guppy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδιά έχω σύνδεση ασύρματα...δεν το έχω κλειδώσει γιατί βλέπω συνέχεια θέματα με προβλήματα που έχουν μετά(δεν δέχεται κωδικό κλπ). Το ρούτερ είναι thomson, έχω λάπτοπ που δεν το μετακινώ καθόλου. Μπορώ να πάρω ένα καλώδιο 20 μέτρα να συνδέσω το ρούτερ με τη γραμμή τηλεφώνου και μετά με το καλώδιο ''το χοντρό'' να το συνδέσω στο λάπτοπ;;; Θα έχω πρόβλημα που στην αρχή ήμουν ασύρματα και τώρα ενσύρματα;; Ενσύρματα το ρούτερ θα έχει ασφάλεια;; Θα είναι κλειδωμένο δηλαδή;;;
guppy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδιά έχω σύνδεση ασύρματα...δεν το έχω κλειδώσει γιατί βλέπω συνέχεια θέματα με προβλήματα που έχουν μετά(δεν δέχεται κωδικό κλπ). Το ρούτερ είναι thomson, έχω λάπτοπ που δεν το μετακινώ καθόλου. Μπορώ να πάρω ένα καλώδιο 20 μέτρα να συνδέσω το ρούτερ με τη γραμμή τηλεφώνου και μετά με το καλώδιο ''το χοντρό'' να το συνδέσω στο λάπτοπ;;; Θα έχω πρόβλημα που στην αρχή ήμουν ασύρματα και τώρα ενσύρματα;; Ενσύρματα το ρούτερ θα έχει ασφάλεια;; Θα είναι κλειδωμένο δηλαδή;;;
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδιά έχω σύνδεση ασύρματα...δεν το έχω κλειδώσει γιατί βλέπω συνέχεια θέματα με προβλήματα που έχουν μετά(δεν δέχεται κωδικό κλπ). Κακώς δεν το έχεις κλειδώσει. Υπάρχουν πολλαπλάσια θέματα που δεν είχαν πρόβλημα και είσαι αρκετά εκτεθειμένος. Καλύτερα να το κλείδωσες και ΑΝ είχες πρόβλημα, το βλέπαμε. Το ρούτερ είναι thomson, έχω λάπτοπ που δεν το μετακινώ καθόλου. Μπορώ να πάρω ένα καλώδιο 20 μέτρα να συνδέσω το ρούτερ με τη γραμμή τηλεφώνου και μετά με το καλώδιο ''το χοντρό'' να το συνδέσω στο λάπτοπ;;; Ναι μπορείς να το κάνεις αν και θα σου πρότεινα να μειώσεις όσο μπορείς το μήκος τους τηλεφωνικού καλωδίου. Με το «χοντρό» καλώδιο θα συνδέσεις το router με τον υπολογιστή και αυτόματα θα έχεις internet. Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την ασύρματη σύνδεση από τον υπολογιστή σου. Θα έχω πρόβλημα που στην αρχή ήμουν ασύρματα και τώρα ενσύρματα;; Κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που η σύνδεση σου με τον router θα είναι πιο σταθερή. Ενσύρματα το ρούτερ θα έχει ασφάλεια;; Θα είναι κλειδωμένο δηλαδή;;; Το ενσύρματο είναι ασφαλή επικοινωνία μεταξύ υπολογιστή και router. Φρόντισε μόνο να απενεργοποιήσεις/κλειδώσεις την ασύρματη λειτουργία του router ώστε να είναι και ασφαλές το δίκτυο σου από γείτονες. Για το πως το κάνεις αυτό, κοίταξε το εγχειρίδιο χρήσης. Όπου κολλήσεις εδώ είμαστε.
