Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ssd

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα πήρα τον ssd apacer A7201 32GB PREMUM.Τον σύνδεσα κανονικά αλλά θέλω να περάσω windows και δεν μπορώ.Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος ή μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος.Πάντως τον βλέπει το pc.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Δημοσ.
Τί ακριβώς σου βγάζει.Δώσε παραπάνω στοιχεία.
Απλά δεν μπορώ να κάνω φορμάτ.Βλέπει μονο τον άλλο δίσκο.Όταν τελειώσει ,τα win είναι στον WD 640 και ο ssd άδειος.Μήπως χρειάζεται καμιά ρύθμιση απ'το bios ή κάτι 'αλλο?
Δημοσ.

Πρίν ξεκινήσεις την διαδικασία format στο my computer τον βλέπει κανονικά τον SSD ?

Αν οχι μπές και στο Disk Manager να δείς αν τον βγάζει.Μήπως να δοκιμάσεις να τον συνδέσεις με τα καλώδια του 640 και τον 640 με τα καλώδια του SSD.

Δημοσ.
Βγαλε τον αλλο δισκο και εχε μονο τον SSD για να περασεις τα windows .
Καλημέρα,έκανα τα πάντα αλλά τίποτα.Ο ssd μόνο στο bios φαίνεται.Τώρα μόνο τον άλλο βλέπει κανονικά αλλά format δεν μπορώ να κάνω ούτε

καν διαμόρφωση δεν γίνεται.Μήπως τα πέξανε και οι δύο?Και να φανταστείς ο τον ssd εχθές τον πήρα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Αν έχεις πάνω μόνο τον ssd και ξεκινάς με το boot cd των windows να κάνεις την εγκατάσταση.. τι κάνει?
Tίποτα.Πάντως το κόβω να τον πηγαίνω πίσω.Υπάρχει περίπτωση να μου έκανε ζημιά και στον κανονικό δίσκο?Γιατι και εκεί μόλις φτάνω διαγραφή 'η διαμόρφωση δεν κάνει τίποτα.Και πάλι απ΄την αρχή εως που βαρέθηκα και τα παράτησα.
Δημοσ.

Τον έβαλες μόνο του στην πρώτη sata (sata0)? Ζημιά χλωμό το βλέπω να έκανες εκτός και

παίζεις με τα καλώδια ενώ ο υπολογιστής παίρνει ρεύμα. Δοκίμασε επίσης στο bios να βάλεις

τις sata σε ahci mode (στα intergrated peripherals sata type)μπας και (κανονικά δουλεύει και σε ide mode βέβαια).

Δημοσ.

Ασχετα με ολο αυτο 32GB δεν θα σου φτασουν αν σκοπευεις να βαλεις Windows 7. Εκτος αν δεν περασεις σχεδον τπτ αλλο πανω στον δισκο.

Δημοσ.

Πρόβλημα δε νομίζω να σου έκανε στον αλλο.. (Εκτός αν όπως παίζοντας έκανες κανα φορματ στον 640αρι και είχες πράγματα μέσα.. )

1ον.. αν μπορείς να τον αλλάξεις (και επιμένω απο το άλλο topic και μαζί και τη CPU) τότε κάντο.

Πάρε ένα καλλύτερο (μεγαλύτερο και γρηγορότερο) ssd, απ αυτούς που σου προτείνει ο φίλος στο άλλο τοπικ. Και κάρτα γραφικών (αν θες να πάρεις και κάτι για αναβάθμιση). Σίγουρα θα δείς μεγαλύτερη διαφορά.

2ον.. Όταν λές μολις φτάνεις διαγραφή και διαμόρφωση και δε κάνει τιποτα τι εννοείς?

Επιλέγεις τον δίσκο που θές να γίνει η εγκατάσταση του πατάς διαμόρφωση και δεν κάνει κάτι? Δεν έχει επιλογή 'επόμενο' ή κατι αντίστοιχο..?

Τα 32 πάντως οριακά θα σε φτάσουν που λεει και ο Νικ.. Ανάλογα τι/πόσες εφαρμογές θα βάλεις. 12-15GB πάντως θα στα φάνε τα windows.

Δημοσ.
Πρόβλημα δε νομίζω να σου έκανε στον αλλο.. (Εκτός αν όπως παίζοντας έκανες κανα φορματ στον 640αρι και είχες πράγματα μέσα.. )

1ον.. αν μπορείς να τον αλλάξεις (και επιμένω απο το άλλο topic και μαζί και τη CPU) τότε κάντο.

Πάρε ένα καλλύτερο (μεγαλύτερο και γρηγορότερο) ssd, απ αυτούς που σου προτείνει ο φίλος στο άλλο τοπικ. Και κάρτα γραφικών (αν θες να πάρεις και κάτι για αναβάθμιση). Σίγουρα θα δείς μεγαλύτερη διαφορά.

2ον.. Όταν λές μολις φτάνεις διαγραφή και διαμόρφωση και δε κάνει τιποτα τι εννοείς?

Επιλέγεις τον δίσκο που θές να γίνει η εγκατάσταση του πατάς διαμόρφωση και δεν κάνει κάτι? Δεν έχει επιλογή 'επόμενο' ή κατι αντίστοιχο..?

Τα 32 πάντως οριακά θα σε φτάσουν που λεει και ο Νικ.. Ανάλογα τι/πόσες εφαρμογές θα βάλεις. 12-15GB πάντως θα στα φάνε τα windows.

Τι εννοείς να αλλάξω και cpu αφού δεν παρουσιάζει κάτι.Έχει επιλογή επόμενο και μετα πάλι τα ίδια.Πάντως

ολα έχουν εγγύηση.

Δημοσ.

Εννοώ τη cpu που πήρες μαζί με το δίσκο..

Δηλαδή.. επιλέγεις το δίσκο.. πατάς διαμόρφωση, τελειώνει το φορμάτ, μετά πατάς Επόμενο.. και σε ξαναβγάζει πάλι στα ίδια??

Δημοσ.
Εννοώ τη cpu που πήρες μαζί με το δίσκο..

Δηλαδή.. επιλέγεις το δίσκο.. πατάς διαμόρφωση, τελειώνει το φορμάτ, μετά πατάς Επόμενο.. και σε ξαναβγάζει πάλι στα ίδια??[/quo.

Καταρχήν τον επεξεργαστή δεν βλέπω το λόγο να τον αλλάξω. Τώρα τον ssd ναι.

Έβγαλα τον ssd και έκανα μια χαρά format.Aπλά δεν ήξερα να κάνω λόγω του ssd ειδάλως έχω κάνει δεκάδες format.Πάντως σε ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...