maddog Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Απο τι στιγμή που δεν πληρωσες για 3 μηνες,δεν μπορεις να φωναζεις.. Εχω διαβασει σε αλλα φορουμ,οτι αμα τους ζητησεις 5-10 μερες προθεσμια δεν στο κοβουν... Οσο για τα 70 ευρω συσκευης απο το γερμανο που δεν παρελαβες,να αρνηθεις να τα πληρωσεις εφοσον δεν εχεις κατι στα χερια σου. Και αμα σου πουνε οτι το χρεωθηκες,ζητα τους την υπογραφη στο δελτιο παραλαβης!!
Luciddream Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Τι να πω, ίσως είμαι εγώ πολύ ρομαντικός. Απογοητεύομαι λίγο με τον κόσμο με κάτι τέτοια, αλλά έτσι έχει. φιλε να μην απογοητέυεσαι, να χαίρεσαι που δεν είσαι και δεν έχεις καταντήσει σαν τους άλλους. αφου σου λένε τα παιδιά οτι αφου σου κάνουν συμβόλαιο και δεν στα κλέβουν με την βία είναι άνθρωποι.. ψυχούλες... βάζω στοίχημα πώς τις Κυριακές ανάβουν και κεράκι στην Εκκλησία και όλα κομπλέ θα πάνε στον παράδεισο... ::cool:
liopyr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 ψυχούλες... βάζω στοίχημα πώς τις Κυριακές ανάβουν και κεράκι στην Εκκλησία και όλα κομπλέ θα πάνε στον παράδεισο... ::cool: Μάλιστα. Μετά από τους χαρακτηρισμούς απατεώνες, πρόβατα και ηλίθιοι, εξακολουθείς να ειρωνεύεσαι. Έχεις κι άλλα "προσφέρεις" στην κουβέντα;
Heatspreader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Αφού δεν έχει να κάνει με νομικά θέματα παρά μόνο με ηθικά (κατά την γνώμη σου) γιατί τους χαρακτηρίζεις απατεώνες; Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Είναι καλυμμένοι νομικά απ' όλες τις μεριές και στα παίρνουν όπως και απ' όπου μπορούν με νόμιμο τρόπο. Αν και απαντάς μόνος σου, εσύ σε αυτή την περίπτωση τι θα έκανες; Θα έδιωχνες τον παππού από το κατάστημα για να μη βρεις τον μπελά σου; Αυτή θα ήταν ανθρώπινη αντιμετώπιση; Θα μπορούσαν να πουν ότι θα το κανονίσουμε με τον εγγονό σας. Όπως και να έχει όμως αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν, είναι τώρα που έγινε η διακοπή για ιδιαίτερο λόγο να μη χρεωθεί τη συσκευή. Το συμβόλαιο είναι ένα χαρτί που γράφει όρους που τους έχει φτιάξει η εταιρία, όχι ο Θεός. Δεν είναι Ευαγγέλιο. Θέλουμε να διακόψουμε τη κατά λάθος σύνδεση που κάναμε και να πληρώσουμε τα πάγια και τα τηλέφωνα που έχουμε κάνει. Επιδότηση δεν θέλουμε, αφού είναι λάθος το συμβόλαιο! Καλώς όρισες στον κόσμο. Από τη στιγμή που συμφωνείς ότι είναι έτσι ο κόσμος, γιατί διαφωνείς στο ότι δεν είναι σωστό να είναι έτσι? Απο τι στιγμή που δεν πληρωσες για 3 μηνες,δεν μπορεις να φωναζεις.. Εχω διαβασει σε αλλα φορουμ,οτι αμα τους ζητησεις 5-10 μερες προθεσμια δεν στο κοβουν... Δυστυχώς έχω γίνει "κακός" και εχθρικός με αυτές τις εταιρίες για διάφορους λόγους. - Έχω δοκιμάσει παλιότερα να κάνω κάτι τέτοιο, αφού περίμενα να πληρωθώ από τη δουλειά μου και μου είπαν ότι δυστυχώς δεν γίνεται επειδή η διακοπή γίνεται ηλεκτρονικά. Λες και έχει προγραμματιστεί μόνο του. - Σου δίνουν ένα @ επιδότηση και πρέπει να κάνεις ολόκληρη μανούρα για μεγαλύτερη. (Εδώ ταιριάζει τα παίρνουν από όπου μπορούν). - Έχουν τις συσκευές με υψηλές τιμές σε σχέση με τα άλλα καταστήματα, ώστε να τα παίρνουν από τις επιδοτήσεις. (Εδώ ταιριάζει τα παίρνουν όπως μπορούν). - Διαφημηζουν 99,8% πληθισμιακή κάλυψη και φαίνεται ότι η περιοχή που είμαι είναι το 0,2%. Όλα αυτά είναι νόμιμα. Είναι όμως απατεωνιές. Οσο για τα 70 ευρω συσκευης απο το γερμανο που δεν παρελαβες,να αρνηθεις να τα πληρωσεις εφοσον δεν εχεις κατι στα χερια σου. Και αμα σου πουνε οτι το χρεωθηκες,ζητα τους την υπογραφη στο δελτιο παραλαβης!! Μα ο Γερμανός δεν αρνείται να μου δώσει συσκευή. Μου είπε να πάω να κάνω τα