mynam3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εχω αυτη την απορια καιρο τωρα. Συνηθως το λαπτοπ λογω δουλειας μενει γυρω στις 10-12 ωρες τη μερα ανοιχτο, οχι πολυ βαριες δουλειες.Κυριως mozilla, λιγο το utorrent να τρεχει και που και που το msn. Ειναι το fujitsu amilo pi3660. Το θεμα μου ειναι...Αυτη τη στιγμη τρεχει ασταματητα για 30 ωρες και 15 λεπτα. Ειναι στην πριζα την περισσοτερη ωρα και η μπαταρια ειναι πανω. Νωριτερα, επιασα το κουτακι απο την τροφοδοσια και ζεματουσε. Ειπα να το βγαλω λιγο να δουλεψει με την μπαταρια, μολις κρυωσε το συνδεσα παλι. Η ερωτηση μου ειναι, ποση ωρα συνισταται να μενει ενα λαπτοπ ανοικτο? Απο θερμοκρασιες δεν ξερω τι ακριβως εχει τωρα.Απλα χρειαζεται οπωσδηποτε να μεινει ανοικτο για 2-3 μερες ακομα...Τοσο θα το χρειαστω πανω κατω, απλα για τα λιγα διαλειμματα με εκνευριζει να το ανοιγω και να το κλεινω. Τα φωτα σας
mynam3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εχω αυτη την απορια καιρο τωρα. Συνηθως το λαπτοπ λογω δουλειας μενει γυρω στις 10-12 ωρες τη μερα ανοιχτο, οχι πολυ βαριες δουλειες.Κυριως mozilla, λιγο το utorrent να τρεχει και που και που το msn. Ειναι το fujitsu amilo pi3660. Το θεμα μου ειναι...Αυτη τη στιγμη τρεχει ασταματητα για 30 ωρες και 15 λεπτα. Ειναι στην πριζα την περισσοτερη ωρα και η μπαταρια ειναι πανω. Νωριτερα, επιασα το κουτακι απο την τροφοδοσια και ζεματουσε. Ειπα να το βγαλω λιγο να δουλεψει με την μπαταρια, μολις κρυωσε το συνδεσα παλι. Η ερωτηση μου ειναι, ποση ωρα συνισταται να μενει ενα λαπτοπ ανοικτο? Απο θερμοκρασιες δεν ξερω τι ακριβως εχει τωρα.Απλα χρειαζεται οπωσδηποτε να μεινει ανοικτο για 2-3 μερες ακομα...Τοσο θα το χρειαστω πανω κατω, απλα για τα λιγα διαλειμματα με εκνευριζει να το ανοιγω και να το κλεινω. Τα φωτα σας
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Απειρη. Απλα για να μη χασει σιγα σιγα η μπαταρια την ικανοτητα της να αποθηκευει ενεργεια, γεμισε την και αφαιρεσε την, αν κατι τετοιο σε ενδιαφερει. Το λαπτοπ δεν προκειται να παθει τιποτα, ειδικα αν ειναι σε idle. Οχι κατι παραπανω απο ενα αντιστοιχο desktop και σιγουρα οχι κατι παραπανω απο το αν συμπληρωνε αυτες τις ωρες σιγα σιγα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Απειρη. Απλα για να μη χασει σιγα σιγα η μπαταρια την ικανοτητα της να αποθηκευει ενεργεια, γεμισε την και αφαιρεσε την, αν κατι τετοιο σε ενδιαφερει. Το λαπτοπ δεν προκειται να παθει τιποτα, ειδικα αν ειναι σε idle. Οχι κατι παραπανω απο ενα αντιστοιχο desktop και σιγουρα οχι κατι παραπανω απο το αν συμπληρωνε αυτες τις ωρες σιγα σιγα.
