Προς το περιεχόμενο

Τρομερή προσφορά laptop HP

rigo0sotirhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kαλό είναι αλλά σαφώς υποδεέστερο σε specs από το εν λόγω HP....

Με 599 δεν περιμενα τιποτε καλυτερο και μαλιστα με την GT240M και 6GB ram. Και ο core 2 duo μια χαρα ειναι. Και φτιαγμενο στην Γερμανια!

ΥΓ: Να σημειωσω οτι υπηρχε σε διαθεσιμοτητα σχεδον σε ολα τα e-shop (τιμη 799 τωρα!) καμια σχεση με την μουφα προσφορα του Πλαισιου.....

Δημοσ.
Kαλό είναι αλλά σαφώς υποδεέστερο σε specs από το εν λόγω HP....

και ειναι και fujitsu (χειροτερο ποιοτικα και απο HP και απο Acer) ασχετα απο που ειναι φτιαγμενο (εισαι σιγουρος λεει made in ή Assemled in Germany, εχει και το σηματακι με τον αετο στο κατω μερος;)

καλα Fujitsu ειναι μονο μερικα espimo και Lifebook που ειναι Made in Japan αλλα ειναι σχεδον οσο ακριβα και τα vaio.

τελος ο συγκεκριμενος Ιντελ εχει θεμα με υψισυχνο θορυβο ο οποιος οταν δουλευεις σε ησυχο περιβαλλον ειναι ανυποφορος. http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&hs=0CL&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&q=Intel+core+2+duo+p7450+whining+noise&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= υπαρχουν και video στο youtube

Δημοσ.
και ειναι και fujitsu (χειροτερο ποιοτικα και απο HP και απο Acer) ασχετα απο που ειναι φτιαγμενο (εισαι σιγουρος λεει made in ή Assemled in Germany, εχει και το σηματακι με τον αετο στο κατω μερος;)

καλα Fujitsu ειναι μονο μερικα espimo και Lifebook που ειναι Made in Japan αλλα ειναι σχεδον οσο ακριβα και τα vaio.

τελος ο συγκεκριμενος Ιντελ εχει θεμα με υψισυχνο θορυβο ο οποιος οταν δουλευεις σε ησυχο περιβαλλον ειναι ανυποφορος. http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&hs=0CL&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&q=Intel+core+2+duo+p7450+whining+noise&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= υπαρχουν και video στο youtube

Ναι ειναι και Assemled και made in Germany....δεν μου κανει κανεναν θορυβο και το εχω δουλεψει και σε απολυτη ησυχια. Οι θερμοκρασιες επισης ειναι πολυ καλες κατω απο 50 σε σερφαρισμα και ταυτοχρονα 8 downloads απο rapid. Τελος ποιοτικως βλεπω οτι ειναι ΑΨΟΓΟ! πολυ καλης ποιοτητας υλικα.

Δημοσ.

Παιδιά πριν 2-3 μήνες αγόρασα το ίδιο σε έκδοση moonlight από πλαίσιο Πάτρας.

Ήταν το εκθεσιακό. Ευτυχώς ήταν μαθητής μου το παιδί στο τμήμα και μου είχε πει ότι το είχαν κανα μήνα. Με άφησε και εγκαταστήσαμε ένα προγραμματάκι και μας έδειξε ότι ο σκληρός είχε χρησιμοποιηθεί καμια 20 και κάτι ημέρες. Τιμή λίγο κάτω από 700 ευρώ.

Τότε είχε κοντά στα 1000 ευρώ

Μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Με 599 δεν περιμενα τιποτε καλυτερο και μαλιστα με την GT240M και 6GB ram. Και ο core 2 duo μια χαρα ειναι. Και φτιαγμενο στην Γερμανια!

ΥΓ: Να σημειωσω οτι υπηρχε σε διαθεσιμοτητα σχεδον σε ολα τα e-shop (τιμη 799 τωρα!) καμια σχεση με την μουφα προσφορα του Πλαισιου.....