χαρτιά και να μου δώσει μία συσκευή αξίας 70Ευρώ. Δηλαδή στα άλλα καταστήματα, μιλάμε για 50... Δεν χρεώνεσαι τη συσκευή, την επιδότηση χρεώνεσαι. Αυτή την επιδότηση μπορείς να τη κάνεις ότι θες, από συσκευή ή να τη ρίξεις στα πάγια σου δια του 12 και να έχεις έκπτωση κάθε μήνα. Οπότε δεν έχει σχέση αυτό που λες με το δελτίο. Δεν θα πάω νομικά να το λύσω το θέμα. Θα πάω να του μιλήσω λογικά. φιλε να μην απογοητέυεσαι, να χαίρεσαι που δεν είσαι και δεν έχεις καταντήσει σαν τους άλλους. αφου σου λένε τα παιδιά οτι αφου σου κάνουν συμβόλαιο και δεν στα κλέβουν με την βία είναι άνθρωποι.. ψυχούλες... βάζω στοίχημα πώς τις Κυριακές ανάβουν και κεράκι στην Εκκλησία και όλα κομπλέ θα πάνε στον παράδεισο... ::cool: Δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά έχει χαθεί ρε παιδί μου αυτό που μας έλεγαν οι παλιοί, να γίνεις ένα καλός άνθρωπος. Έχεις παράπονα από το Internet, πετάγεται ο άλλος και λέει υπέγραψες έως 24Mbit. Και με 3Mbit είσαι μία χαρά, είναι νόμιμο. Νόμιμο είναι, σωστό δεν είναι! Τα συμβόλαια τα κάνεις όχι επειδή συμφωνείς με αυτά, αλλά για να έχεις τελικά την υπηρεσία γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Δεν είναι κάποιο συμβόλαιο το οποίο το υπέγραψα σε κάποιο γραφείο μιλώντας και συζητώντας και προτείνοντας και βάζοντας κάποιους όρους και εγώ και αυτός. Μερικοί δεν έχετε μέσα σας λίγο οργή? ΕΙδικά αυτό τον καιρό? Λίγο επανάσταση! Αφήστε στην άκρη τους νόμους και τα συμβόλαια, αυτά τα φτιάχνουν εκείνοι για να είναι καλυμμένοι! Δεν ξέρω πως να σας στο εξηγήσω. Ο Luciddream την έχει από ότι καταλαβαίνω, αλλά είναι νέος στο Forum και τα λέει όπως τα αισθάνεται και όχι όπως πρέπει, ώστε να κάτσουν λίγο πιο ελαφρά σε κάποιους.
liopyr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Από τη στιγμή που συμφωνείς ότι είναι έτσι ο κόσμος, γιατί διαφωνείς στο ότι δεν είναι σωστό να είναι έτσι? Δεν είπα πουθενά το αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Είπα το τι ισχύει, μόνο. Μη μπερδεύεσαι, έχει διαφορά.
Voodooman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μερικοί δεν έχετε μέσα σας λίγο οργή? ΕΙδικά αυτό τον καιρό? Λίγο επανάσταση! Αφήστε στην άκρη τους νόμους και τα συμβόλαια, αυτά τα φτιάχνουν εκείνοι για να είναι καλυμμένοι! Δυστυχώς δεν είναι απλά τα πράγματα. Οι εταιρίες κινητής (θεωρώ ότι) με κλέβουν. Δεν έχω στοιχεία, αλλά πιστεύω ότι οι χρεώσεις στις οποίες με υποβάλουν είναι υπέρογκες. Η λύση δεν είναι να πάω να τους τα σπάσω. Δύο λύσεις βλέπω κάπως ρεαλιστικές α)να ψάξω και να βρω την φθηνότερη εταιρία κινητής και β)αν η cosmote είναι η φθηνότερη εταιρία, να μιλάω στο κινητό λέγοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, να κρατήσω τον λογαριασμό μου στο απόλυτο μίνιμουμ. Δηλαδή ούτε κάθε τρεις και λίγο τηλέφωνο στο γκομενάκι να του πω πόσο το αγαπάω, ούτε στον αδερφό μου σε κάθε γκολ που βάζει η Γιουβέντους ή σε κάθε προσπέρασμα που κάνει η Ferrari κτλ. Τότε όμως αρχίζουν άλλα προβλήματα. Το γκομενάκι ενδέχεται να με αφήσει, ο αδερφός μου να με χαρακτηρίσει γύφτουλα κτλ. Έπειτα, αν τα έσοδα της cosmote πέσουν έστω και λίγο, ποιός θα την πληρώσει πρώτος; Μάλλον ο απλός υπαλληλάκος, ο οποίος μπορεί να γίνει κλέφτης και να με ληστέψει. Η κοινωνία μας έχει πια γίνει υπερβολικά πολύπλοκη, δεν βγάζεις άκρη. Σου είπα, για τα χρωστούμενά σου, είσαι λάθος. Για την υπόθεση με τον παππού, αρχικά πάλι δεν είσαι σωστός, αλλά αφού η cosmote αναγνώρισε το πρόβλημά και διέκοψε το συμβόλαιο, τότε οφείλει να κάνει πίσω και στο θέμα της συσκευής. Αλλά πώς θα γίνει, κάτι πρέπει να βγάλουν και αυτοί από την υπόθεση...
