cdrov Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν με ενδιαφερουν τα χιλιόμετρα...να φανταστείς έχω 30.000 από το 2001 :eek:
nickolas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν με ενδιαφερουν τα χιλιόμετρα...να φανταστείς έχω 30.000 από το 2001 :eek: Δείκτη ταχύτητας βάλε τον ίδιο με τα ελαστικά που είχε το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο. Κατά τα άλλα η ερώτησή σου είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί. Ποια η πιθανότητα κάποιος να έχει δοκιμάσει και τα 2 ελαστικά που λες για να σου πει πιο είναι καλύτερο? Μην σκέφτεσαι την χαμηλή ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σου, βάλε όποιο ελαστικό πιστεύεις ότι είναι καλύτερο (τα λάστιχα τα χρειαζόμαστε κυρίως στο φρενάρισμα και στο στρίψιμο...)
cdrov Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τελικά έβαλα τα Continental Sport Contact 2 με δείκτη V. Σε πρώτη φάση δείχνουν μαλακά και πολύ καλά στις λακούβες. Τώρα τα παλιά μια και είχα αλλάξει ζάντες στις Ελληνική αντιπροσωπεία είχαν δείκτη W (ntooiiiing)
Luciddream Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Τελικά έβαλα τα Continental Sport Contact 2 με δείκτη V. Σε πρώτη φάση δείχνουν μαλακά και πολύ καλά στις λακούβες. Τώρα τα παλιά μια και είχα αλλάξει ζάντες στις Ελληνική αντιπροσωπεία είχαν δείκτη W (ntooiiiing) ωραίος μεγειά.. ! πολύ καλή επιλογή ... μην σε ενοχλεί ο δείκτης W είναι @@λογίες.. εμένα με δείκτη W τα λάστιχα μου είναι κομπλέ σε 90 άλογα αμάξι (όπως είπε και ο φίλος πριν τα λάστιχα τα έχουμε για να φρενάρουμε και να στρίβουμε) ... πόσο τα έβαλες και απο που αν επιτρέπεται..?? επίσης τσέκαρες και ημερομηνία κατασκευής? γιατι πολλά γίνονται... και έτσι για γέλιο δές πως τα είχα κάνει μετά απο 60.000 χμ όχι και πολύ συνετής οδήγησης.. και ακόμα με πήγαιναν τα άτιμα... :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.