magakos7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα ποδήλατο και θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσωπικά θέλω ένα ποδήλατο με το οποίο να εξυπηρετούμαι και επίσης να βγαίνω βόλτα με αυτό. Ωστόσο δεν μπορώ να αποφασίσω τι τύπος ποδηλάτου θα ήταν ο πιο ιδανικός για την περίπτωση μου... Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας. Υ.Γ. Έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στα ποδήλατα τύπου BMX παρόλο που δεν ξέρω από κόλπα κ.λπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Haldol Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εφόσον το θες για μετακίνηση κυρίως και καμιά βόλτα που και που, ψάχνεις city bike. Προς θεού όχι bmx. Δεν είναι γι αυτή τη χρήση, είναι ΓΙΑ ΚΟΛΠΑ όπως είπες κι εσύ. Sent from my iPhone using Insomnia.app
V for Vagelis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εξαρτάται που θα κάνεις τις βόλτες σου, αν θα βγαίνεις σε βουνά, χωματόδρομους κλπ. Μια μέση λύση θα ήταν ένα cross. Αν το θες όμως μόνο για πόλη ίσως ένα city-bike που προτείνει και ο Haldol να ναι πιο ιδανικό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα καλό ποδηλατάδικο για κανα test drive, ώστε να δεις από μόνος σου τι σε βολεύει περισσότερο.
Haldol Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σε «ήπιους» χωματόδρομους πάντως τα καταφέρνουν μια χαρά και τα city. Αν δεν έχει σκοπό να πάει σε κοτρώνες και λακουβάρες κρίμα είναι να χάσει την ταχύτητα και την ευκολία ενός city. Sent from my iPhone using Insomnia.app
magakos7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σωστά... ευχαριστώ πολύ όλους . Και μάλλον θα προτιμήσω ένα test drive για την τελική απόφαση. Ευχαριστώ και πάλι
magakos7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Σωστά... ευχαριστώ πολύ όλους . Και μάλλον θα προτιμήσω ένα test drive για την τελική απόφαση. Ευχαριστώ και πάλι
Vasilius Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 κοιτα φίλε μου εγώ θα σου πρότινα ένα mountainακι , αν θες αναρτήσεις κτλ οκ αν βάλεις πίσω ανάρτηση και δισκόφρενα πας παραπάνω αλλά δε πάς να κάνεις και downhill.... πάρε ένα mountainακι διότι βολεύει απίστευτα-καλύπτεις ΑΝΕΤΑ οποιαδήποτε απόσταση στην Αθήνα με 1-2 βδομάδες ποδηλασίας θα έχεις αποκτήσει και cardio .
Vasilius Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 κοιτα φίλε μου εγώ θα σου πρότινα ένα mountainακι , αν θες αναρτήσεις κτλ οκ αν βάλεις πίσω ανάρτηση και δισκόφρενα πας παραπάνω αλλά δε πάς να κάνεις και downhill.... πάρε ένα mountainακι διότι βολεύει απίστευτα-καλύπτεις ΑΝΕΤΑ οποιαδήποτε απόσταση στην Αθήνα με 1-2 βδομάδες ποδηλασίας θα έχεις αποκτήσει και cardio .
V for Vagelis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Το Mountain έχει τέτοια ονομασία για κάποιο λόγο... Για άσφαλτο είναι η χειρότερη λύση.
V for Vagelis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Το Mountain έχει τέτοια ονομασία για κάποιο λόγο... Για άσφαλτο είναι η χειρότερη λύση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ενα φτηνο mountain (τα city ειναι ακριβουλια...) με λαστιχα πολης.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ενα φτηνο mountain (τα city ειναι ακριβουλια...) με λαστιχα πολης.
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 κοιτα φίλε μου εγώ θα σου πρότινα ένα mountainακι , αν θες αναρτήσεις κτλ οκ αν βάλεις πίσω ανάρτηση και δισκόφρενα πας παραπάνω αλλά δε πάς να κάνεις και downhill.... Τα δισκόφρενα χρειάζονται μόνο αν σκοπεύεις να μπλέξεις με λάσπη, διότι εκεί τα κλασσικά φρένα του ποδηλάτου «μπουκώνουν». Σε άλλη περίπτωση είναι μόνο επιπλέον βάρος. Η ανάρτηση από την άλλη, σε άσφαλτο το μόνο που κάνει είναι να σου τρώει δύναμη. Δηλαδή για την ίδια διαδρομή θα κουραστείς περισσότερο και θα πας και πιο αργά. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, τα mountain λέγονται έτσι για κάποιο λόγο. Όπως είναι χαζό να πάρεις ένα Wrangler για να κινείσαι στην πόλη, αντίστοιχα χαζό είναι να πάρεις mountain ποδήλατο για ασφάλτινες διαδρομές. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 κοιτα φίλε μου εγώ θα σου πρότινα ένα mountainακι , αν θες αναρτήσεις κτλ οκ αν βάλεις πίσω ανάρτηση και δισκόφρενα πας παραπάνω αλλά δε πάς να κάνεις και downhill.... Τα δισκόφρενα χρειάζονται μόνο αν σκοπεύεις να μπλέξεις με λάσπη, διότι εκεί τα κλασσικά φρένα του ποδηλάτου «μπουκώνουν». Σε άλλη περίπτωση είναι μόνο επιπλέον βάρος. Η ανάρτηση από την άλλη, σε άσφαλτο το μόνο που κάνει είναι να σου τρώει δύναμη. Δηλαδή για την ίδια διαδρομή θα κουραστείς περισσότερο και θα πας και πιο αργά. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, τα mountain λέγονται έτσι για κάποιο λόγο. Όπως είναι χαζό να πάρεις ένα Wrangler για να κινείσαι στην πόλη, αντίστοιχα χαζό είναι να πάρεις mountain ποδήλατο για ασφάλτινες διαδρομές. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Chrisxxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Εγώ θα πρότεινα ένα σπαστό αν θελεις να το παίρνεις σε μετρό κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.