Heatspreader Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Η κοινωνία μας έχει πια γίνει υπερβολικά πολύπλοκη, δεν βγάζεις άκρη. Σου είπα, για τα χρωστούμενά σου, είσαι λάθος. Σεβαστό, γι' αυτό το μοιράστηκα μαζί σας για να ανταλλάξουμε απόψεις. Λάθος να χρωστάς, ναι, αλλά περίμενα μία πιο καλή αντιμετώπιση. Ίσως είμαι λίγο παραπάνω απ' ότι πρέπει ρομαντικός. Για την υπόθεση με τον παππού, αρχικά πάλι δεν είσαι σωστός, αλλά αφού η cosmote αναγνώρισε το πρόβλημά και διέκοψε το συμβόλαιο, τότε οφείλει να κάνει πίσω και στο θέμα της συσκευής. Αλλά πώς θα γίνει, κάτι πρέπει να βγάλουν και αυτοί από την υπόθεση... Η Cosmote δεν αναγνώρισε το πρόβλημα. Ο καθένας μας μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να διακόψει το συμβόλαιό του, απλά θα πρέπει να πληρώσει την επιδότηση. Ίδια αντιμετώπιση υπάρχει. Αυτή γιατί να βγάλουν? Ως συνηθισμένοι απατεώνες? Για να τοποθετηθώ και εγώ πιο καθαρά, ο λόγος που άνοιξα το Topic, ήταν για να ακούσω γνώμες περισσότερο για το πρώτο μέρος. Για το δεύτερο, για να δείξω πόσο απατεώνες είναι στη Cosmote. Με λίγα λόγια, δεν το κουβεντιάζω για το πόσο λάθος και απατεώνες είναι οι τύποι, πάντα για το δεύτερο μέρος. Απαράδεκτοι! Τη Δευτέρα θα κινήσω διαδικασίες να δω τι θα γίνει. Αν βγάλω άκρη με το δεύτερο μέρος περί συσκευής, θα πληρώσω και αυτά που χρωστάω και θα φύγω με Burnout μετά τη λήξη του συμβολαίου μου από Cosmote, εκτός και αν μου δώσουν iPhone 4G. (Αποκλείεται, γι' αυτό το λέω). Αν δεν βγάλω άκρη, δεν θα πληρώσω ούτε αυτά που χρωστάω και δικαίως μου ζητάνε. Θα τους αγνοήσω και φυσικά θα ενημερώσω τη Cosmote για τη κίνηση που πρόκειται να κάνω.
BladeRunner Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 επειδη μιλατε για νομικα εδω μεσα,ας βαλω και εγω τον οβολο μου καθοτι στο επαγγελμα. βασικη αρχη των γενικων αρχων του αστικου δικαιου ειναι οτι στα συμβολαια μετραει πανω απο ολα η βουληση των μερων και οχι το τι γραφει το χαρτι. αν η βουληση ηταν διαφορετικη (του ενος η περισσοτερων συμβαλλομενων) αυτη υπερκαλυπτει το τυπικο μερος. δηλαδη το συμβολαιο δεν εχει καμμια νομικη ισχυ. τωρα αν ο παππους ηθελε η δεν ηθελε,ειχε πραγματι αληθινη βουληση να κανει συμβολαιο,αν ειναι περιορισμενης δικαιοπρακτικης ικανοτητας,αν αυτο ηταν εμφανες κτλ...ειναι λεπτα ζητηματα και δεν μπορω να παρω θεση.
Heatspreader Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Οι άλλοι μιλάνε νομικά, εγώ μιλάω ηθικά. Δεν κατάλαβα τίποτα από το Post σου. Αν μπορείς εξήγησε το λίγο.
Luciddream Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μάλιστα.Μετά από τους χαρακτηρισμούς απατεώνες, πρόβατα και ηλίθιοι, εξακολουθείς να ειρωνεύεσαι. Έχεις κι άλλα "προσφέρεις" στην κουβέντα; ------------------------------------------------------------- Δεν είπα πουθενά το αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Είπα το τι ισχύει, μόνο. Μη μπερδεύεσαι, έχει διαφορά. καλώς η κακώς σε κάποιους μας αρέσει να έχουμε άποψη και ιδέες και να μην μεταφέρουμε απλώς γεγονότα και καταστάσεις.. και όπως ανέφερα παραπάνω και επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος ... το συμβόλαιο δεν λέει τίποτα απο μόνο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.