x_vagos_x Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Περισσεύουν καναδυο συσκευές που είναι και 3G, και τις βρίσκει το λειτουργικό σαν modems μέσω Bluetooth. Μπορώ να τις χρησιμοποιήσω με μια κάρτα Vodafone Mobile Internet ώστε να γλιτώσω την αγορά του modem του πακέτου σύνδεσης; Βασικά μου αρκεί και μόνο να μπαίνει το κινητό στο internet μέσω της κάρτας Mobile internet. Από 'και και πέρα κάπως θα αναμεταδώσω το σήμα στο MacBook... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovala Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μπορείς, με καλώδιο όμως το έκανα εγώ σε ΝΟΚΙΑ 5800(δεν πρέπει να έχει σημασία).Με ΒΤ δεν τα κατάφερα όσο και αν προσπάθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Too late φίλε μου. Δοκίμασα με Vodafone Internet on Demand, που λειτουργεί με το ασορτί στικάκι, και δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει σε κινητό. Με το κινητό μπήκα, αλλά με το καρτοκινητό και χρεώθηκα και 2 ευρώ από την επόμενη ανανέωση! Πολύ ακριβό, αν δεν είναι πρόγραμμα internet με πάγιο και τα σχετικά. Έτσι πήρα το Vodafone Internet on Demand με την προσφορά των 10 ημερών με 20 ευρά, και την έβαλα στο κινητό. Όσο κι αν προσπάθησα, δεν δούλεψε. Και κατέληξα σήμερα με το στικάκι τους. Έχει και MicroSD slot και βολεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.