειμαι αναγκασμενος να παιζω με medium seetings ενω αμα αφησω αυτην που εχω (1024x768) θα μπορω να παιζω ακομη και με high?? ακριβως.Για μενα μεινε στις 15 που εχεις. Παραδειγμα.Στο pc της υπογραφης μου ειχα 17αρα οθονη και επαιζα σε 1024Χ768 Μου εφεραν δωρο την syncmaster 22" και εχω ξενερωσει την ζωη μου(βεβαια η καρτα γραφικων μου ειναι για πεταμα με τα σημερινα δεδομενα,Ασε που εχω και μεγαλυτερη θερμοκρασια επειδη εχω 1920Χ1080 αναλυση οθονης πλεον)
alexisosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ποια M/b πηρες? οπως λενε και υπολοιποι εχεις παρεις μια πολλυ δυνατη CPU και μια αδυνατη καρτα γραφικων! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523215 αυτή ειναι η motherboard ---------- Προσθήκη στις 15:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ---------- ακριβως.Για μενα μεινε στις 15 που εχεις. Παραδειγμα.Στο pc της υπογραφης μου ειχα 17αρα οθονη και επαιζα σε 1024Χ768 Μου εφεραν δωρο την syncmaster 22" και εχω ξενερωσει την ζωη μου(βεβαια η καρτα γραφικων μου ειναι για πεταμα με τα σημερινα δεδομενα,Ασε που εχω και μεγαλυτερη θερμοκρασια επειδη εχω 1920Χ1080 αναλυση οθονης πλεον) οk αμα παρω οθόνη θα πάρω μεχρι 17'' γιατι η 15αρα ειναι λιγο.....μικρή και μου παρουσιαζε και καποια προβληματα... 17'' εχει ανάλυση 1024x768 ή 1280x1024 ?
probe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Για μένα πάρε μεγάλη οθόνη τουλάχιστον 22άρα μην πάρεις μικρή γιατί οθόνες δεν αλλάζουμε κάθε μέρα και επίσης είναι πιο συναρπαστική η εμπειρία του παιχνιδιού σε αυτές. Αναγκασμένος δεν είσαι να παίζεις σε μεγάλη ανάλυση αν είναι η οθόνη σου μεγάλη απλά μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει καλύτερα και λεπτομερέστερα γραφικά. Στις μεγάλες οθόνες όταν χρησιμοποιείς μικρές αναλύσεις δεν φαίνονται καλά τα γραφικά. Και στην τελική καλύτερα μεγαλύτερη ανάλυση από high settings. Μην τρελαίνεσαι πάντως θα παίξεις και με αυτή ακόμα και σε μεγάλη οθόνη. Αυτά που σου έγραψα εγώ και οι άλλοι ήταν ότι είναι ατυχής η επιλογή σου για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Αν δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή απλά ξέχνα το και αγόρασε την μεγαλύτερη οθόνη που μπορείς όταν έχεις τα χρήματα. Γιατί σκέψου να πεις σε 1 δύο χρόνια αναβαθμίζω την κάρτα γραφικών και να έχεις αγοράσει μικρή οθόνη
alexisosfp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Για μένα πάρε μεγάλη οθόνη τουλάχιστον 22άρα μην πάρεις μικρή γιατί οθόνες δεν αλλάζουμε κάθε μέρα και επίσης είναι πιο συναρπαστική η εμπειρία του παιχνιδιού σε αυτές. Αναγκασμένος δεν είσαι να παίζεις σε μεγάλη ανάλυση αν είναι η οθόνη σου μεγάλη απλά μεγαλύτερη ανάλυση σημαίνει καλύτερα και λεπτομερέστερα γραφικά. Στις μεγάλες οθόνες όταν χρησιμοποιείς μικρές αναλύσεις δεν φαίνονται καλά τα γραφικά. Και στην τελική καλύτερα μεγαλύτερη ανάλυση από high settings. Μην τρελαίνεσαι πάντως θα παίξεις και με αυτή ακόμα και σε μεγάλη οθόνη. Αυτά που σου έγραψα εγώκαι οι άλλοι ήταν ότι είναι ατυχής η επιλογή σου για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Αν δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή απλά ξέχνα το και αγόρασε την μεγαλύτερη οθόνη που μπορείς όταν έχεις τα χρήματα. εσύ εχεις 22άρα????
probe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ναι έχω 22άρα και σου είπα ότι έχω παίξει με 1680*1050 με αντίστοιχων δυνατοτήτων με την κάρτα σου πολλά καινουργια παιχνίδια άνετα σε αυτή. Γιατί όμως προβληματίζεσαι τόσο πολύ? Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.