petros_samurai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Κατησπερα πριν λιγους μηνες ανηψιος φιλου πηρε νετμπουκ απο γνωστο παταστημα και μετα απο ενα απντειτ των win7 διαπιστωθηκε πως ειναι πειρατικα σκοπευουμε να παμε απο κει αυριο η μεθαυριο,θελω να μου πειτε γνωμες για το πως να το χειρηστω,να παρω την στην προστασια καταναλωτη?Τι να κανω?
kage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 κοιτα μηπως εκανε μονος του update σε αλλη εκδοση 7 και μετα κλειδωσε.. δες το s/n που ειναι δηλωμενο στον υπολογιστη με αυτο που ειναι γραμμενο στο αυτοκολλητο κατω απο το νετβοοκ
petros_samurai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Αυριο θα μιλησω με τον μικρο και θα του πω να φερει τα χαρτια και θα του κανω "ανακριση" τι και πως,αποτι μου εχει πει ο φιλος μου την αναβαθμηση απο xp σε 7 την εκαναν αυτοι αλλα αυριο θα το ξεκαθαρισουμε.Κατω απο το νετμπουκ κοιταξα και ειχε το αυτοκολλητο των px:rolleyes:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Και γνωστο καταστημα Η/Υ. Και πειρατικα win7. Κατι δεν μου καθεται καλα. Μηπως στην αγορα δεν προβλεποταν να εχει win7 το pc και σας τα εβαλε "χαριστικα" σε πειρατικη εκδοση? Το κανουν αρκετοι αυτο. Διαφορετικα απροσεξια του τεχνικου που το εφτιαξε, να περασει τον κωδικο. Δεν γινεται να το εχουν κανει επιτηδες, εκτος αν ειναι ασχετοι και δεν ξερουν οτι θα το καταλαβεις στα update και οχι μονο.
guido Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 δώσε και καμια πληροφορία. δεν βοηθάει το μετά απο update , έτσι γενικά και αόριστα. είχε αρχικά xp και κάποια στιγμή πήγε στο μαγαζί και είπε θέλω να βάλω windows 7; πόσο τον χρέωσαν ; τoν χρέωσαν μόνο τα εργατικά ή και τα windows 7 ; του δώσανε και upgrade cd , κτλ κτλ; edit: τωρα προσεξα πως δεν ειναι δικό σου το PC , οπότε δεν ξέρεις ακόμα λεπτομέρειες. Οταν μάθεις γράψε.
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πόσο κόστισε η αναβάθμιση σε win 7? Λογικά θα του έπαιρναν κάνα 40άρι εργατικά+ 100 για το λειτουργικό. Αν τα έδωσε αυτά, και έχετε απόδειξη...κυνηγήστε το όσο θέλετε. Χλωμό το βλέπω να τα έδωσε όμως αυτά τα χρήματα για νετμπουκ των 200 ευρώ... όπως και δύσκολο το βλέπω να του έβαλαν πειρατικά σε γνωστό μαγαζί.
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πόσο κόστισε η αναβάθμιση σε win 7? Λογικά θα του έπαιρναν κάνα 40άρι εργατικά+ 100 για το λειτουργικό. Αν τα έδωσε αυτά, και έχετε απόδειξη...κυνηγήστε το όσο θέλετε. Χλωμό το βλέπω να τα έδωσε όμως αυτά τα χρήματα για νετμπουκ των 200 ευρώ... όπως και δύσκολο το βλέπω να του έβαλαν πειρατικά σε γνωστό μαγαζί.
coolman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Βρε μπας και απλά θέλανε ενεργοποίηση και δεν την κάνατε και κλείδωσε; Μου έχει τύχει με laptop από multirama.
Highlander Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Έχει συμβεί στο παρελθόν να βγάζει από μόνο του χωρίς λόγο ότι δεν έχει γνήσιο λειτουργικό. Μετά από επανεκκίνηση έστρωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.