ss13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Τώρα που είναι καλοκαίρι χρειάζεται βάση ψύξης ή 2 βιβλία αριστερά δεξιά για να παίρνει αέρα από κάτω !! Κατέβασε και αυτό http://www.hmonitor.com/ να βλέπεις τις θερμοκρασίες !! Αν ανέβει πολύ η θερμοκρασία θα σβύσει !! Εγώ πήρα ένα ανεμιστηράκι Primo mini fun 6 vds 4 w επειδή ανέβαζε θερμοκρασία το Thomson και είμαι οκ τώρα !!
ss13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Τώρα που είναι καλοκαίρι χρειάζεται βάση ψύξης ή 2 βιβλία αριστερά δεξιά για να παίρνει αέρα από κάτω !! Κατέβασε και αυτό http://www.hmonitor.com/ να βλέπεις τις θερμοκρασίες !! Αν ανέβει πολύ η θερμοκρασία θα σβύσει !! Εγώ πήρα ένα ανεμιστηράκι Primo mini fun 6 vds 4 w επειδή ανέβαζε θερμοκρασία το Thomson και είμαι οκ τώρα !!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Αν απλα το εχεις σε καποιο στερεο μερος, τιποτα δεν χρειαζεται. Αρκει να μην βουλωνουν οι τρυπες εξαερισμου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Αν απλα το εχεις σε καποιο στερεο μερος, τιποτα δεν χρειαζεται. Αρκει να μην βουλωνουν οι τρυπες εξαερισμου.
vasilisga Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Απειρη. Απλα για να μη χασει σιγα σιγα η μπαταρια την ικανοτητα της να αποθηκευει ενεργεια, γεμισε την και αφαιρεσε την, αν κατι τετοιο σε ενδιαφερει. Το λαπτοπ δεν προκειται να παθει τιποτα, ειδικα αν ειναι σε idle. Οχι κατι παραπανω απο ενα αντιστοιχο desktop και σιγουρα οχι κατι παραπανω απο το αν συμπληρωνε αυτες τις ωρες σιγα σιγα. +1 Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
vasilisga Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Απειρη. Απλα για να μη χασει σιγα σιγα η μπαταρια την ικανοτητα της να αποθηκευει ενεργεια, γεμισε την και αφαιρεσε την, αν κατι τετοιο σε ενδιαφερει. Το λαπτοπ δεν προκειται να παθει τιποτα, ειδικα αν ειναι σε idle. Οχι κατι παραπανω απο ενα αντιστοιχο desktop και σιγουρα οχι κατι παραπανω απο το αν συμπληρωνε αυτες τις ωρες σιγα σιγα. +1 Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
lexmark Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εξασφαλισε του απροσκοπτη και απροβληματιστη τροφοδοσια ρευματος (με την μπαταρια οπως ειπε ο GeorgeMan) και καλη ψυξη και μην τον ξανακλεισεις ποτε σου.
lexmark Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εξασφαλισε του απροσκοπτη και απροβληματιστη τροφοδοσια ρευματος (με την μπαταρια οπως ειπε ο GeorgeMan) και καλη ψυξη και μην τον ξανακλεισεις ποτε σου.
yioula Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 μπαταρια εκτος, για να την εχεις οταν χρειαστει επανω σε ups εγω το εχω ανοιχτο απο 12-12-2009 και οσο παει... [ειναι online radio.. κατι τετοιο ας πουμε]
yioula Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 μπαταρια εκτος, για να την εχεις οταν χρειαστει επανω σε ups εγω το εχω ανοιχτο απο 12-12-2009 και οσο παει... [ειναι online radio.. κατι τετοιο ας πουμε]
Captain Nemo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Νομίζω οτι καταπονείται λιγότερο σε συνεχή λειτουργία παρά αν άνοιγε και έκλεινε.Και τον μετασχηματιστή μπορείς να τον ακουμπάς σε κάποιο υλικό που να βοηθάει λίγο την απαγωγή θερμότητας (χωρίς να ζητά λύτρα ) πχ μεταλική-μαρμάρινη επιφάνεια. Και καλή ψύξη και αερισμός ειδικά τώρα το καλοκαίρι μια βάση ψύξης είναι ενα μικρό έξοδο με μεγάλα οφέλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.