Massiv0r Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ο σκοπος του συγκεκριμενου ντοκουμεντου-thread ειναι να μοιραστουμε τις γνωσεις μας με τους υπολοιπους. θεμα ειναι η παναρχαια ελληνικη τεχνη του καμ-ακι, μιας πολυ αποτελεσματικης τεχνης-φιλοσοφιας που χρησιμοποειτε εις το περας των χρονων. Καλοκαιρι ειναι, μιας και ειμαστε στον Η/Υ να μαθουμε και κατι χρησιμο. Λοιπον το δικο μου θεμα, εχει καταφερει κανεις να παρει αριθμο απο κοπελα σε τραινο που παιχτηκε φαση ? Αναλυτικος οδηγος και οχι απαντησεις τυπου: πιασε την κουβεντα. Εαν δεν μιλησεις και ζητησεις / γραψεις αριθμο θα σε περασει για ανωμαλο και αμα εχεις αθλια δικαιολογια για ηλιθιο.
Garnele Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πες της ότι έχεις σημειώσεις για τη σχολή της. Εγώ αν σε πετύχαινα στο τρένο και μου το έλεγες αυτό θα στο έδινα.
Massiv0r Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πες της ότι έχεις σημειώσεις για τη σχολή της. Εγώ αν σε πετύχαινα στο τρένο και μου το έλεγες αυτό θα στο έδινα. Δεν εχω σημειωσεις για την σχολη σου
aledjo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 μερικοι ανθρωποι (στη περιπτωση μας οι αντρες) πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες οπως η μαμα και η αδερφη τους. δεν υπαρχει ουτε τροπος ουτε κανονας για να παρεις το κινητο απο μια κοπελα στο τρενο. μπορει αυτη η κοπελα που βλεπεις στο τρενο να μη χρειαστει ουτε καν να τη ρωτησεις το ονομα της αλλα σε 1 λεπτο να κανεις σεξ μαζι της. μπορει αυτη την κοπελα να τη ρωτησεις τι ωρα ειναι και σου κανει μυνηση για σεξουαλικη παρενοχληση! το αν η αδερφη/ξαδερφη/φιλη μας ειναι παρθενα, δε σημαινει οτι ειναι ολες. αν η >>>>>>>>>>> ειναι "οπου φυσαει ο ανεμος", δε σημαινει οτι ειναι ολες. ΔΕΝ υπαρχει συγκεκριμενος τροπος! μπορει σε μια γυναικα να της πεις "αντε γα....σου" και να σε βρισει. καποια μπορει να σου πει ευχαριστω! το κλειδι στην ολη υποθεση ειναι ο εαυτο σου! πρεπει να μαθεις ποιος εισαι και τι θες. θελεις να κανεις σεξ απο το πρωτο λεπτο με τη κοπελα στο τρενο???? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=191961
Pantelwolf Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Πριν από λίγα χρόνια τα τραίνα έβαζαν όρθιους και το μεσημέρι, εκεί γινόταν ο πανικός. Απίστευτες γνωριμίες. Και για αριθμό που ένα φιλαράκι ψήθηκε να ζητήσει μια φορά ένα μπουκαλάκι ρακόμελο που είχαμε στη βαλίτσα έσπασε μια χαρά τον πάγο!
john2gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Αν σε γουστάρει θα στο δώσει το κινητό της (κι όχι μόνο) χωρίς καν να πιάσεις το πολύ μπλα μπλα
john2gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Αν σε γουστάρει θα στο δώσει το κινητό της (κι όχι μόνο) χωρίς καν να πιάσεις το πολύ μπλα μπλα
nogoso Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέ ένα σουγιά δεν παίρνω μόνο το κινητό της αλλά όλη την τσάντα.
nogoso Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέ ένα σουγιά δεν παίρνω μόνο το κινητό της αλλά όλη την τσάντα.
imr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Τωρα το καλοκαιρακι το καμακι ειναι οτι πρεπει, πιανεις κανα χταποδακι και το χτυπας το βραδυ με ουζα, epic
imr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Τωρα το καλοκαιρακι το καμακι ειναι οτι πρεπει, πιανεις κανα χταποδακι και το χτυπας το βραδυ με ουζα, epic
freedubus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 μπορει αυτη η κοπελα που βλεπεις στο τρενο να μη χρειαστει ουτε καν να τη ρωτησεις το ονομα της αλλα σε 1 λεπτο να κανεις σεξ μαζι της. Πράγματι μου έχει τύχει. Στο σταθμό Πετράλωνα μπήκε ένα μωρό στο βαγόνι, με κοίταξε, την κοίταξα, ρουθούνισε, χλιμίντρισα και βουτηχτήκαμε αλλά μόλις αρχίσαμε να δαγκωνόμαστε και να σκίζουμε τα ρούχα μας οι άλλοι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται και στο Θησείο όρμησαν οι σεκιουριτάδες του ησαπ και μας πέταξαν έξω.
freedubus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 μπορει αυτη η κοπελα που βλεπεις στο τρενο να μη χρειαστει ουτε καν να τη ρωτησεις το ονομα της αλλα σε 1 λεπτο να κανεις σεξ μαζι της. Πράγματι μου έχει τύχει. Στο σταθμό Πετράλωνα μπήκε ένα μωρό στο βαγόνι, με κοίταξε, την κοίταξα, ρουθούνισε, χλιμίντρισα και βουτηχτήκαμε αλλά μόλις αρχίσαμε να δαγκωνόμαστε και να σκίζουμε τα ρούχα μας οι άλλοι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται και στο Θησείο όρμησαν οι σεκιουριτάδες του ησαπ και μας πέταξαν έξω.
htps Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 εγω παλι δεν καταλαβα(καθοτι ασχεταρας) τρενο τι εννοουμε?Τον ηλεκτρικο στην Αθηνα(υπαρχει ακομα αυτο?)?Τρενο δλδ το λεμε?(Αθηναιος εντωμεταξυ)!!! Καποιος αντιστοιχος τροπος να παρεις τηλ απο αντρα κ να μην φας ξυλο?σημειωτεον οτι υποθετουμε οτι εισαι αντρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.