το HP ειναι πολυ καλυτερη προσφορα κ σαφως ανωτερο απο αυτο της FUJITSU:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

για μια ακομη φορα η αλητεια και η κοροιδια δεν εχουν τελειωμο ενω το σαιτ του πλαισιου δειχνει διαθεσιμοτητα στα καταστηματα βουλιαγμενης και ταυρου οι υπαλληλοι λενε οτι καποιος αφησε προκαταβολη και δεν μπορουν να πουλησουν κανενα κομματι. Δεν πιστευω οτι τα παιχνιδια αυτα γινονται απο το πλαισιο κεντρικα αλλα απο τζιμανια υπαλληλους που κοροιδευουν ολους εμας

Δημοσ.
παιδια. από το πρωί λένε ότι τα πούλησαν, ψέματα,,δήθεν τα κράτησαν για κάποιον από το σάββατο,,,

No shit...

Δε τους είπατε πως το Σάββατο είχε 31 ο μήνας και δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η προσφορά;

:whistle:

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή έπρεπε να κάνω κάποιες αγορές ανέβηκα αθήνα το πρωί και αν και μου έπεφτε εκτός πορείας το κατάστημα στο Ταύρο επειδή είναι στο Athensheart είπα ας παρακάμψω λίγο και ας πάω από εκεί και κάνω και άλλες δουλειές μου στο εμπορικό.Μπαίνω γύρω στις 10 και ρωτάω απευθείας την υπάλληλο για το ΗΡ. Το 2190 μ λεεί?Δυστυχώς τα δώσα όλα,αν είχατε έρθει την προηγούμενε βδομάδα είχα πάρα πολλά...Μα προχθές βγήκε η προσφορά...Μην στεναχωριέστε όμως μ λέει έχουμε αυτό το πολύ καλό Turbo- X που σίγουρα σας καλύπτει. Η καλύτερη προσφορά της αγοράς.....Και φυσικά εγώ ΔΕΝ ψώνισα και αν και συχνός πελάτης θα μποικοτάρω για κανά χρόνο τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ μπας και βάλουν μυαλό λες και είμαστε πρωτόγονοι...Το μηχάνημα που μ έδειξε είναι αυτό: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Flame-i3-450.htm

που με 20Ευρώ συν έβγαινε με Ι5 - 520.....

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Δημοσ.

αύριο θα μάθουμε εάν αυτή που τα παραγγείλανε το σάββατο πήγαν και τα πήραν,, εγώ ξέρω ότι έως ώρα 17 το απόγευμα στην βουλιαγμένης δεν είχαν δόση τα δυο κομμάτια και πρέπει να ντρέπονται,., αύριο θα έχουμε νέα.

liopyr ότι και να τους πεις αυτή το δικο τους παραμύθι.., πρέπει εμείς να βάλουμε μυαλό.

Δημοσ.

καλησπέρα,

μήπως έχει κανείς καμια ιδέα σχετικά με τα παρακάτω μοντέλα

κ τις τιμές που φαίνονται;

Δε μ ενδιαφέρουν τρελά πράγματα, αρκεί να μπορώ να παίξω WoW και να τρέχει

τη σουίτα της Adobe.

Είμαι ανάμεσα στο dell 1750 με το ati 4330 στα 512mb, τιμή 531

http://www.shop13.gr/dell-inspiron-1750-mayro-t4400-3gb-250gb-p-91642.html

και στο hp dv6-2110 με το 4530 πάλι στα 512mb, τιμή 499, αν δε μου κάνουν καμιά κουτσουκέλα

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_computers/featured-computers/pavilion-dv6-2110-15-6-m320.php#

Τι λέτε;καμιά άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση σ αυτά τα λεφτά ίσως;

btw επίσης, αν και είμαι παντελώς άσχετος για το πώς λειτουργούν τα μαγαζιά, ένας φίλος μου που δούλευε μέχρι πρότεινος στο πλαίσιο, στα laptops και pc hardware, μου είπε ότι η υπόθεση "εκπτώσεις" είναι χάος. μπορεί από τύχη λέει να πετύχει πελάτης καλή προσφορά γιατί το μαγαζί ήθελε να "σπρώξει" κάποιο κομμάτι, το οποίο όμως θα είχε ακόμα πιο χαμηλή τιμή αργότερα. τα κεντρικα μου είπε είναι στάνταρ τα παιχνίδια που κάνουν με τις τιμές, τις περισσότερες φορές είναι θέμα διευθυνσης του κάθε υποκαταστήματος.

τι να πω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...