Προς το περιεχόμενο

Σκέψη αναβάθμισης

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Την αλήθεια φυσικά.

Mπορούσες να πάρεις καλύτερο ssd και απο άποψη χωρητικότητας αλλά και απο άποψη επιδόσεων. Μη ξεχνάς πως πνοή στο σύστημα δίνει η ταχύτητα read του ssd. Οπότε μπορούσες να πάρεις έναν απο τους παρακάτω που είναι πολύ πιο value for money απο αυτόν που πήρες με διπλάσια χωρητικότητα και καλύτερες επιδόσεις όπως:

KINGSTON 64GB V SERIES

CORSAIR NOVA SERIES 64GB

Eπίσης καινούργιο επεξεργαστή δεν χρειαζόσουν αφού και οι δύο που είχες ήταν πολύ καλοί επεξεργαστές και μάλιστα 4πύρηνοι, καλύτερα να κράταγες τα χρήματα για κάτι άλλο χρησιμότερο ή να έπαιρνες μια δυνατότερη κάρτα για το πρώτο σου σύστημα και να πούλαγες την μία 5750, εφόσον βέβαια σε ενδιαφέρουν περισσότερες επιδόσεις στα games, περισσότερο τόπο θα έπιαναν έτσι τα χρήματά σου.

Αλήθεια πόσα έδωσες για τον Apacer?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες το όλο Post είναι περίεργο.

Και αυτό

.Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα χρήματα κλασσικά.

δεν συνάδει με τις ερωτήσεις με i920-x58 κτλπ.Ούτε με το 1055.Σε τι θα χρειαστείς τις οποιες έξτρα επιδόσεις.Απλώς το δεύτερο pc να γίνει πρώτο ? Σου φαίνετε αργό ? Του λείπει κάτι ? Εχεις σκεφτεί για overclocking ? Ρώτας για κάποια αλλα είσαι ηδη αποφασισμένος.Τον SSD με τί κριτήρια τον επέλεξες ? Δεν εχω καταλάβει χρειάζεσε κάποια σωστή γνώμη-γνώση των παιδιών ? Εχω μπερδευτεί δυσκολεύομαι να σε καταλάβω.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ανοίξει και τον επεξεργαστή.. ψήσου και επέστρεψε τον (και μαζί και τον δίσκο αν μπορεις επειδή τον έχεις ανοίξει) Και κάνε ανταλαγή με άλλο δίσκο και καμια κάρτα γραφικών..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...