Προς το περιεχόμενο

Αγορά HDD

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για σκληρό δίσκο για το καινούργιο PC που φτιάχνω.

Έχω αποφασίσει να πάρω κάποιον με καλή χωρητικότητα γιατί δε θα έχω 2-3 σκληρούς δίσκους μέσα αλλα μόνο έναν (και τα Χριστούγεννα κοντά θα πάρω και έναν SSD για λειτουργικό κλπ).

Έτσι είμαι ανάμεσα στον WD 800GB Caviar Green και τον WD 640GB Caviar Green...

Το ψήνω πιο πολύ για τον 800αρη λόγω της μικρής διαφοράς χρημάτων αλλα με τρόμαξε το σχόλιο παρακάτω:

"Προσοχή δεν κάνει για λειτουργικό σύστημα!!!Για αποθηκευτικό χώρο είναι μια χαρά"

Τι παίζει, υπάρχει κάποιο θέμα ή απλά γράφει μπαρούφες;

Δημοσ.

Ψάχνω για σκληρό δίσκο για το καινούργιο PC που φτιάχνω.

Έχω αποφασίσει να πάρω κάποιον με καλή χωρητικότητα γιατί δε θα έχω 2-3 σκληρούς δίσκους μέσα αλλα μόνο έναν (και τα Χριστούγεννα κοντά θα πάρω και έναν SSD για λειτουργικό κλπ).

Έτσι είμαι ανάμεσα στον WD 800GB Caviar Green και τον WD 640GB Caviar Green...

Το ψήνω πιο πολύ για τον 800αρη λόγω της μικρής διαφοράς χρημάτων αλλα με τρόμαξε το σχόλιο παρακάτω:

"Προσοχή δεν κάνει για λειτουργικό σύστημα!!!Για αποθηκευτικό χώρο είναι μια χαρά"

Τι παίζει, υπάρχει κάποιο θέμα ή απλά γράφει μπαρούφες;

Δημοσ.
Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB 63.53€

Οι green Που κοιτας ειναι μια χαρα δισκοι για αποθηκευτικο χωρο...Οχι ομως για να περασεις πανω σε αυτους το λειτουργικό σου σύστημα

Προσοχή γιατί και ο Samsung F3 βγαίνει σε 2 εκδόσεις.Eco και ο κανονικός.Ο Eco νομίζω έχει μικρότερη ταχύτητα περιστροφής (5400rpm).

Έχω πάρει τον κανονικό (7200rpm) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Όχι μόνο από επιδόσεις αλλά και από θερμοκρασίες.Τουλάχιστον 10 βαθμούς κάτω από τους 2 WD που έχω

Δημοσ.
Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB 63.53€

Οι green Που κοιτας ειναι μια χαρα δισκοι για αποθηκευτικο χωρο...Οχι ομως για να περασεις πανω σε αυτους το λειτουργικό σου σύστημα

Προσοχή γιατί και ο Samsung F3 βγαίνει σε 2 εκδόσεις.Eco και ο κανονικός.Ο Eco νομίζω έχει μικρότερη ταχύτητα περιστροφής (5400rpm).

Έχω πάρει τον κανονικό (7200rpm) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Όχι μόνο από επιδόσεις αλλά και από θερμοκρασίες.Τουλάχιστον 10 βαθμούς κάτω από τους 2 WD που έχω

Δημοσ.

Για πιο λόγο οι green δεν είναι για λειτουργικό σύστημα;

Εκτός απο τον Samsung (θα τον έχω στα υπ' όψιν μου) έχετε να προτείνετε κανέναν άλλο;

Δημοσ.

Οι green έχουν χαμηλότερες ταχύτητες παριστροφης και κατα συνέπεια μεγαλύτερα seek times.

Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις έναν wd black που έχει 5 χρόνια εγγύηση

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Παιδιά επειδή πάντα έπαιζα με seagate και WD (και quantum την εποχή του νώε), μιας και αναφέρθηκε εδώ ο samsung.. και τον συγκεκριμένο τον βλέπω συχνά.. Ειναι αξιόπιστος?

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος δισκος που κοιτας σε αυτην την τιμη ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας ταχυτητας/αξιοπιστιας για μηχανικο.Πηρα κι εγω εναν την προηγουμενη βδομαδα.

Προχωρα αφοβα.;)

Δημοσ.
Ο συγκεκριμενος δισκος που κοιτας σε αυτην την τιμη ειναι οτι καλυτερο απο πλευρας ταχυτητας/αξιοπιστιας για μηχανικο.Πηρα κι εγω εναν την προηγουμενη βδομαδα.

Προχωρα αφοβα.;)

Από θόρυβο τί λέει γιατί οι Samsung έχουν μια παράδοση σε αυτό το θέμα :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...