PavelX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Απαιτώ να κάνει την εμφάνισή του κάποιος που θα υποστηρίζει τον αρχικό poster. Δεν γίνεται ένα τόσο epic θέμα να τελειώνει τόσο σύντομα. :p
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 εκκλησιαστικο κρατος...σημερα το κρατος γυρισε κυριολεκτικα 50 χρονια πισω.μην πω 100... <<θεοκρατικό καθεστώς>> είναι η σωστή έκφραση. Επίσης, το κράτος δεν γύρισε χρόνια πίσω.Είναι πολύ σωστό μέτρο, όπως η απαγόρευση καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Ναι, είμαι δεξιός.
gs20309 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 λοιπον επειδη μολις τωρα ξυπνησα διαπτυστωσα με μεγαλη εκπληξη θλιψη και θυμο οτι οι αριθμοι των κινητων τηλεφωνον που εχω διεκοπηκαν...για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να γινει κατι τετοιο..το λιγοτερο που περιμενα ειναι να παρει ακομα μια παραταση μηνων...αλλα δεν εγινε αυτο..ανταυτου μου εκοψαν τους αριθμους ακρως φασιστικα..με το ετσι θελω...με μια κινηση πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα μετα την μεταπολιτευση..που θυμισε μιλιταριστικο καθεστως και εκκλησιαστικο κρατος...σημερα το κρατος γυρισε κυριολεκτικα 50 χρονια πισω.μην πω 100...εγω απο αυτην τους την κινηση εχω διαφυγοντα κερδη..που βεβαια δεν προκειται να το κυνηγησω γιατι στο γιουνανισταν ακρη δεν βγαζεις,ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις αν τα καταστηματα καρτοκινητης ειναι ανοικτα και την κυριακη?και μεχρι τι ωρα αν ξερει κανεις θα με βοηθησει πολυ πολλά λες χωρίς ουσία. πας με την ταυτότητα σου κ το φτιάχνεις ανά πάσα στιγμή, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου κ τα διαφυγόντα κέρδη καθώς πας στο κατάστημα..
lexmark Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Απαιτώ να κάνει την εμφάνισή του κάποιος που θα υποστηρίζει τον αρχικό poster. Δεν γίνεται ένα τόσο epic θέμα να τελειώνει τόσο σύντομα. :p Ρε παιδια, αν ειναι δυναμον!! Δλδ και σε μενα το ιδιο εκαναν!! Ουτε ειδοποιηση με ταχυδρομειο δεν μου εστειλαν για να με ενημερωσουν. Τα μνμ δεν τα διαβαζω οταν βλεπω οτι ειναι απο διαφορες εταιριες. Αν ειναι δυναμον δηλαδη!! Δεν το πιστευω!! Ουτε ενα τηλεφωνο να με παρουν να μου το πουν. Και ειμαι και 37 χρονια πελατης τους. Δηλαδη ετσι ξερουν να εξυπηρετουν τους πελατες τους; Ειναι πολυ λυπηρο, στην Ελλαδα εν ετη 1980 να εχουμε αυτα τα πραγματα.... Δεν λεω τπτ αλλο. Ενταξει δεν νομιζω να θελετε και παραπανω τωρα;! :devil:
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εγω παλι πιστευω πως επρεπε να βγαλουν το ζεπελιν που ειχαμε στους ολυμπιακους και να γραφει πανω " ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ".....Επισης θα επρεπε να το γραφουν στον ουρανο με αεροπλανακια, για να μην πω πως τα μεσα μαζικης μεταφορας πρεπει να το ειχαν γραμμενο πανω τους...... Στην τελικη γιατι να παμε εμεις να τα δηλωσουμε και να μην στειλουν ατομα απο σπιτι σε σπιτι να κανουν καταγραφες ? Ντροπη και αισχος ! " Καλυτερα τωρα ? Καναμε Team Balance ? "
cosmos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εγώ συμφωνώ με τον μπάμπη....εξ άλλου μόνος του το είπε ότι τώρα ξυπνησε!μην του πολυκολλάτε του αγουροξυπνημένου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.