Προς το περιεχόμενο

opera επαναφορά window

oneofthem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω κάτι (φωτογραφικές μηχανές) κι είχα κάτι χιλιάδες tab και window ανοιχτά

επειδή έφτασε στα όρια το pc έκλεισα 2, 3 window προσωρινά μέχρι να τα επαναφέρω πιο μετά από το καλαθάκι που έχει πάνω δεξιά για να μην τα χάσω

πιο μετά έφαγα not responding όμως και στην επαναφορά έχω χάσει τα 2, 3 window που έκλεισα

υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτά που πάνε στο καλάθι χάνονται μόλις κλείσεις το πρόγραμμα. Σώζονται μόνο τα ανοιχτά tabs. Όχι δεν υπάρχει τρόπος (ήταν στη RAM κι έφυγαν).

Δημοσ.

ok thnx, μεγάλη βλακεία έκανα, θα κοιτάξω μήπως έχω κάνει χθες κανένα session save τουλάχιστον όσο κοντά μπορεί να είναι

• Moderators
Δημοσ.
ok thnx, μεγάλη βλακεία έκανα, θα κοιτάξω μήπως έχω κάνει χθες κανένα session save τουλάχιστον όσο κοντά μπορεί να είναι

Υπάρχει πάντα και το History (Ctrl+Shift+H) που σημειώνει οτιδήποτε επισκέφθηκες (δεδομένου ότι δεν έχεις καθαρίσει τα προσωπικά δεδομένα από το Settings -> Delete Private Data).

Δημοσ.

ναι ξέρω αυτό κάνω συνήθως απλά τώρα είναι δύσκολο γιατί τα περισσότερα εκτός από τα wikipedia τα είχα γυρίσει στο blank για να μη φορτώνουν όλα μαζί και τρώει ήττες και πάταγα back όταν ήθελα κάτι, βάλε και τα άχρηστα θα είναι πολύ μπερδεμένα στο history είναι από μερικές μέρες το ψάξιμο

μάλλον θα πάω με το τελευταίο saved session, ότι θυμάμαι κι ότι έχω περάσει στα bm, ευτυχώς πέρασα πολλά

η βλακεία είναι ότι το σκέφτηκα μήπως πετάξει κανένα not responding αλλά λέω δεν πέταξε με ανοιγμένα τα πάντα θα πετάξει όταν κλείσω και τόσα παράθυρα αλλά την έπαθα τελικά

edit: μπα ούτε με σφαίρες από το history, μόλις το κοίταξα

μόνο για μια camera που μου συστήσανε σε ένα forum έχω ανοίξει καμμιά 100αριά links, αυτό ήταν μηδαμινό μπροστά στο σύνολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...