angelina_x Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ρώτησα κ εγώ για πιστωτική πριν 2 μήνες... καμία τράπεζά δεν σου δίνει πιστωτική αν δεν δουλεύεις κάπου... γιατί θέλουν αφμ εργοδότη τηλέφωνα διευθύνσεις τα πάντα... φυσικά θέλουν και εισόδημα 8500 και άνω!!! Sent from my X10i using Tapatalk
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Αυτό θα έγινε σίγουρα πριν το 2007. αυτο εγινε μετα την την ημερομηνια εγγραφης σου..
jimarass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα και θηλιά απο μια πιστωτική κάρταακομα και εισόδημα να εχεις δεν συμφέρει, μια φορα να την αφήσεις απλήρωτη σε πήρε η κάτω βόλτα ειδικά αν ειναι για αναληψη χρηματων ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ δηλαδή 16-19% αν ειναι για αγορές όπως ειπα και πριν μια φορα να μην πληρωσεις σε πηρε η κατω βόλτα σου βαζουν επίτηδες ενα ελάχιστο ποσο να πληρωνεις, το οποιο με τους τόκους τον επόμενο μηνα ειναι σαν να μην το έβαλες καθολου ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ Αυτά τα προβλήματα τα έχει αυτός που δεν μπορεί να προγραμματίσει την οικονομική ζωή του! Αυτό το είδος ανθρώπου σύντομα θα εξαφανιστεί από την Ελλάδα!!
leon4idas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Πάντως ως φοιτητής μπορείς να έχεις πιστωτική ακόμα και αν δεν έχεις εισόδημα(λίγο άσχετο με την φίλη σου ) Επίσης μια φορά να την αφήσεις απλήρωτη δεν τρέχει και τίποτα.Το επιτόκιο υπερημερίας είναι γύρω στο 1-2%(τουλάχιστον για εμένα). Την είχα αφήσει μια φορά που μου είχαν πέσει μαζεμένα κάποια έκτακτα έξοδα και στις 15 που την αποπλήρωσα είχε γράψει 4-5 ευρόπουλα τόκο. Σωστός προγραμματισμός χρειάζεται και η κάρτα διευκολύνει αρκετά. Επίσης αν εκμεταλλευτείς τις προσφορές πολλές φορές μπορείς να γλυτώσεις από συνδρομές είτε να έχεις άλλα προνόμια. Αν τώρα αυτός που την χρησιμοποιεί δεν έχει αυτοσυγκράτηση ή δεν μπορεί να προγραμματίσει την οικονομική του ζωή κλάφτα Χαράλαμπε....
margaritagr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Κι εγω φοιτητικη εχω... Ε ναι δε φταιει η καρτα αν εσυ δε βαζεις φρενο στις αγορες σου!! Αν εχεις το μικροβιο του «αγοραζε» και καρτα να μην υπαρχει απο καποιον πχ θα δανειστεις, θα παρεις κανα καταναλωτικο κλπ για να αγορασεις αυτο που θες Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
viper2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αυτό το είδος ανθρώπου σύντομα θα εξαφανιστεί από την Ελλάδα!! ισχυει Πάντως ως φοιτητής μπορείς να έχεις πιστωτική ακόμα και αν δεν έχεις εισόδημα τραπεζα πειραιως εχει κατι τετοια
weathor Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δε βγαζει μια prepaid ναχει και το κεφαλι της ησυχο? Κανει οτι και η πιστωτικη και δεν εχει τοκους..
Dark_son20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δε βγαζει μια prepaid ναχει και το κεφαλι της ησυχο? Κανει οτι και η πιστωτικη και δεν εχει τοκους.. δε νομίζω ότι τη θέλει για τη χρηστική της αξια... αλλα για το κλασικό χαλάω λεφτά που δεν έχω...
viper2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δε βγαζει μια prepaid ναχει και το κεφαλι της ησυχο? Κανει οτι και η πιστωτικη και δεν εχει τοκους.. δεν κανει δοσεις και διαφορα αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.