Προς το περιεχόμενο

Ακούω/βλέπω ΓΝΩΜΕΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για την αγορά που θέλω να κάνω!!!

Dark-Oblivion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Στείνω ένα καινούριο pc σιγά σιγά.....θέλει ακόμα!Θα είναι και για games ,και για επεξεργασία video και φωτογραφίας,και για άπειρες ταινίες! :)

Πιθανόν να ασχοληθώ και με overclocking επάνω του. Σίγουρα θα έχει watercooling σύστημα....

Εχω πάρει ήδη την Asus Rampage 3 Extreme , και τώρα είμαι στο δίλημα τι κάρτα γραφικών να διαλέξω...... σίγουρα θα είναι NVIDIA. Κατά προτίμηση της σειράς GTX470 (η τσέπη δεν αντέχει παραπάνω ,ειδικά αν είναι και για SLI).

Το μεγάλο ερώτημα είναι : 'ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ'????????

α. ASUS

β. GIGABYTE

γ. EVGA

δ. GAINWARD

ε. XFX

στ. PNY

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν σε νοιάζει η τιμή τότε EVGA, 3 χρόνια εγγύηση από το κατάστημα και 10 χρόνια (αν την κάνεις άμεσα register) από την ίδια την EVGA...

αν σε νοιάζει τότε την φτηνότερη :P

Δημοσ.

Κοιτα.....τα 30-40 ευρω που ειναι η διαφορα μεταξυ των καρτων δεν ειναι θεμα.

Απο την αλλη 3 χρονια δινουν ολοι σε ολες τις καρτες τουλαχιστον στις 470.

Απο κει και περα σε 3 χρονια που θα ληξει η εγγυηση της οποιασδηποτε καρτας......παμε να αγορασουμε 'νεες τεχνολογιες' που μεχρι τοτε σιγουρα θα εχουν βγει και θα εχουν φθηνηνει κιολας! :P

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Στείνω ένα καινούριο pc σιγά σιγά.....θέλει ακόμα!Θα είναι και για games ,και για επεξεργασία video και φωτογραφίας,και για άπειρες ταινίες! :)

Πιθανόν να ασχοληθώ και με overclocking επάνω του. Σίγουρα θα έχει watercooling σύστημα....

Εχω πάρει ήδη την Asus Rampage 3 Extreme , και τώρα είμαι στο δίλημα τι κάρτα γραφικών να διαλέξω...... σίγουρα θα είναι NVIDIA. Κατά προτίμηση της σειράς GTX470 (η τσέπη δεν αντέχει παραπάνω ,ειδικά αν είναι και για SLI).

Το μεγάλο ερώτημα είναι : 'ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ'????????

α. ASUS

β. GIGABYTE

γ. EVGA

δ. GAINWARD

ε. XFX

στ. PNY

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

μου αρεσει που στο φορουμ του PCW εχεις το Pinhead για nickname και εδω το Dark-Oblivion :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...