christomar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά, έχω ένα samsung κινητό, το έχω με κάρτα, όχι σύνδεση, και θέλω να πάρω μία συσκευή blackberrry να τη χρησιμοποιώ με τον ίδιο τρόπο. Επειδή δεν έχω ιδέα από blackberrry, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να κάνω εκτός του να αγοράσω τη συσκευή; Χρειάζεται να αλλάξω την κάρτα sim που ήδη έχω για παράδειγμα; πειράζει που δεν έχω σύνδεση; Θέλω το blackberrry βασικά γιατί θέλω να μπαίνω στο internet, θα μπορώ να το κάνω αυτό με μία απλή κάρτα sim όπως αυτή που έχω τώρα ή χρειάζεται να μπω σε κάποιο πρόγραμμα σύνδεσης; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
christomar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδιά, έχω ένα samsung κινητό, το έχω με κάρτα, όχι σύνδεση, και θέλω να πάρω μία συσκευή blackberrry να τη χρησιμοποιώ με τον ίδιο τρόπο. Επειδή δεν έχω ιδέα από blackberrry, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να κάνω εκτός του να αγοράσω τη συσκευή; Χρειάζεται να αλλάξω την κάρτα sim που ήδη έχω για παράδειγμα; πειράζει που δεν έχω σύνδεση; Θέλω το blackberrry βασικά γιατί θέλω να μπαίνω στο internet, θα μπορώ να το κάνω αυτό με μία απλή κάρτα sim όπως αυτή που έχω τώρα ή χρειάζεται να μπω σε κάποιο πρόγραμμα σύνδεσης; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
gs20309 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Γεια σας παιδιά,έχω ένα samsung κινητό, το έχω με κάρτα, όχι σύνδεση, και θέλω να πάρω μία συσκευή blackberrry να τη χρησιμοποιώ με τον ίδιο τρόπο. Επειδή δεν έχω ιδέα από blackberrry, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να κάνω εκτός του να αγοράσω τη συσκευή; Χρειάζεται να αλλάξω την κάρτα sim που ήδη έχω για παράδειγμα; πειράζει που δεν έχω σύνδεση; Θέλω το blackberrry βασικά γιατί θέλω να μπαίνω στο internet, θα μπορώ να το κάνω αυτό με μία απλή κάρτα sim όπως αυτή που έχω τώρα ή χρειάζεται να μπω σε κάποιο πρόγραμμα σύνδεσης; Ευχαριστώ προκαταβολικά! ίδια sim, αν θές ίντερνετ θα αγοράζεις πακετάκια mb, πχ 60mb 3 ευρώ κτλ ανάλογα με την εταιρία που είσαι, πάγαινε σε κάνα κατάστημα κ ρώτα από κοντά, ίσως σε βολέψει καλύτερα σύνδεση με στάνταρ ίντερνετ.
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 ίδια sim, αν θές ίντερνετ θα αγοράζεις πακετάκια mb, πχ 60mb 3 ευρώ κτλ ανάλογα με την εταιρία που είσαι, πάγαινε σε κάνα κατάστημα κ ρώτα από κοντά, ίσως σε βολέψει καλύτερα σύνδεση με στάνταρ ίντερνετ. στην Q εχει 1 ευρω ανα 100 mb (μεχρι 400 ανα μηνα)
gs20309 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 στην Q εχει 1 ευρω ανα 100 mb (μεχρι 400 ανα μηνα) με βλέπω να το γυρίζω κ εγώ σε καρτοκινητό, δεν την παλεύω άλλο με τη σύνδεση.. καλή φάση αυτή με την Q..
gpanagiotou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 θέλει να έχεις συμβόλαιο και να ενεργοποιήσεις bis. Δεν μπορείς αν μπεις ΄με άλλο τρόπο στο net με blackberry Κινητό. Από 8 ευρώ το μήνα νομίζω οτι αρχίζουν οι τιμές για Bis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.