Προς το περιεχόμενο

ACS απορία

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την πέμπτη το βράδυ έκανα παραγγελία απο ένα κατάστημα ... ήλπιζα μετά απο reviews που διάβασα για το κατάστημα οτι θα έχει άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση.. επειδή μου φαίνεται οτι θα κατηγορήσω άδικα αυτον που δεν θα φταίει πώς σας φαίνεται το παρακάτω? μήπως η ACS δεν κάνει το σάββατο παραδόσεις..?

acslol.jpg

Δημοσ.

δεκτό αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι την παρασκευή μου ήρθε email οτι θα έρθει την παρασκευή,περίμενα δεν ήρθε τίποτα.. μετά μου ήρθε κ δευτερο email(απο το κατάστημα) οτι θα έρθει το σάββατο και πάλι περίμενα όλη μέρα και πάλι τίποτα.. μετά σταματήσαν και τα email.. τώρα αν η αξιολόγηση που θα κάνω στο σκρουτζ για το κατάστημα δεν είναι και η καλύτερη θα είμαι κακός..? :/

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Δεν φταιει το καταστημα αν τα κανουν μανταρα τα courier. Αν σου πω ιστοριες με courier απο εξωτερικο θα φρικαρεις :)

Δημοσ.

Καταρχειν...δωσε ενα ελαφρυντικό λόγω ελλειψης καυσιμων. Εμενα αυτη την βδομαδα , ενα δέμα ηταν 3 μερες "σταματημενο" στο αεροδρομιο διοτι η Speedex ειχε ξεμεινει απο καυσιμα λογω των απεργειων. Αν σου στειλουν το βάουτσερ απ το καταστημα που αγόρασες τότε δεν έχουν καμμιά ευθύνη εκείνοι.

Δημοσ.

H ACS το Σάββατο δεν παραδίδει εκτός αν υπάρχει ειδική συμφωνία με extra κόστος. Επίσης δεν ξέρω αν άκουσες αλλα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τη διάθεση καυσίμων, πράγμα που επηρεάζει όλες τις υπηρεσίες ταχυπαράδοσης. Σκέφτηκες να πάρεις ένα τηλέφωνο στην ACS να ρωτήσεις τι συμβαίνει;

Τέλος το μαγαζί που ψώνισες γιατί να το κράξεις; Την παραγγελία την έστειλε στην ώρα της και με μια από τις πιο αξιόπιστες courier που υπάρχουν στην Ελλάδα. Η ACS θέλει κράξιμο.

Δημοσ.

ACS και αξιοπιστο για μενα δεν πανε μαζι.... ( Εχω φαει πολλες πικρες με αυτους )

UPS/TNT και DHL ειναι για μενα οι Top εταιρειες, τουλαχιστον για εντος Αττικης ( εννοειται και για/απο εξωτερικο ).

Δημοσ.
ACS και αξιοπιστο για μενα δεν πανε μαζι.... ( Εχω φαει πολλες πικρες με αυτους )

UPS/TNT και DHL ειναι για μενα οι Top εταιρειες, τουλαχιστον για εντος Αττικης ( εννοειται και για/απο εξωτερικο ).

Λόγω εργασίας συνεργαζόμουν για πάνω από 4 χρόνια με ACS στέλνοντας από απλά γράμματα μέχρι κούτες στο ύψος μου (εντός Ελλάδας). Περιοδικά είχα συνεργαστεί με τις μεγάλες διεθνείς εταιρείες (για αποστολές ή παραλαβές εξωτερικού). Την καλύτερη σχέση υπηρεσιών και κόστους την είχα με ACS. Μπορεί να κάνανε λάθη ή λαμακίες αλλά για το τελικό κόστος, η παροχή της υπηρεσίας ήταν ικανοποιητική. Αυτούς που λυπάμαι είναι τους υπαλλήλους γιατί τους "πη...νε"

Μην κάνεις σύγκριση με εξωτερικό. Για κάποιο διάστημα βρέθηκα στην Αγγλία και δοκίμασα τις εκεί ταχυδρομικές υπηρεσίες (ταχυδρομείο και courier). ΓΕΝΙΕΣ μπροστά στην ποιότητα και τιμές πολύ φθηνότερες.

