_hopelesscase_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Έχω βάλει το Virtual Box (VMware Fusion) για να τρέχω win xp. Σε κάποια φάση χρειάστηκε στο control panel των xp να πειράξω κάτι για το οποίο μου ζήτησε το cd των win. Με έκπληξη ανακάλυψα ότι το virtual os δεν έβλεπε το dvd r. Πώς να το κάνω mount ώστε να το βλέπει; (Όταν είχα εγκαταστήσει το VM, είχα κάνει mount κάποιους folders αλλά δεν θυμάμαι πια τίποτα κι απ' το google δεν έβγαλα άκρη παρά μόνο command line για το οποίο παίζει ασχετοσύνη και δεν τα κατάφερα. Όποιος ξέρει ας περιγράψει απλά πώς το κάνω, θενκς) Host = leopard snow, Guest = WinXP όπως είπα και πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_hopelesscase_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Έχω βάλει το Virtual Box (VMware Fusion) για να τρέχω win xp. Σε κάποια φάση χρειάστηκε στο control panel των xp να πειράξω κάτι για το οποίο μου ζήτησε το cd των win. Με έκπληξη ανακάλυψα ότι το virtual os δεν έβλεπε το dvd r. Πώς να το κάνω mount ώστε να το βλέπει; (Όταν είχα εγκαταστήσει το VM, είχα κάνει mount κάποιους folders αλλά δεν θυμάμαι πια τίποτα κι απ' το google δεν έβγαλα άκρη παρά μόνο command line για το οποίο παίζει ασχετοσύνη και δεν τα κατάφερα. Όποιος ξέρει ας περιγράψει απλά πώς το κάνω, θενκς) Host = leopard snow, Guest = WinXP όπως είπα και πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.