PavlaraS18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Σημερα μου γενηθηκε μια μεγαλη απορια .. Τι γνωσεις χρειαζονται για να δημιουργηθει αραγε ενα browser game? Ενα αθλητικο για την ακριβεια? Php χρειαζεται σιγουρα ... τι αλλο ομως? οποιος ξερει ασ μου πει! ευχαριστω εκ τον προτερων !
giorgos147 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Λογικά και γενικά, έτσι όπως μου έρχονται: Πολύ καλές γνώσεις σίγουρα από PHP ή ASP, MySql, ίσως γραφικά, Flash κ.λπ. Σίγουρα αν ψάξεις στο Internet για τα Requirement skills (δε μου έρχεται η λέξη στα Ελληνικά ), σίγουρα κάτι θα βρεις.
PavlaraS18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 ψαχνω ωρα τωρα και δεν μπορω να βρω κατι ... Η αληθεια ειανι πως την asp μονο ακουστα την εχω τιποτα παραπανω ... οσο για php ουτε τα βασικα χαχα .. μονο html ξερω και αυτη δν χρειαζεται .. τελως παντων μια απορια ηταν ...
MitsakosGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Σίγουρα αν ψάξεις στο Internet για τα Requirement skills (δε μου έρχεται η λέξη στα Ελληνικά ), σίγουρα κάτι θα βρεις. (Απαιτούμενα Προσόντα - Γνώσεις - Δεξιότητες... Αυτές τις λέξεις ψάχνεις ) Αν πας στο κομμάτι της php βάλε και javascript και AJAX μαζί (και στην ASP αλλά αυτή είναι πιο πλήρης σε λειτουργίες αλλά θέλει IIS server)!!! Edit: ψαχνω ωρα τωρα και δεν μπορω να βρω κατι ... Η αληθεια ειανι πως την asp μονο ακουστα την εχω τιποτα παραπανω ... οσο για php ουτε τα βασικα χαχα .. μονο html ξερω και αυτη δν χρειαζεται .. τελως παντων μια απορια ηταν ... Η ASP - ASPX είναι σαν να προγραμματίζεις σε οποιαδήποτε γλώσσα .NET (C# - VB.NET). Αν ξέρεις κάποια από αυτές γράφεις αρκετά εύκολα ASP καθώς εσύ προγραμματίζεις σε .NET και το VS με τον IIS κάνουν τα υπόλοιπα.
PavlaraS18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 τιποτα ! Δεν πειραζει τουλαχιστον μαθαμε τι θελουμε .. εχω μποιλικα χρονια μπροστα μου να ασχοληθω με ολα .. ας αρκεστω στο designing & HTML προς το παρον ! σας ευχαριστω και τους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.