Προς το περιεχόμενο

δεν ανοιγει το pc

intelquad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!σημερα συνθεσα ενα καινουριο pc!ειναι ολα στη θεση τους εκτος απο τις ram!υπαρχει περιπτωση οι καινουριες μητρικες να μην δινουν ρευμα στα υπολοιπα(δισκους,fan επεξεργαστη...) εαν λειπουν οι ram απο πανω τους???:mad:

Δημοσ.

ναι σιγουρα απλα δεν τις εχω ακομα!αλλα παιζει να μην δινει ρευμα η μητρικη για αυτο το λογο?το εχετε ξανασυναντησει??:confused:

Δημοσ.

Θα ρωτήσω το κλασικό. Τους αποστάτες τους έβαλες στο κουτί για να πατήσει πάνω η μητρική και να μην βραχυκυκλώνει ;

Δημοσ.

το κουτι ειναι thermaltake και δεν χρειαζονται αποστατες γιατι εχει κατευθειαν δικους του!η μητρικη εχει ρευμα γιατι το πρασινο λαμπακι αναβει αλλα απο κει και περα τπτ!

Δημοσ.
το κουτι ειναι thermaltake και δεν χρειαζονται αποστατες γιατι εχει κατευθειαν δικους του!η μητρικη εχει ρευμα γιατι το πρασινο λαμπακι αναβει αλλα απο κει και περα τπτ!

Ωραια λοιπον ,απλα χρειαζεται τις μνημες του.Μερικες μητρικες δεν μπιπαρουν.Μολις βαλεις τις μνημες θα εισαι ενταξει.Παντως δεν θα σε συμβουλευα να ξεκινας το συστημα σου χωρις τις μνημες στο μελλον ,υπαρχουν μερικες πολυ μικρες περιπτωσεις που καποιες μητρικες μπορει να παθουν προβλημα.

Δημοσ.

Επίσης τσέκαρε τα τετράγωνα 4πινα που τροφοδοτούν το cpu. Μήπως τα έχεις ανάποδα. Την έχω πατήσει έτσι. :P

Δημοσ.

ναι τα 4πινα ειναι σωστα αλλα και το I/O.το δοκιμασα και με βραχυκυκλωμα με κατσαβιδι στα πιν του power button και τιποτα!.ισως να ειναι το οτι δεν εχει μνημες!

Δημοσ.

αχ τι μου θυμιζεις τωρα!!!!μια εβδομαδα ειχα κολησει με ενα τετοιο θεμα!!!

τα ειχα παρει ολα καινουρια και δεν μπορουσα να εκκινησω το πι σι

εφαγα απιστευτη ταλαιπωρια......

το πηγα μεχρι και σε τεχνικο ο οποιος σηκωσε τα χερια ψηλα!!!

τελικα ενα καινουριο πι σι αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το ι/ο panel ενοσ παλιου κουτιου για να καταφερω να δωσω ρευμα

κατι παιζει με τα καλωδιακια του κουτιου αν και καινουρια μαλλον ειναι βραχυκυκλωμενα....

Δημοσ.

cd2matheos να μην ξαναπάς σε αυτόν τον τεχνικό. Intelquad μη σκοτίζεσαι μέχρι να βάλεις τις μνήμες σου επάνω. Αν έχεις τα ίδια τότε το κοιτάς το θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...