Προς το περιεχόμενο

Καινουριο PC μετα απο χρονια!

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην προταση του rafail αλλαξε μονο το δισκο, με αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6.

εκτος και πας για SSD, αλλα εχε υποψη σου οτι για να βαλεις SSD θα πρπει να εχεις κι αλλους δισκους για αποθηκη-χωρο!!

Δημοσ.

Toν kingston τον βρίσκεις και φθηνότερα:

http://www.skroutz.gr/s/258005/Kingston-SSDNow-V-Series-64GB-SATA2-2-5-Desktop-Bundle.html περί τα 140 ευρώ, οπότε και αξίζει σε αυτά τα χρήματα.

Ο Corsair nova series είναι ακριβότερος και κυκλοφορεί απο τα 160 ευρώ και πάνω:

http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=corsair+64 Kαι οι δύο είναι πολύ καλό value (απόδοση/ μέγεθος/ τιμή) στα χρήματα τους και φυσικά αυτός που μπορεί να διαθέσει περισσότερα απο 140 ευρώ πάει κατ' ευθείαν στον corsair. :-)

Δημοσ.

ναι θα το δω για το αν θα παρω ssd.Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να δωσω κατι παραπανω για τη sapphire 5770 ή να μεινω στην 5750?Επισης ηθελα να ρωτησω τον rafail1994 γιατι μου προτεινει αλλη ram.Η corsair δεν ειναι αρκετα καλη?Thx για το feedback guys!

Δημοσ.
ναι θα το δω για το αν θα παρω ssd.Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να δωσω κατι παραπανω για τη sapphire 5770 ή να μεινω στην 5750?Επισης ηθελα να ρωτησω τον lionheart75 γιατι μου προτεινει αλλη ram.Η corsair δεν ειναι αρκετα καλη?Thx για το feedback guys!

Αν και η διαφορά των 25 ευρώ δεν είναι μεγάλη, η μόνη διαφορά επιδόσεων είναι στη συχνότητα.Αν έχεις σκοπό να βάλεις SSD έχεις ήδη 25 ευρώ καβάντζα ;)

Δημοσ.
ναι θα το δω για το αν θα παρω ssd.Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να δωσω κατι παραπανω για τη sapphire 5770 ή να μεινω στην 5750?Επισης ηθελα να ρωτησω τον rafail1994 γιατι μου προτεινει αλλη ram.Η corsair δεν ειναι αρκετα καλη?Thx για το feedback guys!

για να βγαίνει το ποσό σε λογικά πλαίσια αν δεν σε πειράζει να δώσεις παραπάνω λεφτά πάρε αυτη που είναι καλύτερη ((όχι ότι αυτή που έβαλες δεν είναι καλή));););)

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα μια ολοκληρωμένη σύνθεση με καλή κάρτα γραφικών αλλά δυστυχώς θα είναι χαμένα λεφτά με την οθόνη που έχεις. (17" 1280χ1024 25ms απόκριση...)

Μόνο για καμμιά 4770-4850 σε βλέπω με αυτή την οθόνη και πάλι πολύ είναι. :-)

+1 προσφατα φτιαξαμε νεο συστημα σε φιλο μου με phenom 925 ομως και του βαλαμε μια 4850 connenct 3d (μνημη 512 , χωρις εξωτερικη τροφοδοσια, ρευμα μονο απο το pcie) η οποια στην παλια οθονη που κρατησε ( 17" 1280 x 1024) παιζει ανετα τα παντα

το κουστουμι κρατωντας ιδιο κουτι, οθονη, πληκτρολογιο, ηχεια του πηγε στα 500 ευρω

(mobo, psu, gpu , ram , cpu ) , ολα απο πλαισιο να μην τρεχουμε απο δω κι απο κει

επιπλεον ψυκτρα δε χρειαστηκε, η στοκ ειναι αρκετα αθορυβη και διατηρει αρκετα κρυα τη cpu του, iddle σταθερα κατω απο 40 και σε νορμαλ χρηση με το ζορι εφτανε τους 50

μονο με intel burn test εφτασε τους 75 που δεν ειναι τιποτα τρομερο

επισης η gpu ειναι ιδιαιτερα αθορυβη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...