Δημοσ.
Τέλος το μαγαζί που ψώνισες γιατί να το κράξεις; Την παραγγελία την έστειλε στην ώρα της και με μια από τις πιο αξιόπιστες courier που υπάρχουν στην Ελλάδα. Η ACS θέλει κράξιμο.

Βασικά δοκιμάζω πρώτη φορά να αγοράσω κάτι απο άλλο μαγαζί καθώς παλιά (πολύ παλιά εποχες που το πλαίσιο είχε λίγα μαγαζιά στην ελλάδα) είχα μπλέξει με εγγυήσεις και αλλαγές για προιόντα και εδώ και καιρό την έχω καταβρεί με το πλαίσιο (να λέμε και τα καλά). Έτσι και αφου βρήκα απτο σκρουτζ καλή τιμή σε αυτό που ήθελα και το μαγαζί είχε μόνο θετικές αξιολογήσεις το πήρα...

Το θέμα είναι οτι κάτι μου λέει οτι δεν ευθύνεται μόνο η ACS ... το μαγαζί επικοινώνησε μαζί μου με email και μου είπε οτι θα έρθει το πακέτο την παρασκευή και να περιμένω απο 10:00-18:00. μετά με άλλο email το σάββατο πάλι 10:00-18:00... και τελικά δεν πήρα τίποτα. ούτε ένα τηλεφώνημα. αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα έπρεπε να επικοινωνήσουν μαζί μου να μου πουν ξέρετε δεν έχει καύσιμα συγνώμη για την ταλαιπωρία θα σας έρθει δευτέρα? γιατι να περιμένω δύο μέρες κάποιον που δεν ήρθε..? Και στο κάτω κάτω εγώ απτο μαγαζί παρείγγειλα το προιόν όχι απτην ACS...

edit: για να μην παρεξηγηθώ κιόλας, δεν έχω αγοράσει κάτι σημαντικό.. ένα παιχνίδι είναι αλλά ο τρόπος που με κάναν να περιμένω δύο μέρες στο σπίτι ενώ μπορεί να είχα πόσες δουλειές μου φάνηκε κάπως... θα επικοινωνήσω και μαζί τους πρώτα για να είμαι δίκαιος πάντως...

Δημοσ.

καμια courier και κανένα κατάστημα δεν παραδίδουν στο σπίτι σου το σαββατο καθώς έχει επιπλέον χρέωση εκτός αν το ζητήσεις.

Το mail απο το κατάστημα σωστά φεύγει και σε ενημερώνει για το οτι η παραγγελία έφυγε απο αυτούς και συνήθως η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Σε οποιαδήποτε (νομίζω) εταιρία courier μπορείς να ζητήσεις να το παραλάβεις εσύ το προϊόν που έχεις παραγγείλει απο την reception οπότε μπορείς να πας οποιαδήποτε ώρα και μέρα που είναι ανοιχτά το κατάστημα. Συνεπώς και σαββάτο. Προφανώς και χωρίς επιπλέον χρέωση

Νομίζω το τελευταίο εξυπηρετεί και καλύτερα καθώς οι ώρες που παραδίδουν συνήθως είναι πρωϊνές που δεν είμαστε σπίτι μας.

Καταλήγω λοιπόν λέγοντας οτι ούτε η ACS φταίει ούτε το κατάστημα που αγόρασες :)

Δημοσ.
καμια courier και κανένα κατάστημα δεν παραδίδουν στο σπίτι σου το σαββατο καθώς έχει επιπλέον χρέωση εκτός αν το ζητήσεις.

......

Καταλήγω λοιπόν λέγοντας οτι ούτε η ACS φταίει ούτε το κατάστημα που αγόρασες :)

αν και διαφωνώ, σήμερα το πρωί 9:30 το παρέλαβα τελικά..μάλλον με τα καύσιμα θα είχαν θέμα. δεν θα ξαναγράψω γιατι διαφωνώ τα γράφω παραπάνω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...