Sudavar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σας, έχω το εξής πρόβλημα. Έσβηνα (σε ενός γνωστού το μηχάνημα/HP G7000 Notebook) διάφορα "άχρηστα" προγράμματα που είχε εγκαταστήσει στο λάπτοπ του και κατά λάθος έσβησα και το QuickPlay SlingPlayer 0.4.4 της HP . Μετά την 1η επανεκκίνηση συνέβη το εξής , το DVD Drive δεν αναγνωρίζεται πλέον από το σύστημα. Στο device manager βλέπει την συσκευή αλλά σε error state. Διάβασα αυτό : CD drives may vanish in Windows Explorer, Device Manager, etc. if a third-party CD-burning package has been uninstalled and Registry references for some code modules aren’t removed successfully. (εδώ)κάτι που με έβαλε σε σκέψεις γιατί αφαίρεσα και 2 προγράμματα εγγραφής δίσκων. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή παρόμοια εμπειρία ??? (απελπίστηκα γιατί δεν είναι δικό μου το λάπτοπ και πρέπει να λύσω το θέμα σχετικά γρήγορα)
Sudavar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σας, έχω το εξής πρόβλημα. Έσβηνα (σε ενός γνωστού το μηχάνημα/HP G7000 Notebook) διάφορα "άχρηστα" προγράμματα που είχε εγκαταστήσει στο λάπτοπ του και κατά λάθος έσβησα και το QuickPlay SlingPlayer 0.4.4 της HP . Μετά την 1η επανεκκίνηση συνέβη το εξής , το DVD Drive δεν αναγνωρίζεται πλέον από το σύστημα. Στο device manager βλέπει την συσκευή αλλά σε error state. Διάβασα αυτό : CD drives may vanish in Windows Explorer, Device Manager, etc. if a third-party CD-burning package has been uninstalled and Registry references for some code modules aren’t removed successfully. (εδώ)κάτι που με έβαλε σε σκέψεις γιατί αφαίρεσα και 2 προγράμματα εγγραφής δίσκων. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή παρόμοια εμπειρία ??? (απελπίστηκα γιατί δεν είναι δικό μου το λάπτοπ και πρέπει να λύσω το θέμα σχετικά γρήγορα)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες να κάνεις uninstall το drive και restart μετά ;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δοκίμασες να κάνεις uninstall το drive και restart μετά ;
Sudavar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μόλις το έκανα και το μηχάνημα κάνει επανεκκίνηση. Απλά δεν έχω μπροστά μου το laptop και το χειρίζομαι με remote desktop connection..... Λοιπόν το μηχάνημα ξεκίνησε και έβγαλε τον οδηγό πρόγραμμα για εύρεση νέου υλικού , δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να το εγκαταστήσει. Πήγα λοιπόν στο device manager και επέλεξα να εγκαταστήσει τους πιο καινούργιους οδηγούς ..... αλλά γνωστή η βλακεία των vista ....... μου πέταξε μήνυμα πως οι νεότεροι οδηγοί είναι ήδη εγκατεστημένοι.... καμιά άλλη ιδέα ??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Πήγαινε σε αυτό εδώ το σημείο στην registry [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] και σβήσε τα UpperFilters και Lower filters και μετά restart. Αν θέλεις πρώτα κανε ένα export την registry να την έχεις backup σε περίπτωση που κάνεις ή γίνει κάποιο λάθος. Αφού το κάνεις αυτό θα ξανακάνεις αυτό που σου είπα στο αρχικό post.
Sudavar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Το έκανα και δούλεψε , χωρίς να σβήσω την συσκευή όπως ανέφερες στο 1ο πόστ σου. Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.