Dark-Oblivion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Στείνω ένα καινούριο pc σιγά σιγά.....θέλει ακόμα!Θα είναι και για games ,και για επεξεργασία video και φωτογραφίας,και για άπειρες ταινίες! Πιθανόν να ασχοληθώ και με overclocking επάνω του. Σίγουρα θα έχει watercooling σύστημα.... Εχω πάρει ήδη την Asus Rampage 3 Extreme , και τώρα είμαι στο δίλημα τι κάρτα γραφικών να διαλέξω...... σίγουρα θα είναι NVIDIA. Κατά προτίμηση της σειράς GTX470 (η τσέπη δεν αντέχει παραπάνω ,ειδικά αν είναι και για SLI). Το μεγάλο ερώτημα είναι : 'ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ'???????? α. ASUS β. GIGABYTE γ. EVGA δ. GAINWARD ε. XFX στ. PNY ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 αν δεν σε νοιάζει η τιμή τότε EVGA, 3 χρόνια εγγύηση από το κατάστημα και 10 χρόνια (αν την κάνεις άμεσα register) από την ίδια την EVGA... αν σε νοιάζει τότε την φτηνότερη
Dark-Oblivion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Κοιτα.....τα 30-40 ευρω που ειναι η διαφορα μεταξυ των καρτων δεν ειναι θεμα. Απο την αλλη 3 χρονια δινουν ολοι σε ολες τις καρτες τουλαχιστον στις 470. Απο κει και περα σε 3 χρονια που θα ληξει η εγγυηση της οποιασδηποτε καρτας......παμε να αγορασουμε 'νεες τεχνολογιες' που μεχρι τοτε σιγουρα θα εχουν βγει και θα εχουν φθηνηνει κιολας!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 όχι όλες, πχ η Gainward και η Palit δίνουν 2 χρόνια...
Dark-Oblivion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Στο e-shop για την GAINWARD λεει 3. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512763
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 στο Πλαίσιο γράφει 2...nice
STORM1978 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Στείνω ένα καινούριο pc σιγά σιγά.....θέλει ακόμα!Θα είναι και για games ,και για επεξεργασία video και φωτογραφίας,και για άπειρες ταινίες! Πιθανόν να ασχοληθώ και με overclocking επάνω του. Σίγουρα θα έχει watercooling σύστημα.... Εχω πάρει ήδη την Asus Rampage 3 Extreme , και τώρα είμαι στο δίλημα τι κάρτα γραφικών να διαλέξω...... σίγουρα θα είναι NVIDIA. Κατά προτίμηση της σειράς GTX470 (η τσέπη δεν αντέχει παραπάνω ,ειδικά αν είναι και για SLI). Το μεγάλο ερώτημα είναι : 'ΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ'???????? α. ASUS β. GIGABYTE γ. EVGA δ. GAINWARD ε. XFX στ. PNY ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...... μου αρεσει που στο φορουμ του PCW εχεις το Pinhead για nickname και εδω το Dark-Oblivion
orotoi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 χαχαα αν δεν είναι τυπογραφικό λάθος έχει πολύ γέλιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.