Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για ενωση flv ???

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους, ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για να ενωσω περισσοτερα απο 2 αρχεια flv χωρις να γινει re-encoding?

Δημοσ.

Γεια σε ολους, ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για να ενωσω περισσοτερα απο 2 αρχεια flv χωρις να γινει re-encoding?

Δημοσ.

Καλημέρα.

Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις για να ενώσεις χωρίς reencoding: Τα videos να έχουν κωδικοποιηθεί με τον ίδιο encoder, στην ίδια ανάλυση και με κοινές ρυθμίσεις.

Αν πληρούνται τα παραπάνω, τσέκαρε το Avidemux και τον σχετικό οδηγό στο Insomnia Wiki.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις για να ενώσεις χωρίς reencoding: Τα videos να έχουν κωδικοποιηθεί με τον ίδιο encoder, στην ίδια ανάλυση και με κοινές ρυθμίσεις.

Αν πληρούνται τα παραπάνω, τσέκαρε το Avidemux και τον σχετικό οδηγό στο Insomnia Wiki.

Δημοσ.

Τα αρχεια τα εχω κατεβασει απο youtube και νομιζω οτι ολες οι προϋποθέσεις που ειπες πληρούνται.

Το προβλημα ειναι το εξης, οταν κανω open τα αρχεια μου βγαζει

20490275.jpg

παταω yes και μετα οταν παω να κανω save μου βγαζει

77530835.jpg

Tι κανουμε τωρα ?

Δημοσ.

Tι κανουμε τωρα ?

Το βαζεις στο MediaInfo και μας λες τι format λεει διπλα απο το "ροη βιντεο" και "ροη ήχου".

Παντως περιεργο, το youtube τα τελευταιο χρονια το εχει γυρισει στο πλεον στανταρ mp4 φορματ για της ανω του 240p αναλυσεις. Δοκιμασε να αλλαξεις την αναλυση στο μεγιστο δυνατο για τα βιντεακια, και μετα να τα κατεβασεις.

Αλλιως, πες μας τι ειπε το media info για τα αρχικα βιντεκια.

Δημοσ.
Tι κανουμε τωρα ?

Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου του Avidemux υπάρχουν ρυθμίσεις για τον τύπο του video stream, του audio stream και του container format που θέλεις να έχει το τελικό αρχείο. Θα πρέπει αυτά να έχουν τιμές:

1. "Copy"

2. "Copy"

3. Είτε FLV είτε MKV είτε MP4

...αντίστοιχα.

Δημοσ.

Τελικα εφταιγε το 3. που το ειχα flv. Οταν το εβαλα mp4 ολα δουλεψαν μια χαρα.

Επισης οταν μου εβγαζε αυτο το μηνυμα

20490275.jpg

πατησα Νo και δε μου παρουσιασε κανενα προβλημα.

Σας ευχαριστω πολυ παιδες :)

Δημοσ.

εχω παρατηρησει αποσυγχρονισμους ηχο εικονας οταν ενωνω flv με το avidemux.

η χρηση του παρακατω προγραμματος λυνει τα χερια. να το εχετε υποψη σας

http://www.videohelp.com/tools/Andys_FLV_Joiner

μπορεις επισης με το avidemux να ανοιξεις καθενα απο τα flvs και να τα σωσεις ως mp4 και να ενωσεις τα mp4 με το mkvtoolnix. η μπορεις να κατεβασεις κατευθειαν απο το youtube τα videos σε mp4 και οχι flv.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...