Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Νομίζω οτι καταπονείται λιγότερο σε συνεχή λειτουργία παρά αν άνοιγε και έκλεινε.Και τον μετασχηματιστή μπορείς να τον ακουμπάς σε κάποιο υλικό που να βοηθάει λίγο την απαγωγή θερμότητας (χωρίς να ζητά λύτρα ) πχ μεταλική-μαρμάρινη επιφάνεια. Και καλή ψύξη και αερισμός ειδικά τώρα το καλοκαίρι μια βάση ψύξης είναι ενα μικρό έξοδο με μεγάλα οφέλη.
kostastnt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κάντο και undervolt και θα είσαι αρχηγός... Ούτε βάσεις, ούτε ψύκτρες, ούτε να το σηκώνεις όρθιο...
kostastnt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κάντο και undervolt και θα είσαι αρχηγός... Ούτε βάσεις, ούτε ψύκτρες, ούτε να το σηκώνεις όρθιο...
vasilisga Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 το κυριοτερο πιστευω στην ψυξη Laptop ειναι να το ακουμπαμε σε σταθερη, καθαρη επιφανεια, και οχι πανω σε πετσετες, χαλακια, γενικα μερη οπου εχουν χνουδι-σκονες γιατι μπορει να βουλωσουν οι τρυπες απο απο βγαινει ο αερας, η ακομη και να γεμισει χνουδι το ανεμιστηρακι... αμα το κανουμε αυτο, ολα ειναι κομπλε την βαση ψυξης την θεωρω προαιρετικη...
vasilisga Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 το κυριοτερο πιστευω στην ψυξη Laptop ειναι να το ακουμπαμε σε σταθερη, καθαρη επιφανεια, και οχι πανω σε πετσετες, χαλακια, γενικα μερη οπου εχουν χνουδι-σκονες γιατι μπορει να βουλωσουν οι τρυπες απο απο βγαινει ο αερας, η ακομη και να γεμισει χνουδι το ανεμιστηρακι... αμα το κανουμε αυτο, ολα ειναι κομπλε την βαση ψυξης την θεωρω προαιρετικη...
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κάντο και undervolt και θα είσαι αρχηγός... Ούτε βάσεις, ούτε ψύκτρες, ούτε να το σηκώνεις όρθιο... Ναι αλλα δεν είναι κάπως αντί μπρός να πηγαίνουμε πίσω.Να παίρνουμε C2D-Ι3-Ι5-Ι7-... και τους αντίστοιχους της AMD και να τους ακριβοπληρώνουμε και μετά να ρίχνουμε τις επιδόσεις τους (δυστυχώς επιδόσεις σημαίνει ζέστη και κατανάλωση) μήμως να παίρνουμε CELERON ? εγω το εχω ανοιχτο απο 12-12-2009 και οσο παει... Να τα εκατοστήσει
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κάντο και undervolt και θα είσαι αρχηγός... Ούτε βάσεις, ούτε ψύκτρες, ούτε να το σηκώνεις όρθιο... Ναι αλλα δεν είναι κάπως αντί μπρός να πηγαίνουμε πίσω.Να παίρνουμε C2D-Ι3-Ι5-Ι7-... και τους αντίστοιχους της AMD και να τους ακριβοπληρώνουμε και μετά να ρίχνουμε τις επιδόσεις τους (δυστυχώς επιδόσεις σημαίνει ζέστη και κατανάλωση) μήμως να παίρνουμε CELERON ? εγω το εχω ανοιχτο απο 12-12-2009 και οσο παει... Να τα εκατοστήσει
mynam3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις Μεσω Hardware sensors monitor, αυτη τη στιγμη το cpu1 core ειναι 70-78 βαθμους..Πολυ δεν ειναι?
rigo0sotirhs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 πολύ ειναι ειδικά αν δεν κανεις και τίποτα βαρύ
mynam3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Αν θεωρειται βαρυ ο mozilla με 3 tabs, utorrent ανοιχτο και 2-3 αλλα προγραμματα τα οποια ειναι πολυ light, τοτε ειναι βαρυ . Αν και δε νομιζω.. Τι να κανω σε τετοια περιπτωση? Υπαρχει περιπτωση το προγραμμα να λεει λαθος θερμοκρασια?
rigo0sotirhs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Βάλε μονο μοζιλα και τρεντ και δες θερμοκρασία αν ειναι ακόμα 70 τότε εχεις πρώβλημα
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 εγω το εχω ανοιχτο απο 12-12-2009 και οσο παει...[ειναι online radio.. κατι τετοιο ας πουμε] να τα εκατοστησει.Αμα σου μυρισει τιποτα καμμενο καμια μερα να το πας για αλλαγη στο ανεμιστηρι του φιλε mynam3 δεν χρειαζεται να το κλεινεις τελειωςαμα το χρειαζεσαι περιστασιακα την ημερα(με τερματισμο δλδ)και η αδρανοποιηση κανει δουλεια.
rigo0sotirhs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Εγώ πάντως το παλιό μου το είχα για εβδομάδες. Σκυλί το Multirama αλλά ήταν χειμώνας
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 απλα το λεω γιατι την ειχα πατησει ετσι.Το ειχα αφησει να κατεβαζει και ξυπνησα το βραδυ για νερο και μυριζε κατι καμμενο.Πηγα στο λαπτοπ και μυριζε απο εκει,το εκλεισα και το πρωι που το ανοιξα εκανε σαν παπι χωρις εξατμιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.