Προς το περιεχόμενο

Android vs windows mobile

TrojanHorse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έπειτα από 3 χρόνια με το ίδιο κινητό αποφάσισα να πάρω καινούργιο.

Είμαι ανάμεσα στα htc wildfire και htc hd mini με το πρώτο να υπερτερεί στη τιμή αλλά να έχει σαφώς χειρότερη ανάλυση και επεξεργαστή.

Βασικά δεν έχω αποφασίσει προς τα πού να κινηθώ, android ή windows mobile. Το κινητό θέλω να το χρησιμοποιώ εκτός όλων των άλλων και ως gps. Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν αξιόπιστα προγράμματα gps για android. Aκομη δεν ξέρω αν υπάρχει για android κάτι αντίστοιχο του msn αλλά και του word.

Κάθε υπόδειξη ή πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά. Έπειτα από 3 χρόνια με το ίδιο κινητό αποφάσισα να πάρω καινούργιο.

Είμαι ανάμεσα στα htc wildfire και htc hd mini με το πρώτο να υπερτερεί στη τιμή αλλά να έχει σαφώς χειρότερη ανάλυση και επεξεργαστή.

Βασικά δεν έχω αποφασίσει προς τα πού να κινηθώ, android ή windows mobile. Το κινητό θέλω να το χρησιμοποιώ εκτός όλων των άλλων και ως gps. Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν αξιόπιστα προγράμματα gps για android. Aκομη δεν ξέρω αν υπάρχει για android κάτι αντίστοιχο του msn αλλά και του word.

Κάθε υπόδειξη ή πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ.

ψαξε http://www.androlib.com/

Δημοσ.

Υπάρχουν προγράμματα για τα πάντα σχεδόν στο android.

Έχω δει windows mobile συσκευές φίλων μου και κατόπιν αυτής της εμπειρίας . . . πήρα κινητό με android. Και είμαι 1000% ικανοποιημένος.

:-D

Δημοσ.

αν μπορουσες να δωσεις 400 για το desire απο γερμανο,δεν υπαρχει κατι αλλο να παρεις τοσο καλο σε αυτα τα λεφτα.

εγω προσωπικα εχω το wildfire και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

τι με χαλαει:η οθονη εχει χαμηλη αναλυση,που ειναι λιγο εκνευριστικο και σε καποια πραγματα προκαλει προβληματακια οπως πχ ενα προγραμμα που εχω να μου δειχνει συνεχεια το υπολοιπο της μπαταριας σε ποσοστο και δεν φαινεται καλα.

η μπαταρια κρατα 2 μερες αν δεν πολυασχοληθω μαζι τουμαλλιως κατα μεσω ορο 1,5 το πολυ.

σε καποιες εφαρμογες φαινεται πως ζοριζεται λιγο ο επεξεργαστης,δλδ παυει να ναι τοσο smooth το κινητο στιγμιαια.

γενικα δεν με χαλαει,δεν το θεωρω κακη αγοραμειδικα για 270 που εδωσα,τπτ.

αν το ηξερα ισως ζοριζομουν να παω στα 400 για desire

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...