Προς το περιεχόμενο

Eπιλογή Ελαστικών 205/55/16

cdrov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ώρα της αλλαγής των ελλαστικών. Πρόκειται για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο SEAT Toledo 1,6 105hp για το οποίο έχω τις εξής επιλογές

α. Toyo DRB 205/55/16H

b. Toyo T1R 205/55/16V

c. Continental Premium Contact 2 205/55/16 H

d. Continental Sport Contact 2 205/55/16 V

Τί θα επιλέγατε εσείς???B)

Δημοσ.

απο αυτά έχω εμπειρία με τα sport contact 2 που κράτησαν 3 χρόνια και 60.000χμ και αν κ τα είχα λιώσει συνέχισαν να με πηγαίνουν...!! είναι ένα οκ λάστιχο. τώρα φοράω goodyear f1 και είναι για πολλααα παιχνίδια...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Τα SC2 εχω στην γκολφω και παει τρένο. Πολύ καλό λαστιχο αλλά είναι λίγο ποιο θυρυβώδες απο τα παλιά energy που είχα. Ίσως για την δικία σου χρήση τα premium contact είναι καλύτερα, ποιο ταιριαστά για ένα οικογενειακο αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Τα SC2 εχω στην γκολφω και παει τρένο. Πολύ καλό λαστιχο αλλά είναι λίγο ποιο θυρυβώδες απο τα παλιά energy που είχα. Ίσως για την δικία σου χρήση τα premium contact είναι καλύτερα, ποιο ταιριαστά για ένα οικογενειακο αυτοκίνητο.

Δημοσ.

μακριά απο τα premium. πάρε SC2 αν είσαι ανάμεσα σε αυτά. ο δείκτης V λές?? εγώ είμαι με δείκτη W και μπορώ να πώ οτι όλα αυτά περι δεικτών είναι βλακείες.. το λάστιχο με έχει σώσει σε απίστευτα σκηνικά.. πιο πολύ να φοβάσαι τους ελληνικούς δρόμους παρά τα λάστιχα..

Δημοσ.

μακριά απο τα premium. πάρε SC2 αν είσαι ανάμεσα σε αυτά. ο δείκτης V λές?? εγώ είμαι με δείκτη W και μπορώ να πώ οτι όλα αυτά περι δεικτών είναι βλακείες.. το λάστιχο με έχει σώσει σε απίστευτα σκηνικά.. πιο πολύ να φοβάσαι τους ελληνικούς δρόμους παρά τα λάστιχα..

Δημοσ.

το απολυτο λαστιχο σε τετοιες διαστασεις νομιζω ειναι το pirelli pzero nero!!!

το εβαλα 2 φορες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εως και ενθουσιασμενος

Δημοσ.

το απολυτο λαστιχο σε τετοιες διαστασεις νομιζω ειναι το pirelli pzero nero!!!

το εβαλα 2 φορες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εως και ενθουσιασμενος

Δημοσ.

απο εμενα παρε τα t1r της toyo. τα φοραει ο αδερφος μου στο δικο του τα τελευταια 6-7 χρονια (τωρα ειναι η δευτερη φορα που τα εχει ξαναβαλει) και ειναι πολυ ευχαριστημενος. θα σου πω κατι πολυ σημαντικο επισης...η toyo ειναι η μονη εταιρεια που δινει στα λαστιχα της 100% αντικατασταση, ανεξαρτητως χιλιομετρων, για τον πρωτο χρονο, εαν παθουν την οποιαδηποτε ζημια (ακομα και εσυ να φταις) και 60% το δευτερο χρονο (παλι ανεξαρτητως χιλιομετρων και ακομα κι αν φταις εσυ). μπορεις να το δεις εδω: http://www.toyotire.gr/page.php?identity=insurance .

ο αδερφος μου τη δευτερη φορα που τα εβαλε, στο 7μηνο πανω βρηκε (με καποια χιλιομετρακια) σε κρασπεδο πεζοδρομιου, σκιστηκε το ενα λαστιχο (και στραβωσε η ζαντα) και το λαστιχο αντικατασταθηκε εντελως δωρεαν (με ολοκαινουριο εννοειται).

εγω στο δικο μου φοραω fulda carat exelero σε 225/40/18 και ειμαι επισης πολυ ευχαριστημενος, πολυ καλο λαστιχο και σε πολυ καλη τιμη. αλλα στην επομενη αλλαγη με βλεπω προς fulda απλα και μονο λογω εγγυησης :)

Δημοσ.

απο εμενα παρε τα t1r της toyo. τα φοραει ο αδερφος μου στο δικο του τα τελευταια 6-7 χρονια (τωρα ειναι η δευτερη φορα που τα εχει ξαναβαλει) και ειναι πολυ ευχαριστημενος. θα σου πω κατι πολυ σημαντικο επισης...η toyo ειναι η μονη εταιρεια που δινει στα λαστιχα της 100% αντικατασταση, ανεξαρτητως χιλιομετρων, για τον πρωτο χρονο, εαν παθουν την οποιαδηποτε ζημια (ακομα και εσυ να φταις) και 60% το δευτερο χρονο (παλι ανεξαρτητως χιλιομετρων και ακομα κι αν φταις εσυ). μπορεις να το δεις εδω: http://www.toyotire.gr/page.php?identity=insurance .

ο αδερφος μου τη δευτερη φορα που τα εβαλε, στο 7μηνο πανω βρηκε (με καποια χιλιομετρακια) σε κρασπεδο πεζοδρομιου, σκιστηκε το ενα λαστιχο (και στραβωσε η ζαντα) και το λαστιχο αντικατασταθηκε εντελως δωρεαν (με ολοκαινουριο εννοειται).

εγω στο δικο μου φοραω fulda carat exelero σε 225/40/18 και ειμαι επισης πολυ ευχαριστημενος, πολυ καλο λαστιχο και σε πολυ καλη τιμη. αλλα στην επομενη αλλαγη με βλεπω προς fulda απλα και μονο λογω εγγυησης :)

Δημοσ.
Πιστεύω ότι δεν αξίζει τέτοιο ελαστικό για ένα seat toledo με 105 άλογα.

Συμφωνω απολυτα.

Για μενα παρε τα kleber που ειναι η θυγατρικη εταιρεια της michelen.Ειναι φθηνο και αξιοπιστο λαστιχο.

Για διασταση 205/60/16 τον φλεβαρη εδωσα 360 ευρω ενω αν εβαζα τα 205/55/16 που ειναι πιο κινησημη διασταση θα μου τα εδεινε 320 ευρω.

Δημοσ.

Κανείς δεν μίλησε μέχρι τώρα για Yokohama S.Drive..... Το απόλυτο λάστιχο... Αλλά σε toledo με 105 άλογα όποιο κ να βάλεις το ίδιο είναι. Άρα πάρε κανά bridgestone που έχουν σκληρή γόμα κ αντέχουν μπόλικα χλμ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...