Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Εχω τρελη απορια. Πως γινεται τα ηχεια του λαπτοπ ή τα Logitech z3, να παιζουν ταινια με ηχο DTS; Κανουν downmix ( λογικα το προγραμμα το κανει αυτο;; ) ή εχει και απλο audio source και παιζει εκεινο; Επισης τι γινεται με το dolby surround; Μπορουν τα ηχεια 2.1 να παιζουν dolby surround; Και γιατι υπαρχει στην επιλογη του laptop μου; Λεει οτι υποστηριζει το dolby surround theater v3. Γενικα οταν βλεπω μια HD ταινια, ποιες ρυθμισεις ειναι καλυτερες να κανω, ωστε να απολαμβανω στο max τον ηχο; Και σε περιπτωσεις που την βλεπω στο λαπτοπ ( με τα ηχεια του λαπτοπ ή με δικα μου ), καθως και οταν την βλεπω στην τηλεοραση με ηχεια Logitech z3 και το egreat. Η καρτα ηχου τι ρολο παιζει; Και γιατι δε μπορω να βρω ποια εχει το laptop μου; Λογικα θα ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη, αλλα ουτε το μοντελο αυτης δε μπορω να βρω. Γενικα, πως μπορω να δω τι χαρακτηριστικα σε οτι αφορα τον ηχο, εχει το λαπτοπ μου;
Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Εχω τρελη απορια. Πως γινεται τα ηχεια του λαπτοπ ή τα Logitech z3, να παιζουν ταινια με ηχο DTS; Κανουν downmix ( λογικα το προγραμμα το κανει αυτο;; ) ή εχει και απλο audio source και παιζει εκεινο; Επισης τι γινεται με το dolby surround; Μπορουν τα ηχεια 2.1 να παιζουν dolby surround; Και γιατι υπαρχει στην επιλογη του laptop μου; Λεει οτι υποστηριζει το dolby surround theater v3. Γενικα οταν βλεπω μια HD ταινια, ποιες ρυθμισεις ειναι καλυτερες να κανω, ωστε να απολαμβανω στο max τον ηχο; Και σε περιπτωσεις που την βλεπω στο λαπτοπ ( με τα ηχεια του λαπτοπ ή με δικα μου ), καθως και οταν την βλεπω στην τηλεοραση με ηχεια Logitech z3 και το egreat. Η καρτα ηχου τι ρολο παιζει; Και γιατι δε μπορω να βρω ποια εχει το laptop μου; Λογικα θα ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη, αλλα ουτε το μοντελο αυτης δε μπορω να βρω. Γενικα, πως μπορω να δω τι χαρακτηριστικα σε οτι αφορα τον ηχο, εχει το λαπτοπ μου;
Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Καποιος να με διαφωτισει, γιατι ειμαι τελειως ασχετος!
Neo106 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Το DTS οπως και ολους τους αλλους ηχους τους ακους μεσω software decode, με καποιο πακετο codecs. Σχετικα με το dolby surround και τα 2.1, υπαρχουν 2 περιπτωσεις.Και παλι αναλογα με το πως εχεις ρυθμισεις τους codes, η ακους μονο 2 καναλια απο τα 5 η τα 5 γινονται downmix σε 2.Προτιμαται το δευτερο. Η καρτα ηχου μετατρεπει το ψηφιακο σημα σε αναλογικο και τροφοδοτει τα ηχεια σου. Εγω για καλυτερη ποιοτητα ηχου χρησιμοποιω το τελευταιο ffdshow.Αν η καρτα ηχου του λαπτοπ ειναι ac97 τοτε θα εχεις μεγαλο downgrade στην ποιοτητα ηχου, ειδαλλως αν ειναι καποια με Realtek HD τσιπακι θα εισαι μια χαρα. Για καλυτερη ποιοτητα video παντως, χρησιμοποιηστε mpc-hc και για renderer madvr.
Luxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εχω Realtek HD και Nvdia HD για τον ηχο. Για ταινιες εχω το WMPC Home-Cinema. Το αλλο τι ειναι; Και codecs τους CCCP και windows 7. Μηπως να τους βγαλω και να βαλω μονο το FFDshow και AC3; Τοτε ποιος ο λογος ορισμενα ηχεια να εχουν αποκωδικοποιητη για DTS, οπως τα z5500;
hammerd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 δεν ειναι κακο το cccp αλλα το ffdshow εμενα προσωπικα με εξυπηρετει καλυτερα γιατι υππστηριζει τα παντα και με συχνα σχετικα updates..
Neo106 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 To CCCP δεν ειναι codecs αλλα ενα πακετο με πακετα codecs και περιεχει και το ffdshow οποτε εισαι ενταξει απο αυτην την αποψη. Η DTS αποκωδικοποιηση υπαρχει για την περιπτωση που στελνεις ψηφιακα το σημα και το decode γινεται στα ηχεια. O player που εχεις ειναι αυτος που αναφερω κι εγω.
hammerd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ναι οκ απλα μερικες φορες χρειαζεται να κατεβασεις και να εγκαταστησεις αργοτερα μονο το νεο update του ffdshow..αυτο εννοω..
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Εσεις δλδ τι εχετε απο codecs; Μονο τον ffdshow;
Neo106 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Σου ειπα για καλυτερο ηχο/εικονα μιλωντας για software λυσεις βαλε ffdshow.Βγαλτα ολα και βαλε το τελευταιο beta cccp που δουλευει αψογα για τα παντα(και χρησιμοποιει το ffdshow). Για να αποφορτιζεις την cpu σου και το βαρος να πηγαινει στην gpu ενεργοποιησε το H264(DXVA) μεσα απο τα φιλτρα του player και για renderer βαλε haali η ακομη καλυτερα madvr. Ελπιζω να σου λυθηκαν ολες οι αποριες.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δε το βρισκω το site τους την beta version του cccp. Ο καλυτερος shader ειναι ο 16-235 to 0-255 (SD)(HD);
hammerd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ενα αλλο ωραιο πακετο που δοκιμασα καποτε ειναι το Vista Codec Pack..
Neo106 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 http://download.freewarefiles.com/files/Combined-Community-Codec-Pack-BETA-2010-05-21.exe
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ο CCCP ειναι φτιαγμενος ωστε να παιζει τα anime οσο το δυνατο καλυτερα γινεται. Και εγω τη πρωτη φορα που τον ειχα βαλει πριν χρονια, για αυτο το λογο τον ειχα βαλει. Δεν υπαρχει κατι καλο για ταινιες και κυριως HD;
Neo106 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Επειδη λεει οτι ειναι καλος για anime playback δε σημαινει οτι δεν ειναι καλος για ταινιες hd. Τεσπα εγω στα ανελυσα ολα, η επιλογη δικη σου, αλλα οχι και οτι το cccp δεν ειναι καλο για ταινιες hd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.