Προς το περιεχόμενο

Macbook october 2010

suser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω ένα laptop της Apple αλλά ρώτησα στο plaisio και μου είπαν πως από Οκτώβριο θα βγεί καινούργιο μοντέλο.

Έχει κανείς κάποια έγκυρη πηγή που να το αποδεικνύει αυτό??

Δημοσ.
Παιδιά σκοπεύω να αγοράσω ένα laptop της Apple αλλά ρώτησα στο plaisio και μου είπαν πως από Οκτώβριο θα βγεί καινούργιο μοντέλο.

Έχει κανείς κάποια έγκυρη πηγή που να το αποδεικνύει αυτό??

το macbook βγαινει περιπου καθε 10 μηνες και εχουν περασει 2,5 ... χτυπα το ανετα ;)

με 150 ευρω παραπανω παιρνεις το Pro και για αυτα τα λεφτα σου προσφερει πολλα παραπανω

Δημοσ.

Αυτό που κάνει 1259 είναι macbook pro.

Σύμφωνα με το :

http://buyersguide.macrumors.com/

Είναι στη μέση του κύκλου του δηλαδή έχει κανά τριάρι μήνες ακόμα πριν ανακοινωθεί νέο μοντέλο (και άλλον 1 ή 2 να έρθει Ελλάδα).

Δεν έχει νόημα να μην το πάρεις, νέα μοντέλα βγαίνουν συνέχεια. Θα έχεις το laptop 4 χρόνια, θα βλέπεις κάθε λίγο αναβαθμισμένα.

Δημοσ.
Αυτό που κάνει 1259 είναι macbook pro.

Σύμφωνα με το :

http://buyersguide.macrumors.com/

Είναι στη μέση του κύκλου του δηλαδή έχει κανά τριάρι μήνες ακόμα πριν ανακοινωθεί νέο μοντέλο (και άλλον 1 ή 2 να έρθει Ελλάδα).

Δεν έχει νόημα να μην το πάρεις, νέα μοντέλα βγαίνουν συνέχεια. Θα έχεις το laptop 4 χρόνια, θα βλέπεις κάθε λίγο αναβαθμισμένα.

καμια σχεση! πριν τον φλεβαρη μαρτη δεν προκειται να δεις καινουρια!

Δημοσ.

Αυτό εδώ τι εννοεί;;

Product MacBook Pro Recommendation: Neutral - Mid product cycle Last Release April 13, 2010 Days Since Update 107 (Avg = 208)

Ότι θα έχουμε καινούργιο μοντέλο σε 107 μέρες??

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πότε θα υπάρχει καινούργιο μοντέλο και ιδιαίτερα με τα προϊόντα της Apple. Το συγκεκριμένο χρησιμοποιεί στατιστική μέσου όρου (Avg), δηλαδή πότε θα ήταν αναμενόμενο το καινούργιο μοντέλο με βάση τον χρόνο ανανέωσης που συνήθως εφαρμόζει η Apple (208 ημέρες). Δεν σημαίνει ότι θα τηρηθεί και συνήθως δεν τηρείται.... Παράδειγμα η ανανέωση των iMac ήρθε πολύ αργότερα απ' ότι αναμενόταν, για τα MacBook Air δεν μιλάω καν.... Η ανανέωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, για παράδειγμα την διαθεσιμότητα εξαρτημάτων ή εσωτερικές στρατηγικές... Σε αυτές τις 107 ημέρες, σε περίπτωση που τηρηθούν, θα πρέπει να προσθέσεις +30 για την άφιξή τους στα ελληνικά καταστήματα (λίγο πριν τα Χριστούγεννα!)...

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι έτοιμος να αγοράσεις, το παίρνεις τώρα και δεν περιμένεις 4-5 μήνες....

Δημοσ.

Παιδιά το MacBook pro με τα 1259€ στο πλαίσιο λέει αναμένεται σύντομα και στο multirama διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας..

Δημοσ.
Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πότε θα υπάρχει καινούργιο μοντέλο και ιδιαίτερα με τα προϊόντα της Apple. Το συγκεκριμένο χρησιμοποιεί στατιστική μέσου όρου (Avg), δηλαδή πότε θα ήταν αναμενόμενο το καινούργιο μοντέλο με βάση τον χρόνο ανανέωσης που συνήθως εφαρμόζει η Apple (208 ημέρες). Δεν σημαίνει ότι θα τηρηθεί και συνήθως δεν τηρείται.... Παράδειγμα η ανανέωση των iMac ήρθε πολύ αργότερα απ' ότι αναμενόταν, για τα MacBook Air δεν μιλάω καν.... Η ανανέωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, για παράδειγμα την διαθεσιμότητα εξαρτημάτων ή εσωτερικές στρατηγικές... Σε αυτές τις 107 ημέρες, σε περίπτωση που τηρηθούν, θα πρέπει να προσθέσεις +30 για την άφιξή τους στα ελληνικά καταστήματα (λίγο πριν τα Χριστούγεννα!)...

Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι έτοιμος να αγοράσεις, το παίρνεις τώρα και δεν περιμένεις 4-5 μήνες....

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα σκάσουν Ελλάδα τα αναβαθμισμένα μοντέλα ωστε να τρεξουν ορδές κοσμου να αγορασει

Δημοσ.

ΔΕΝ νομιζω να ειναι ετοιμα τα χριστουγεννα.. μου φαινεται αρκετα νωρις.

Και οσο απο πλαισιο ... κ εμενα ετσι μου εκαναν και πηγα και το πηρα απο σατουρν και μαλιστα και 30$ φθηνοτερα.

Δημοσ.

ΔΕΝ νομιζω να ειναι ετοιμα τα χριστουγεννα.. μου φαινεται αρκετα νωρις.

Και οσο απο πλαισιο ... κ εμενα ετσι μου εκαναν και πηγα και το πηρα απο σατουρν και μαλιστα και 30$ φθηνοτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...