Zephyros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι εύχομαι. Μπαίνω κατευθείαν στο "ψητό". Εχθές είχα δημιουργήσει ένα θέμα στην ενότητα Internet για να ανακοινώσω την ύπαρξη ενός μπλογκ με δημιουργό εμένα και άλλους, θεματολογία είναι tutorials και tips για τους χρήστες PC, και για κάποιο λόγο μπαίνοντας σήμερα να τσεκάρω για απαντήσεις είδα ότι το θέμα είχε διαγραφεί χωρίς καμία προειδοποίηση. Και ερωτώ εγώ τους Mods, για πιο λόγο το σβήσατε? Δεν με ενδιαφέρει ούτε η διαφήμιση ούτε τίποτα, ads δεν έχω μέσα στο μπλογκ και ούτε έχω κάποιο κέρδος από αυτό, και προκαλώ όποιον θέλει από αυτούς να μπεί και να επιβεβαιώσει αυτά που λέω. Απλά το θεωρώ λίγο "κουλό" την στιγμή που το μπλογκ έχει σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες ακριβώς όπως και το ίδιο το Insomnia! Και ξαναλέω, δεν στέκομαι τόσο στην διαγραφή αλλά στο γεγονός ότι θα μπορούσε κάποιος να χαλάσει και 10 δευτερόλεπτα για να στείλει ένα π.μ. με τον λόγο, έστω ένα "διαγράφηκε γιατί παραβίασε τους κανόνες" για ενημέρωση. Υπήρξα και εγώ Moderator σε αρκετά μεγάλο φόρουμ τεχνολογίας και για αρκετό καιρο μάλιστα και καταλαβαίνω πώς είναι τα πράγματα αλλά δεν μπορώ παρά να το θεωρήσω ασέβεια προς τον χρήστη! Ελπίζω να είναι μια μεγάλη παρεξήγηση και τίποτα παραπάνω και περιμένω εναγωνιως μια απάντηση από κάποιον της ομάδας διαχείρησης. Ευχαριστώ και πάλι καλό καλοκαίρι!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα και σε εσένα. Κατ'αρχήν, με μία απλή αναζήτηση μηνυμάτων βάσει του nickname σου θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι το μήνυμά σου δεν σβήστηκε αλλά ενσωματώθηκε με ήδη υπάρχον θέμα στο οποίο συγκεντρώνονται όλα τα blogs των μελών. Εάν δεν γνώριζες πώς θα βρεις μηνύματα ή θέματα που έχεις δημοσιεύσει, θα μπορούσες να είχες συμβουλευτεί τις Συχνές Ερωτήσεις που έχουν αναρτηθεί σε τούτη εδώ την ενότητα, ειδικά για τον σκοπό αυτό. Εν πάσει περιπτώσει, καλό είναι να ρίξεις και μια ματιά στους Όρους Χρήσης του forum. Εκεί, μεταξύ άλλων χρήσιμων, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι "Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.". Θα έπρεπε δηλαδή, αντί να δημοσιεύσεις το παρόν θέμα, να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα (pm) είτε στον αρμόδιο συντονιστή είτε σε ένα άλλο μέλος της διαχειριστικής ομάδας ή, στην τελική, στον administrator. Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.
parsifal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Με αφορμή το παρόν thread, μόλις πρόσθεσα και μία ακόμη ερώτηση («Γιατί διαγράψατε το θέμα/μήνυμα που δημοσίευσα;») στο FAQ, για την περίπτωση που δε γίνεται σαφές ότι η ερώτηση «Πώς βρίσκω παλαιότερα θέματα που έχω ξεκινήσει ή μηνύματα που έχω δημοσιεύσει;» είναι αυτή που πρέπει να γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Καλό καλοκαίρι και από εμένα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Με αφορμή το παρόν thread, μόλις πρόσθεσα και μία ακόμη ερώτηση («Γιατί διαγράψατε το θέμα/μήνυμα που δημοσίευσα;») στο FAQ, για την περίπτωση που δε γίνεται σαφές ότι η ερώτηση «Πώς βρίσκω παλαιότερα θέματα που έχω ξεκινήσει ή μηνύματα που έχω δημοσιεύσει;» είναι αυτή που πρέπει να γίνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις. Καλό καλοκαίρι και από εμένα! Αυτά είναι, άμεσο support!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.