Προς το περιεχόμενο

Καινουριο PC μετα απο χρονια!

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να παρω καινουριο PC μιας και to laptop pou εχω τα τελευταια χρονια αρχιζει να μου κουναει μαντηλι!Μπορω να δωσω το πολυ 600 ευρω(εχω οθονη και περιφεριακα).Το

PC το θελω για λιγο απ'ολα.Αν γινεται να μπορει να σηκωσει και κανενα prototype 2.Κυριως ψαχνω value for money και οχι τιποτα SLI ιστοριες ή crossfire!

thx in advance!

Δημοσ.
Ηρθε η ωρα να παρω καινουριο PC μιας και to laptop pou εχω τα τελευταια χρονια αρχιζει να μου κουναει μαντηλι!Μπορω να δωσω το πολυ 600 ευρω(εχω οθονη και περιφεριακα).Το

PC το θελω για λιγο απ'ολα.Αν γινεται να μπορει να σηκωσει και κανενα prototype 2.Κυριως ψαχνω value for money και οχι τιποτα SLI ιστοριες ή crossfire!

thx in advance!

Ποιά οθόνη έχεις?

Δημοσ.

αυτην εχω: http://www.lcdnfo.com/html/NEC_LCD1711M-lcd-monitor.html

---------- Προσθήκη στις 20:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:00 ----------

cpu:AMD Phenom II X4 955

psu:CORSAIR 550W

mobo:GIGABYTE

ram:Corsair 4GB

gpu:ATI RADEON HD 5750

hdd:Samsung 1TB

συνολο:650,00

πιστεύω ότι αξίζει να κάνεις μια μικρή υπερβολή στο ποσό

thx!πιστευεις ενα cpu cooler δεν ειναι απαραιτητο?To λεω γιατι το καλοκαιρι οι θερμοκρασιες χτυπανε κοκκινο! + αν μπορεις να μου προτεινεις κι ενα αρκετα καλο κουτι γιατι αυτο που εχω ειναι τουλαχιστον 10 χρονων!

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 20:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:00 ----------

thx!πιστευεις ενα cpu cooler δεν ειναι απαραιτητο?To λεω γιατι το καλοκαιρι οι θερμοκρασιες χτυπανε κοκκινο! + αν μπορεις να μου προτεινεις κι ενα αρκετα καλο κουτι γιατι αυτο που εχω ειναι τουλαχιστον 10 χρονων!

Θα σου πρότεινα μια ολοκληρωμένη σύνθεση με καλή κάρτα γραφικών αλλά δυστυχώς θα είναι χαμένα λεφτά με την οθόνη που έχεις. (17" 1280χ1024 25ms απόκριση...)

Μόνο για καμμιά 4770-4850 σε βλέπω με αυτή την οθόνη και πάλι πολύ είναι. :-)

Δημοσ.

δεν το προσεξα οτι δεν το εβαλα:o:ohttp://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Xigmatek-Asgard-Midi-Case-Black.htm:-):-)

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα μια ολοκληρωμένη σύνθεση με καλή κάρτα γραφικών αλλά δυστυχώς θα είναι χαμένα λεφτά με την οθόνη που έχεις. (17" 1280χ1024 25ms απόκριση...)

Μόνο για καμμιά 4770-4850 σε βλέπω με αυτή την οθόνη και πάλι πολύ είναι. :-)

Ναι ρε συμφωνω,αλλα μια οθονη αλλαζει ευκολα,δεν ειναι το βασικο αυτη τη στιγμη γι'αυτο!Αν θελεις ποσταρε τη συνθεση σου,μονο καλο θα κανεις!

Δημοσ.

Σου είχα κάνει αρχικά την δεύτερη σύνθεση αλλά βλέποντας την οθόνη σου έκανα άλλη μία τροποποιώντας την πρώτη προκειμένου να είμαι μέσα στο budjet.

Έτσι λοιπόν αν σκοπεύεις να μείνεις καιρό με την οθόνη που έχεις τότε η πρώτη σύνθεση με την 5670 στα 600 ευρώ.

Με αγορά νέας οθόνης 22-23" 1920x1080 τότε την 2η σύνθεση με την GTX460 και προσθέτοντας +50 ευρώ επί του συνόλου.

p.s για τον Athlon X4 635 δεν θα χρειαστείς aftermarket cooler καθώς είναι ιδιαίτερα ψυχρός και ανεβαίνει εύκολα χωρίς αύξηση στα ρεύματα μέχρι τα 3,3 - 3,4Ghz, ανάλογα το κομμάτι και χωρίς να χρειάζεται καλύτερη ψύξη. :-)

post-138197-129063109444_thumb.jpg

post-138197-129063109448_thumb.jpg

Δημοσ.

Επισης,σιγουρα δεν χρειαζομαι cpu cooler?

Με τον Χ4 635 όχι.

Με τον 955 οπωσδήποτε, ειδικά αν σκέφτεσαι να τον ανεβάσεις.

Δημοσ.

Βγηκα λιγο εξω απο το budget των 600 ευρω,αλλα δεν γινοταν αλλιως.Με τη βοηθεια ορισμενων members και με λιγο ψαξιμο κατεληξα στα εξης:

mobo

hd

gpu

cpu

case

cpu-cooler

psu

ram

ριξτε μια ματια plz για να μου πειτε τη γνωμη σας και για να με διορθωσετε αν εκανα καμια γκαφα.thx in advance!

---------- Προσθήκη στις 00:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:32 ----------

επισης σκεφτομαι να βγαλω των hd και να ριξω ενα ssd,αφου χρησημοπειω πιο πολυ εξωτερικους δισκους,παρα εσωτερικους και με ενδιαφερει η ταχυτητα στο pc!Παρεπιπτωντως,αν μπορει καποιος να μου πει και για το cpu-cooler που διαλεξα αν αξιζει,γιατι το διαλεξα σχεδον τυχαια!

Δημοσ.

για δες κατι αλλο

case:Xigmatek Asgard

cpu:AMD Phenom II X4 955

mobo:ASUS SAM3 M4A87TD/USB3

psu:Thermaltake

hdd:WD SATA3 3.5'' 640GB 7200 64MB

ram:Adata ddr3 x2

gpu:Sapphire RADEON HD 5770

cpu cooler:Arctic Freezer 7

συνολο:679.60E

και αφού είπες ότι καλύτερα είναι ένας ssd και ότι δεν σε πειράζει αν δεν έχεις hdd

βγάλε τον hdd και βαλε ssd

συνολο:750.03E

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...