Προς το περιεχόμενο

HP ZR24W vs Dell U2311H

sot78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία. Μαζί με το παρακάτω είναι κομπλέ δηλαδή.

1330896.JPG

Αλλιώς σε κατάληξη HDMI για όσους η κάρτα γραφικών έχει θύρα HDMI

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοώ να φεύγει display port απο την οθόνη και να καταλήγει σε DVI ή HDMI ανάλογα με την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται αυτό ?

Δημοσ.

Εννοώ να φεύγει display port απο την οθόνη και να καταλήγει σε DVI ή HDMI ανάλογα με την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται αυτό ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιο το νόημα όμως? :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιο το νόημα όμως? :-(

Δημοσ.

έχει ξανασυζητηθεί το θέμα . Και τα δυο μόνιτορ βρίσκονται στην κατηγορία entry level .Από την άλλη για να δεις πραγματική διαφορά θα πρέπει να ανέβεις σε ποσά πάνω από 1κ euros. Άρα πάρε ό,τι θέλεις και ό,τι αντέχει η τσέπη σου . Προσωπικά θα προτιμούσα την ΗΡ λόγω ανάλυσης.

Δημοσ.

έχει ξανασυζητηθεί το θέμα . Και τα δυο μόνιτορ βρίσκονται στην κατηγορία entry level .Από την άλλη για να δεις πραγματική διαφορά θα πρέπει να ανέβεις σε ποσά πάνω από 1κ euros. Άρα πάρε ό,τι θέλεις και ό,τι αντέχει η τσέπη σου . Προσωπικά θα προτιμούσα την ΗΡ λόγω ανάλυσης.

Δημοσ.

Ωπα ρε ψηλε που πρεπει να δωσουμε και 1κ, δεν ειμαστε ολοι φωτογραφοι να αγοραζουμε τις πανακριβες eizo ή τις HP dreamcolor...για γενικη χρηση της θελουμε, εκεινες δεν κανουν για gaming.

Entry level θεωρειται η κάθε LG με 200 ευρώ και TN panel. Το επόμενο βήμα είναι η u2311 και μετα η u2410 που εχει καλυτερο panel. Η HP ανταγωνιζεται την u2410, αρα μιας και ειναι τοσο φτηνοτερη, τσιμπα την HP αν θες single monitor, αλλα μια πολυ καλη λυση ειναι 2x u2311, οι 2 οθονες ειναι το κατι αλλο , και κοστιζουν μολις 440 και οι 2 ;)

Δημοσ.

παρακάμπτοντας την απάντηση του κλασικού νεοέλληνα coreygaylas , ξανατονίζω ό,τι τα δύο μοντέλλα βρίσκονται στην ίδια περίπου κατηγορία , και μη έχοντας καμμία διάθεση να μπω στην συζήτηση για το τι θεωρείται entry lvl , συνιστώ και πάλι την HP λόγω ανάλυσης και της διαφοράς του μεγέθους . Αν τώρα , δεν μπορείς να καλύψεις την διαφορά τιμής των δύο , πας για την dell.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δεν εχω ξετρελαθει με την u23

Το ασπρο δεν μου φαινεται τοσο ασπρο οσο στην samsung tn panel που την εχω διπλα και την συγκρινω(dell brightness 60)

Μπορει να μην την εχω καλιμπραρει σωστα αν και χρησιμοποιω ρυθμισεις απο review.

Επισης δεν εχω καταφερει να δω rotate εικονα γυριζοντας την οθονη καθετα(αναρωτιεμαι αν εχει σχεση το οτι η gpu ειναι συνδεδεμενη με δυο οθονες)

Η ταπετσαρια του insomnia τι χρωμα εχει?

Γιατι εχω τρεις οθονες και οι τρεις βγαζουν αλλο χρωμα

Η dell μου την βγαζει γαλαζοπρασινη σαν την γαλαζια λιμνη ενα πραμα.

Δημοσ.
Εγω προσωπικα δεν εχω ξετρελαθει με την u23

Το ασπρο δεν μου φαινεται τοσο ασπρο οσο στην samsung tn panel που την εχω διπλα και την συγκρινω(dell brightness 60)

Μπορει να μην την εχω καλιμπραρει σωστα αν και χρησιμοποιω ρυθμισεις απο review.

Επισης δεν εχω καταφερει να δω rotate εικονα γυριζοντας την οθονη καθετα(αναρωτιεμαι αν εχει σχεση το οτι η gpu ειναι συνδεδεμενη με δυο οθονες)

Η ταπετσαρια του insomnia τι χρωμα εχει?

Γιατι εχω τρεις οθονες και οι τρεις βγαζουν αλλο χρωμα

Η dell μου την βγαζει γαλαζοπρασινη σαν την γαλαζια λιμνη ενα πραμα.

Για δοκίμασε λίγο το παρακάτω calibration στην dell να μας πείς διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...