Προς το περιεχόμενο

Netbook στα 400;

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πήρα ήδη!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, πήγα στο Multirama στο mall και το αγόρασα.

το acer; ποσο; για πες εντυπωσεις

Δημοσ.
Το πήρα ήδη!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, πήγα στο Multirama στο mall και το αγόρασα.

το acer; ποσο; για πες εντυπωσεις

Δημοσ.
το 1201n είναι σουπερ, αλλά αν είναι να πάει προς τα εκεί ας περιμένει για το καινούργιο 1215n που βγαίνει σύντομα

το θεμα ειναι οτι αν βγει οσο συντομα βγηκε το 1201 που εκανε πανω απο 6 μηνες να ερθει επισημα στην χωρα μας σε σχεση με εξω τοτε εχουμε μελλον και με βαση την πασιγνωστη ισοτιμια 1ευρω=1δολλαριο τοτε θα ναι πανακριβο (650 ευρω περιπου). αλλα ειναι πολυ ομορφο γιατι μοιαζει με το UL30A. χαθηκε ο κοσμος να του βαλουν καποια αλλη CPU;

προσωπικα περιμενω αυτο http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/series/Satellite-T210-series/1085421/SHOW_OFFERS/Y/ την εκδοση με i3 um 500αρι δισκο και 4 γιγα ραμ. (αν και αυτο στο λινκ ειναι μια χαρα πανισχυρο).

Δημοσ.
το 1201n είναι σουπερ, αλλά αν είναι να πάει προς τα εκεί ας περιμένει για το καινούργιο 1215n που βγαίνει σύντομα

το θεμα ειναι οτι αν βγει οσο συντομα βγηκε το 1201 που εκανε πανω απο 6 μηνες να ερθει επισημα στην χωρα μας σε σχεση με εξω τοτε εχουμε μελλον και με βαση την πασιγνωστη ισοτιμια 1ευρω=1δολλαριο τοτε θα ναι πανακριβο (650 ευρω περιπου). αλλα ειναι πολυ ομορφο γιατι μοιαζει με το UL30A. χαθηκε ο κοσμος να του βαλουν καποια αλλη CPU;

προσωπικα περιμενω αυτο http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/series/Satellite-T210-series/1085421/SHOW_OFFERS/Y/ την εκδοση με i3 um 500αρι δισκο και 4 γιγα ραμ. (αν και αυτο στο λινκ ειναι μια χαρα πανισχυρο).

Δημοσ.

Πήρα το Asus Eee 1201n.

Το είχαν 509 αλλά απλά επεσήμανα στον υπάλληλο πως το φυλλάδιο τους γράφει 499 και το site 509, και χωρίς να το σκεφτεί μου το πούλησε 499.

Τουλάχιστον ήμουν κάτω από το ψυχολογικό όριο των 500.

Δημοσ.

Πήρα το Asus Eee 1201n.

Το είχαν 509 αλλά απλά επεσήμανα στον υπάλληλο πως το φυλλάδιο τους γράφει 499 και το site 509, και χωρίς να το σκεφτεί μου το πούλησε 499.

Τουλάχιστον ήμουν κάτω από το ψυχολογικό όριο των 500.

Δημοσ.

Με γειά φίλε είναι από τα δυνατά netbook. Αν δεν κάνω λάθος έχει και κάποια κολπακια multitouch το touchpad

sent from my HTC Magic using tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...