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Παιδιά έχω σύνδεση ασύρματα...δεν το έχω κλειδώσει γιατί βλέπω συνέχεια θέματα με προβλήματα που έχουν μετά(δεν δέχεται κωδικό κλπ). Κακώς δεν το έχεις κλειδώσει. Υπάρχουν πολλαπλάσια θέματα που δεν είχαν πρόβλημα και είσαι αρκετά εκτεθειμένος. Καλύτερα να το κλείδωσες και ΑΝ είχες πρόβλημα, το βλέπαμε. Το ρούτερ είναι thomson, έχω λάπτοπ που δεν το μετακινώ καθόλου. Μπορώ να πάρω ένα καλώδιο 20 μέτρα να συνδέσω το ρούτερ με τη γραμμή τηλεφώνου και μετά με το καλώδιο ''το χοντρό'' να το συνδέσω στο λάπτοπ;;; Ναι μπορείς να το κάνεις αν και θα σου πρότεινα να μειώσεις όσο μπορείς το μήκος τους τηλεφωνικού καλωδίου. Με το «χοντρό» καλώδιο θα συνδέσεις το router με τον υπολογιστή και αυτόματα θα έχεις internet. Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την ασύρματη σύνδεση από τον υπολογιστή σου. Θα έχω πρόβλημα που στην αρχή ήμουν ασύρματα και τώρα ενσύρματα;; Κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που η σύνδεση σου με τον router θα είναι πιο σταθερή. Ενσύρματα το ρούτερ θα έχει ασφάλεια;; Θα είναι κλειδωμένο δηλαδή;;; Το ενσύρματο είναι ασφαλή επικοινωνία μεταξύ υπολογιστή και router. Φρόντισε μόνο να απενεργοποιήσεις/κλειδώσεις την ασύρματη λειτουργία του router ώστε να είναι και ασφαλές το δίκτυο σου από γείτονες. Για το πως το κάνεις αυτό, κοίταξε το εγχειρίδιο χρήσης. Όπου κολλήσεις εδώ είμαστε.
guppy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 οκ φίλε μου θα το κοιτάξω. 20μετρο καλώδιο θέλω γιατί δεν έχω πρίζα τηλεφώνου στο δωμάτιο μου. Και αν το κάνω ενσύρματα πάλι θα πρέπει να κλειδώσω το ρούτερ;;
isay Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Και αν το κάνω ενσύρματα πάλι θα πρέπει να κλειδώσω το ρούτερ;; Με το να έχεις ξεκλείδωτο το router είναι σαν να έχεις ανοιχτά και ξεκλείδωτα τα πορτοπαράθυρα του σπιτιού σου. Μάλιστα η ασφάλεια πρέπει να είναι WPA-WPA2 και όχι WEP. Πέρα από αυτό, τη στιγμή που θα βάλεις καλώδιο ποιος ο λόγος να είναι ενεργό το ασύρματο δίκτυο στον router; Απενεργοποίησε το τελείως.
trillion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ενοει η το ενα η το αλλο. Αν το απενεργοποιησεις ενοειται πως οχι. Αν το αφησεις ανοιχτο για λαπτοπ η κινητο κτλ καλο ειναι ενα κλειδωματακι ---------- Προσθήκη στις 10:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:45 ---------- ουπσ μαζι απαντησαμε σορυ
guppy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί μόλις το κλείδωσα μου έβγαλε μηνύματα ότι: 1. Το norton internet security είναι απενεργοποιημένο 2. Το τείχος προστασίας των windows και του norton internet security είναι απενεργοποιημένα;;;;;;
lexmark Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο δεν εχει να κανει με το κλειδωμα του ασυρματου σου.
guppy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί μου βγάζει αυτά τα μηνύματα;;
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί μου βγάζει αυτά τα μηνύματα;; Δεν υπάρχει κάτι καθορισμένο για τα συμπτώματα που αναφέρεις. Μπορεί να είναι από κακές ρυθμίσεις, μέχρι ιος. Απίθανο να συνδεεται με το προηγούμενο πρόβλημα σου
guppy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το είχα ξεκλειδώσει και το ξανακλείδωσα και είχε μπεί το norton ως πρόγραμμα προστασίας. Μετά δεν είχα τέτοια μηνύματα.Τώρα είναι το windows defender ενεργό. Πατάω ενεργό το norton και το μόνο που κάνει είναι να ανοίγει το παράθυρο του norton.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.