kosmasgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Ωραία. Μαζί με το παρακάτω είναι κομπλέ δηλαδή. Αλλιώς σε κατάληξη HDMI για όσους η κάρτα γραφικών έχει θύρα HDMI
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 αφού η οθόνη δεν έχει hdmi, θα βάλεις dvi καλώδιο ή displayport ή d-sub
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 αφού η οθόνη δεν έχει hdmi, θα βάλεις dvi καλώδιο ή displayport ή d-sub
kosmasgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εννοώ να φεύγει display port απο την οθόνη και να καταλήγει σε DVI ή HDMI ανάλογα με την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται αυτό ?
kosmasgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εννοώ να φεύγει display port απο την οθόνη και να καταλήγει σε DVI ή HDMI ανάλογα με την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται αυτό ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εννοώ να φεύγει display port απο την οθόνη και να καταλήγει σε DVI ή HDMI ανάλογα με την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται αυτό ? ποιο το νόημα όμως?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Εννοώ να φεύγει display port απο την οθόνη και να καταλήγει σε DVI ή HDMI ανάλογα με την κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται αυτό ? ποιο το νόημα όμως?
evkar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 έχει ξανασυζητηθεί το θέμα . Και τα δυο μόνιτορ βρίσκονται στην κατηγορία entry level .Από την άλλη για να δεις πραγματική διαφορά θα πρέπει να ανέβεις σε ποσά πάνω από 1κ euros. Άρα πάρε ό,τι θέλεις και ό,τι αντέχει η τσέπη σου . Προσωπικά θα προτιμούσα την ΗΡ λόγω ανάλυσης.
evkar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 έχει ξανασυζητηθεί το θέμα . Και τα δυο μόνιτορ βρίσκονται στην κατηγορία entry level .Από την άλλη για να δεις πραγματική διαφορά θα πρέπει να ανέβεις σε ποσά πάνω από 1κ euros. Άρα πάρε ό,τι θέλεις και ό,τι αντέχει η τσέπη σου . Προσωπικά θα προτιμούσα την ΗΡ λόγω ανάλυσης.
coreygaylas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 έχει ξανασυζητηθεί το θέμα . Και τα δυο μόνιτορ βρίσκονται στην κατηγορία entry level .Από την άλλη για να δεις πραγματική διαφορά θα πρέπει να ανέβεις σε ποσά πάνω από 1κ euros. Άρα πάρε ό,τι θέλεις και ό,τι αντέχει η τσέπη σου . Προσωπικά θα προτιμούσα την ΗΡ λόγω ανάλυσης. Ωπα ρε ψηλε που πρεπει να δωσουμε και 1κ, δεν ειμαστε ολοι φωτογραφοι να αγοραζουμε τις πανακριβες eizo ή τις HP dreamcolor...για γενικη χρηση της θελουμε, εκεινες δεν κανουν για gaming. Entry level θεωρειται η κάθε LG με 200 ευρώ και TN panel. Το επόμενο βήμα είναι η u2311 και μετα η u2410 που εχει καλυτερο panel. Η HP ανταγωνιζεται την u2410, αρα μιας και ειναι τοσο φτηνοτερη, τσιμπα την HP αν θες single monitor, αλλα μια πολυ καλη λυση ειναι 2x u2311, οι 2 οθονες ειναι το κατι αλλο , και κοστιζουν μολις 440 και οι 2
evkar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 παρακάμπτοντας την απάντηση του κλασικού νεοέλληνα coreygaylas , ξανατονίζω ό,τι τα δύο μοντέλλα βρίσκονται στην ίδια περίπου κατηγορία , και μη έχοντας καμμία διάθεση να μπω στην συζήτηση για το τι θεωρείται entry lvl , συνιστώ και πάλι την HP λόγω ανάλυσης και της διαφοράς του μεγέθους . Αν τώρα , δεν μπορείς να καλύψεις την διαφορά τιμής των δύο , πας για την dell.
antbyron Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Εγω προσωπικα δεν εχω ξετρελαθει με την u23 Το ασπρο δεν μου φαινεται τοσο ασπρο οσο στην samsung tn panel που την εχω διπλα και την συγκρινω(dell brightness 60) Μπορει να μην την εχω καλιμπραρει σωστα αν και χρησιμοποιω ρυθμισεις απο review. Επισης δεν εχω καταφερει να δω rotate εικονα γυριζοντας την οθονη καθετα(αναρωτιεμαι αν εχει σχεση το οτι η gpu ειναι συνδεδεμενη με δυο οθονες) Η ταπετσαρια του insomnia τι χρωμα εχει? Γιατι εχω τρεις οθονες και οι τρεις βγαζουν αλλο χρωμα Η dell μου την βγαζει γαλαζοπρασινη σαν την γαλαζια λιμνη ενα πραμα.
kosmasgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Εγω προσωπικα δεν εχω ξετρελαθει με την u23Το ασπρο δεν μου φαινεται τοσο ασπρο οσο στην samsung tn panel που την εχω διπλα και την συγκρινω(dell brightness 60) Μπορει να μην την εχω καλιμπραρει σωστα αν και χρησιμοποιω ρυθμισεις απο review. Επισης δεν εχω καταφερει να δω rotate εικονα γυριζοντας την οθονη καθετα(αναρωτιεμαι αν εχει σχεση το οτι η gpu ειναι συνδεδεμενη με δυο οθονες) Η ταπετσαρια του insomnia τι χρωμα εχει? Γιατι εχω τρεις οθονες και οι τρεις βγαζουν αλλο χρωμα Η dell μου την βγαζει γαλαζοπρασινη σαν την γαλαζια λιμνη ενα πραμα. Για δοκίμασε λίγο το παρακάτω calibration στην dell να μας πείς διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.