CptBill Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 εχω ενα vaio fz11m (με τον Τ7100). Επι 3 χρονια εχει κλείσει ελαχιστες φορες(αντε να κλεισει συνολικα 10 ημερες το χρονο). Το λιωνω σε κατεβασμα, στο browsing κτλ. Απωλειες στα 3 χρονια: η μπαταρια πεθανε. Σχεδιαζω να παρω νεα μεσα στους επομενες μηνες. Επισης ο cpu εφτανε μεχρι και 95C. Ανοιχτηκε προ ημερων, καθαριστηκε απο σκονη, αφαιρέθηκε οτι θερμοαγωγιμη παστα ειχε μεινει και μπηκε νεα σε gpu και cpu. Τωρα ποια ειμαι περιπου 20-30 C πιο κατω σε θερμοκρασιες. Σκοπευω να το κρατησω οσο αντεξει.
michael92 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εχω αυτη την απορια καιρο τωρα.Συνηθως το λαπτοπ λογω δουλειας μενει γυρω στις 10-12 ωρες τη μερα ανοιχτο, οχι πολυ βαριες δουλειες.Κυριως mozilla, λιγο το utorrent να τρεχει και που και που το msn. Ειναι το fujitsu amilo pi3660. Το θεμα μου ειναι...Αυτη τη στιγμη τρεχει ασταματητα για 30 ωρες και 15 λεπτα. Ειναι στην πριζα την περισσοτερη ωρα και η μπαταρια ειναι πανω. Νωριτερα, επιασα το κουτακι απο την τροφοδοσια και ζεματουσε. Ειπα να το βγαλω λιγο να δουλεψει με την μπαταρια, μολις κρυωσε το συνδεσα παλι. Η ερωτηση μου ειναι, ποση ωρα συνισταται να μενει ενα λαπτοπ ανοικτο? Απο θερμοκρασιες δεν ξερω τι ακριβως εχει τωρα.Απλα χρειαζεται οπωσδηποτε να μεινει ανοικτο για 2-3 μερες ακομα...Τοσο θα το χρειαστω πανω κατω, απλα για τα λιγα διαλειμματα με εκνευριζει να το ανοιγω και να το κλεινω. Τα φωτα σας Δεν παθαίνει τίποτα, άφηνε το ανοιχτό άφοβα, εξάλλου την maximum θερμοκρασία την έχει πιάσει μέσα στα 2 πρώτα λεπτά λειτουργίας Offtopic Sorry κιόλας, αλλά τι δουλειά κάνεις με mozilla, utorrent και msn;
stamatisx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Είχα αφήσει ένα D870P για 2 βδομάδες χωρίς να το κλείσω. Κανένα πρόβλημα, η μπαταρία δεν άντεχε ούτε 5 λεπτά επομένως δε με ένοιαζε, η οθόνη έσβηνε όταν δεν το χρησιμοποιούσα για κάποια ώρα κ όλα κομπλέ. Όλα αυτά τα χρόνια το έχω επαναλάβει πολλές φορές. Ακόμα το έχω και παίζει το λάπτοπ μετά από 6 χρόνια κακομεταχείρισης (μόνο τον σκληρό άλλαξα γιατί τα έφτυσε).
cosm2100 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω ενα Compag Presario CQ71 και έχω βάση ψύξης πόσο μπορώ να το κρατήσω ανοιχτό ;
ZauZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Χμμ.. για να δώ… Laptop Fujitsu Siemens lifebook 1.4 Centrino : Ημέρες λειτουργίας (24 ώρα) : 1120 Από αυτές οι τελευταίες 350 συνεχώς αναμμένο. Το laptop είναι πίσω από σταθεροποιητή τάσης και UPS. Διάρκεια μπαταρίας περίπου 30 λεπτά. (αγοράστηκε το 2003-2004). (Λειτουργεί 24/24 ως web server). Λειτουργεί άψογα το παλικάρι από την πρώτη μέρα αγοράς του! Είναι τόσο αδύναμο που δεν γίνεται να ζεσταθεί... Laptop LG Express Duo 2.0 (όταν το είχε πάρει είχα γράψει και το review που υπάρχει ακόμα εδώ (http://www.dpreview.gr) μετά από ένα άδοξο τρακάρισμα με το αυτοκίνητο από το οποίο η οθόνη του άφησε χρόνους, και το σασί του σέλωσε… Αποφάσισα να το κάνω serveraki αφού του άλλαξα τον σκληρό δίσκο. Με τον νέο σκληρό δίσκο συνεχόμενα στο ρεύμα 24/24ώρο με την μπαταρία πάνω και ΧΩΡΙΣ UPS