Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με router D-Link

AntoineG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής της Forthnet 1 χρόνο και κάτι, και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο ή το Ίντερνετ. Αλλά , τώρα το καλοκαίρι έχει αρχίσει το D-Link (που μου το έδωσαν από την Forthnet) να κάνει disconnect σε τυχαίες στιγμές. Το router επάνω έχει πολλά LED, 1 Power το οποίο γίνεται κόκκινο μόλις ανοιξω το router, και μετά από λίγο πράσινο), το DSL (πράσινο πάντα) , το status ( πράσινο πάντα ) , to Wireless ( πράσινο όταν έχω ενεργοποιημένο το Wireless) , το Lan το οποίο δείχνει με πόσους υπολογιστές είναι συνδεδεμένο το Router και το Internet το οποίο γίνεται πράσινο οταν είμαι σωστά συνδεδεμένος. Όμως, σε τυχαίες στιγμές , το Power γίνεται κοκκινο, σβήνουν όλα τα υπολοιπα , αρχίζουν να ξαναανάβουν σταδιακά , αλλά το LED Internet γίνεται κόκκινο και πρέπει να το κάνω 5-6 restart για να ξαναέχω Internet. Καμιά λύση;

Δημοσ.

αρα δεν κανει disconect to internet αλλα κανει reboot ολο το ρουτερ σου.οποτε η το ρουτερ τα επαιξε η πολυ απλα ζεστενεται παρα πολυ.α.καντο ενα firmware update προληπτικα και δοκιμασε να το βαλεις ορθιο πχ για να μην ζεστενεται τοσο και δες αν θα στο ξανακανει.αν το ξανακανει η το πας πισω για εγγυηση η πας για καινουριο.και ενα reset default πριν περασεις το νεο firmware .to 2640b εχει η το 624 πως λεγοταν?

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο router. Βάλτο όρθιο για να μην ζεσταίνεται. μου τα έκανε κ μένα αυτά κ τελικά μια μέρα έμεινε σταθερά κόκκινο. είχε χαλάσει το τροφοδοτικό του κ το άλλαξα...

Δημοσ.

Και εγώ έχω αλλάξει τροφοδοτικό πριν μισό χρόνο. Μου είπαν ότι δεν είχαν άλλα τροφοδοτικά στην Forthnet για το 2640Β και αναγκαστικά πήγα αγόρασα after market. Φαντάσου πόσο μ@λ@κία τροφοδοτικό είχε....

Δημοσ.
Μάλλον έχεις δίκιο. Το έβαλα όρθιο, δεν έχει κάνει reboot ακόμα. Reset default πώς θα κάνω; Το 2640Β έχω.

εχει βγει ενα λιγο πιο νεο firmware .υπαρχει στο site tis forthnet.δεν χρειαζεται να το κανεις reset default.ριξτο οπως ειναι .θα το παρει κανονικα.απλα καντο με καλωδιο.απο εκει και περα ναι ορθιο για να μην ζεστενεται.καλο σαν ρουτερ αλλα δυστυχως χαλασαν αρκετα και απο αυτα.

Δημοσ.

D-link 2640B μου έδωσαν πάλι , αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα ακόμα. Ίδιο firmware με το παλιό έχει οπότε δεν ήταν πρόβλημα firmware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...