λειτουργεί απροβλημάτιστα χειμώνα καλοκαίρι εδώ και 721 ημέρες… ως web server, media server και downloader (ψέματα έχει κλείσει 2 φορές σε μετακόμιση για μερικές ώρες). Η αυτονομία της μπαταρίας του είναι περίπου στα 35 λεπτά. Δεν έκανε ποτέ κίχ το μανάρι τόσα χρόνια ! (καλά άντε δεν κάνει γενικότερα κίχ από το line out αλλά δεν με απασχολεί). (αγορά 2006) - θερμοκρασία δεν ξέρει τι είναι... MacBook 13 Core 2 Duo : 200 ημέρες λειτουργίας (συνεχόμενα max για 5-6 ημέρες), προσεκτική φόρτιση, εκφόρτηση της μπαταρίας… Θόρυβος τρακτέρ από ανεμιστηράκι ανάλογα με τις ορέξεις του, ετοιμόρροπα πλαστικά, μια καμένη μνήμη και εξωπραγματική αυτονομία μπαταρίας που με καλύπτει άνετα για το χρονικό διάστημα από την ώρα που θα πατήσω το power μέχρι να σκύψω στο πολύμπριζο για να το βάλω στο ρεύμα. (αγορά 2006). Ζεματάει... … Δεν βγάζω ΠΟΤΕ την μπαταρία από τα laptop μου… Χμμ… σκέφτομαι να αγοράσω ένα Acer Timeline 14 ή ένα Sony Vaio 14 αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξουν και αυτά να κάνουν τους web server πάνω σε κανά ράφι… Με λίγα λόγια… Άστο αναμμένο για πάντα…
ZauZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Χμμ.. για να δώ… Laptop Fujitsu Siemens lifebook 1.4 Centrino : Ημέρες λειτουργίας (24 ώρα) : 1120 Από αυτές οι τελευταίες 350 συνεχώς αναμμένο. Το laptop είναι πίσω από σταθεροποιητή τάσης και UPS. Διάρκεια μπαταρίας περίπου 30 λεπτά. (αγοράστηκε το 2003-2004). (Λειτουργεί 24/24 ως web server). Λειτουργεί άψογα το παλικάρι από την πρώτη μέρα αγοράς του! Είναι τόσο αδύναμο που δεν γίνεται να ζεσταθεί... Laptop LG Express Duo 2.0 (όταν το είχε πάρει είχα γράψει και το review που υπάρχει ακόμα εδώ (http://www.dpreview.gr) μετά από ένα άδοξο τρακάρισμα με το αυτοκίνητο από το οποίο η οθόνη του άφησε χρόνους, και το σασί του σέλωσε… Αποφάσισα να το κάνω serveraki αφού του άλλαξα τον σκληρό δίσκο. Με τον νέο σκληρό δίσκο συνεχόμενα στο ρεύμα 24/24ώρο με την μπαταρία πάνω και ΧΩΡΙΣ UPS λειτουργεί απροβλημάτιστα χειμώνα καλοκαίρι εδώ και 721 ημέρες… ως web server, media server και downloader (ψέματα έχει κλείσει 2 φορές σε μετακόμιση για μερικές ώρες). Η αυτονομία της μπαταρίας του είναι περίπου στα 35 λεπτά. Δεν έκανε ποτέ κίχ το μανάρι τόσα χρόνια ! (καλά άντε δεν κάνει γενικότερα κίχ από το line out αλλά δεν με απασχολεί). (αγορά 2006) - θερμοκρασία δεν ξέρει τι είναι... MacBook 13 Core 2 Duo : 200 ημέρες λειτουργίας (συνεχόμενα max για 5-6 ημέρες), προσεκτική φόρτιση, εκφόρτηση της μπαταρίας… Θόρυβος τρακτέρ από ανεμιστηράκι ανάλογα με τις ορέξεις του, ετοιμόρροπα πλαστικά, μια καμένη μνήμη και εξωπραγματική αυτονομία μπαταρίας που με καλύπτει άνετα για το χρονικό διάστημα από την ώρα που θα πατήσω το power μέχρι να σκύψω στο πολύμπριζο για να το βάλω στο ρεύμα. (αγορά 2006). Ζεματάει... … Δεν βγάζω ΠΟΤΕ την μπαταρία από τα laptop μου… Χμμ… σκέφτομαι να αγοράσω ένα Acer Timeline 14 ή ένα Sony Vaio 14 αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξουν και αυτά να κάνουν τους web server πάνω σε κανά ράφι… Με λίγα λόγια… Άστο αναμμένο για πάντα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.